ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και εσυ μαζεψου. Μην δεις ωραιο αντρα. Μην την πιστευεις Αλτεκακο. Τα ιδια κανει και με τον Λαλακ και οχι μονο.καλώς τον altec-άκο μου... :-* :-* :-*
Και εσυ μαζεψου. Μην δεις ωραιο αντρα. Μην την πιστευεις Αλτεκακο. Τα ιδια κανει και με τον Λαλακ και οχι μονο.καλώς τον altec-άκο μου... :-* :-* :-*
Καλησπέρα Αρούλη....Kαλησπερα στην Παολα και στην υπολοιπη παρεα.
Καλως το φιλαρακι τον Αρη. Καλησπερα.Kαλησπερα στην Παολα και στην υπολοιπη παρεα.
διακρίνω μια διάθεση καλή προς τον altec-άκο?Και εσυ μαζεψου. Μην δεις ωραιο αντρα. Μην την πιστευεις Αλτεκακο. Τα ιδια κανει και με τον Λαλακ και οχι μονο.
καλώς τον altec-άκο μου... :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*Τι χτυπιουνται ολοι αυτοι ρε συ....
Δεν παν να λενε....
Εγω ειμαι η πρωτη σου σκεψη το πρωι και η τελευταια το βραδυ
Πυρετό ή μήπως τον τρόμαξε ο ΚΟΜΑΝΤΟ???το θεμα αltec-κυριακο για μενα εχει ξεκαθαρισει,αναμεσα σε μενα και τον κομμαντο θα παιχτει η κατακτηση της καρδιας της παολα,ο lalakukakis ειναι αδυναμος λογω του πυρετου απο χτες,μεχρι να συνερθει η παολα θα εχει πεσει οριστικα στην αγκαλια ενος απο μας
Πάολα ,κορίτσι μου .Να ξέρεις ότι δεν είναι όλοι καλά παιδιά εκεί η παρέα σου .Ήδη έχω δεχθεί απειλητικό PM .Που αυτό καθόλου δεν είναι ευχάριστο ούτε για μένα ούτε για τους φίλους του site,και ζητω συγγνώμη από τους φίλους εδώ στο thrnet μονο και μονο που το αναφέρω.
καλώς τον καλησπέρα....Καποιος σου κανει πλακα.
Πως να σε απειλησει;;
Ισα ισα. Σε ρουφιανευω αγαπη μου για να τον κανω να φυγει τρεχοντας. Κολπο ειναι. Δεν το καταλαβες?διακρίνω μια διάθεση καλή προς τον altec-άκο?
καλώς τον καλησπέρα....
λάθος έπρεπε να το χωρίσω.... ξανά λοιπόν. καλώς τον. Καλησπέρα...Οχι και ΄΄Καλησπερας΄΄...
θυμιζει ΄΄καληνυχτας΄΄
που ειναι κακο...
Νομίζω πως δεν πολυμασάει....Ισα ισα. Σε ρουφιανευω αγαπη μου για να τον κανω να φυγει τρεχοντας. Κολπο ειναι. Δεν το καταλαβες?
Οτι εισαι η οδοντοκρεμα της αυτο ειναι συγουρο.Τι χτυπιουνται ολοι αυτοι ρε συ....
Δεν παν να λενε....
Εγω ειμαι η πρωτη σου σκεψη το πρωι και η τελευταια το βραδυ
Μηπως του εκανες κανενα "κεφαλοκλειδωμα" του ανθρωπου?Πυρετό ή μήπως τον τρόμαξε ο ΚΟΜΑΝΤΟ???
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.....κάτι του έκανε...Μηπως του εκανες κανενα "κεφαλοκλειδωμα" του ανθρωπου?
Αν δεν μασησει (για το καλο του) θα τον μασησω εγω τοτε αγαπη μου.Νομίζω πως δεν πολυμασάει....
...αφού είναι φαφούτηςΝομίζω πως δεν πολυμασάει....