Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
λες?Πηγε να κανει σκηνη στην Σαμανθα επειδη πηγα σημερα μαλλον.
λες?Πηγε να κανει σκηνη στην Σαμανθα επειδη πηγα σημερα μαλλον.
Αυτό καλέ μου δεν νομίζω να το φτάσεις ποτέ....Πάολα ποτε θα ευτυχήσω να σου σκίσω το κώλο , δεν ξέρω
έγραψες μωρό .Αυτό καλέ μου δεν νομίζω να το φτάσεις ποτέ....
θα γυρίσω και θα τα ξαναπούμε ελπίζω....Μου λειψες ρε...
ok δεκτό.Αρκετά τελευταία μηνύματα σβήστηκαν. Ας μη φορτώνουμε το thread με προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Σωστος αλλα καθαρησες και απαντησεις μου στον Λαλακ και αλλα που δεν ειχαν καμμια σχεση πανω στην βιασινη σου μαλλον.Αρκετά τελευταία μηνύματα σβήστηκαν. Ας μη φορτώνουμε το thread με προσωπικές αντιπαραθέσεις.
...και την καλησπέρα μου την οποία επαναλαμβάνωΣωστος αλλα καθαρησες και απαντησεις μου στον Λαλακ και αλλα που δεν ειχαν καμμια σχεση πανω στην βιασινη σου μαλλον.
ναι γιατί δεν θα τα ξαναγράψεις....Σωστος αλλα καθαρησες και απαντησεις μου στον Λαλακ και αλλα που δεν ειχαν καμμια σχεση πανω στην βιασινη σου μαλλον.
καλησπέρα bonbenito......και την καλησπέρα μου την οποία επαναλαμβάνω
Κακια!!!ναι γιατί δεν θα τα ξαναγράψεις....
Λαλακ σιγα τα μελια. Κολησαμε. (Το ξαναγραψα αγαπη μου οπως βλεπεις ).Μου λειψες ρε...
Λαλακ σιγα τα μελια. Κολησαμε. (Το ξαναγραψα αγαπη μου οπως βλεπεις ).
Άντε τώρα .
Πάολα κορίτσι μου ,μονο αν λάβω PM από σένα θα ξαναγράψω μετά από αυτό που έγινεΑυτό καλέ μου δεν νομίζω να το φτάσεις ποτέ....
κοίτα να δεις... εγώ δεν κάνω πρωκτικό...(μπετό το κωλαράκι μου)...Πάολα κορίτσι μου ,μονο αν λάβω PM από σένα θα ξαναγράψω μετά από αυτό που έγινε
Αυτήν την εβδομάδα δεν είμαι πουθενά....από την άλλη πια.Παόλα πού θα είσαι αυτη την εβδαμάδα ;