Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πάολα θα έρουμε με τον κομαντο και θα σου δώσουμε την δόση σου μην στεναχωριέσαι  :2funny: :2funny: :2funny: .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
εγώ λέω να καληνυχτήσω γιατί αύριο περνάω γιατρούς και έχει πάλι πρωινό ξύπνημα  :headbang: :headbang: :headbang: πολλά ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* σε μέλη και επισκέπτες.... :-* :-* :-* :-*

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
γαμώ το internet μου . καληνύχτα μωρό μου .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ο ΚΟΜΑΝΤΟ πού είναι πάλι?
Καλημερα αγαπη μου. Σε περιμενα μεχρι τις 10.00 αλλα δεν φανηκες. Ημουν αρκετα κουρασμενος μετα απο ενα 3ωρο meeting που ειχα χτες το απογευμα (Οχι με γυναικα. Σε προλαβαινω. Συνδικαλιστικο ηταν.) και πηγα για φαι και υπνο. Φιλακια.  :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
το ξέρω θα έρθουμε μια ημέρα μαζί με τον ΚΟΜΑΝΤΟ σε επισκεφτούμε . εκεί να δεις τη γέλιο θα πέσει .
Ρε συ φιλαρακι δεν σου ειπα να μην το πεις αυτο? Κρατα και κατι κρυφο.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
παολα ο lalakukakis δεν ειναι οπως ο κομμαντο που σ αγαπα και λοιωνει για σενα,φοβαμαι οτι θα σ εκμεταλευτει,θα σε παρατησει και θα φυγει,μη σε ξεγελουν τα μακρια ξανθα του μαλια,το ηλιοκαμενο του κορμι και τα στοιβαρα του μπρατσα..
Απο αυτα φιλαρακι κατι διαθετουμε και εμεις. Αλλα πραγματα φοβαμαι απο τον Λαλακ. Αλλα και εσυ δεν πας πισω. Εσενα πρεπει να σε φοβαμαι πιο πολυ φιδι κολοβο.  :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
βρε ΚΟΜΑΝΤΟ είπα πως θα πάμε μια στιγμή μαζί αλλά ημερομηνία δεν είπα το κρατάω κρυφό αυτό για να μην με λες καρφί  ;) . θα της την κάνουμε έκπληξη  :grin: .

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάολα και συναδέλφισες της (είμαι καινούργιος και μόνο εσένα έχω ακουστά μέχρι στιγμής ζητώ συγγνωμη από τις υπόλοιπες) με το θέμα σας περί τροποποίησης του γελοίου νόμου που σας έβγαζε νόμιμες/παράνομες(αρκετά παλιό το θέμα αλλά επειδή τελευταία είχα μία κουβέντα περί αυτού με κάτι γνωστούς είπα να ρωτήσω και στα ενδότερα).Τι έγινε υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη ή ακόμα σας τραβολογάνε οι  :police:?:think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καληνυχτα αγαπη μου. Σημερα δεν νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπεις με την βαρδια που εχεις. Ισως τα πουμε αυριο αν μπορεσεις. Φιλακια.  :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom