Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
μήπως σου πέσει βαρύς όμως....Αν δεν μασησει (για το καλο του) θα τον μασησω εγω τοτε αγαπη μου.
καλωσόρισες στην παρέα μας...μόνο γράψε με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί είναι οι κανόνες του φόρουμ.... :-* :-* :-* :-*Dio pragmata me trelanan me tin Paola.
To ena itan otan piga tin proti fora....
kai to allo tin deuteri
Θα πιω κοκα κολα να τον χωνεψω αγαπη μου. Μην στεναχωριεσαι εσυ.μήπως σου πέσει βαρύς όμως....
Καλησπέρα γλυκουλίνι μου....Γειά σε όλους και στο μωράκι μου... :-* :-*
Θα πιω κοκα κολα να τον χωνεψω αγαπη μου. Μην στεναχωριεσαι εσυ.
ΔΥΟ pragmata me trelanan me tin Paola....
Ενος θα ειναι συγουρα γιατι ο αλλος δεν θα ζει αδερφε ουτε για να το δει.το θεμα αltec-κυριακο για μενα εχει ξεκαθαρισει,αναμεσα σε μενα και τον κομμαντο θα παιχτει η κατακτηση της καρδιας της παολα,ο lalakukakis ειναι αδυναμος λογω του πυρετου απο χτες,μεχρι να συνερθει η παολα θα εχει πεσει οριστικα στην αγκαλια ενος απο μας
Τριτη δεν θα τρελαθεις. Στο υποσχομαι αυτο. Γιατι δεν θα υπαρξει τριτη φιλαρακι.Dio pragmata me trelanan me tin Paola.
To ena itan otan piga tin proti fora....
kai to allo tin deuteri
Χωρις εμενα θες αγαπη μου. Ενταξει. Οτι θες. Αλλα εγω και θα κρυφακουω και θα κρυφοκοιταζω οπως ειπε ο Σταυριδης στην ταινια.Αγοράκια πάω να κάνω κάτι δουλειές που έχω και σε 2-2,5 ορίτσες θα ξαναμπώ....χωρίς ίσως ΚΟΜΑΝΤΟ...
Συγνωμη για το μηνυμα στα λατινικα πιο πανω
Οπως θα ελεγε και ο Ζηκος... εχει κατι μασκαραλικια πανω, μια φορα εσεις θα το φατε? Οχι θα το αναψετε.... ε αν αναψει αναψε...
ναι ;)H Kωνσταντινα στο kamasutra ειναι αυτη που ειναι και στο Βριλησου 55,ε?
Ευχαριστω ρε φιλαρακι. Ας ειναι καλα το thread της αγαπης μου. Και 349 σελιδες εκεινη και παμε βουρ για 1.000.Συχαρητηρια Κομαντο,πηρες κι αλλο αστερι βλεπω.