Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα....Παολα υπαρχει ΄΄προγραμμα΄΄ στο στουντιο , η κοπελα με δυο αντρες ταυτοχρονα;
Ποσο παει;
Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα....Παολα υπαρχει ΄΄προγραμμα΄΄ στο στουντιο , η κοπελα με δυο αντρες ταυτοχρονα;
Ποσο παει;
που πήγες amc....??????????????????????????στο τετράγωνο ? διάβασα την κριτική για σήμερα πάλι έγραψες μωρό έμαθα .
στην τουαλέτα .που πήγες amc....??????????????????????????
ναι γιατί θα με πιάσουν οι κρίσεις....μην αργείτεπάολα θα έρουμε με τον κομαντο και θα σου δώσουμε την δόση σου μην στεναχωριέσαι .
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γαμώ το internet μου . καληνύχτα μωρό μου .
Καλημερα αγαπη μου. Σε περιμενα μεχρι τις 10.00 αλλα δεν φανηκες. Ημουν αρκετα κουρασμενος μετα απο ενα 3ωρο meeting που ειχα χτες το απογευμα (Οχι με γυναικα. Σε προλαβαινω. Συνδικαλιστικο ηταν.) και πηγα για φαι και υπνο. Φιλακια. :-* :-* :-*ο ΚΟΜΑΝΤΟ πού είναι πάλι?
Ρε συ φιλαρακι δεν σου ειπα να μην το πεις αυτο? Κρατα και κατι κρυφο.το ξέρω θα έρθουμε μια ημέρα μαζί με τον ΚΟΜΑΝΤΟ σε επισκεφτούμε . εκεί να δεις τη γέλιο θα πέσει .
Δασκαλε πολλες τιμες ακουω και δεν μου αρεσει αυτο. Ξερεις η τιμη τιμη δεν εχει...Γιατι το λες αυτο ρε Παολα?
Η τιμη ειναι δικη μου.
Απο αυτα φιλαρακι κατι διαθετουμε και εμεις. Αλλα πραγματα φοβαμαι απο τον Λαλακ. Αλλα και εσυ δεν πας πισω. Εσενα πρεπει να σε φοβαμαι πιο πολυ φιδι κολοβο.παολα ο lalakukakis δεν ειναι οπως ο κομμαντο που σ αγαπα και λοιωνει για σενα,φοβαμαι οτι θα σ εκμεταλευτει,θα σε παρατησει και θα φυγει,μη σε ξεγελουν τα μακρια ξανθα του μαλια,το ηλιοκαμενο του κορμι και τα στοιβαρα του μπρατσα..
Πωπω καρφιιιιιιιιιιιιιι αγαπη μου! Τωρα το ειδα. 45αρι ηταν???ναι γιατί θα με πιάσουν οι κρίσεις....μην αργείτε
Για σου ρε δασκαλε. Και κοντα τα χερια απο το κοριτσι γιατι εχω βαλει ξοβεργες.Γεια σου ρε Κομαντο!
Εισαι ωραιος τυπος..