ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σπιτι της γιατι ειναι "αδιαθετη" ρε συ φιλαρακι.Παόλα πού θα είσαι αυτη την εβδαμάδα ;
Σπιτι της γιατι ειναι "αδιαθετη" ρε συ φιλαρακι.Παόλα πού θα είσαι αυτη την εβδαμάδα ;
:-* :-* :-*Thanks !!
Εδω ειμαι. Δεν εφυγα.:-* :-* :-*
Ok θα το σεβαστω .Ίσος προκύψει στη πορεία .Άσε τι λένε τα φιλαράκια μας εδώ γερο και γερο ,είμαι ένας πολύ ωραίος 45 ,με λίγα λόγια μπορεί να σε γοητεύσω και κανεις μια εξαίρεση για μένακοίτα να δεις... εγώ δεν κάνω πρωκτικό...(μπετό το κωλαράκι μου)...
Δεν γίνονται αυτά...δεν κάνω εξαιρέσεις... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ok θα το σεβαστω .Ίσος προκύψει στη πορεία .Άσε τι λένε τα φιλαράκια μας εδώ γερο και γερο ,είμαι ένας πολύ ωραίος 45 ,με λίγα λόγια μπορεί να σε γοητεύσω και κανεις μια εξαίρεση για μένα
Να πας αγαπη μου οπου θες. Αυτο ελειπε να μας δωσεις και λογαριασμο.μωράκια μου πάω σούπερ μάρκετ και επιστρέφω να τα πούμε....οκ?
Δεν γίνονται αυτά...δεν κάνω εξαιρέσεις... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...
μονο στο αγόρι σουΔεν γίνονται αυτά...δεν κάνω εξαιρέσεις... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...
γειά σου μπακλαβαδάκι μου....Γεια σου κουκλιτσα :-* :-* :-*
γειά σου μπακλαβαδάκι μου....
τώρα που ο ΚΟΜΑΝΤΟ παίζει μπάλα αλλού νομίζω θα το σκεφτώ σοβαρά....θελεις να γινω το αγορι σου?
τι να τον κανεις ? έχεις τόσα πολλά και καλά παιδιά εδώ που σαγαπανε....σωστος ?ούτε καν σ'αυτόν...(αν είχα)
πήρα υλικά να φτιάξω μόνη μου...θα απασχοληθώ κι με κάτι ευχάριστο όσο κάθομαι σπίτι....Κανενα γλυκακι πηρες απο το σουπερ μαρκετ;; αν οχι, να σου ρθω μια βολτα απο βδομαδα που θα χω και γενεθλια, να σε κερασω :-* :-*
Αυτό ναι... θα συμφωνήσω μαζί σου...τι να τον κανεις ? έχεις τόσα πολλά και καλά παιδιά εδώ που σαγαπανε....σωστος ?