Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα στην Πάολα και στην υπόλοιπη παρέα που δεν την βλέπω να μπει ποιο μετά λόγο ότι έχει δουλειά στην Αγ.Μελετίου . Καληνύχτα μωρό μου .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλησπέρα στην Πάολα και στην υπόλοιπη παρέα που δεν την βλέπω να μπει ποιο μετά λόγο ότι έχει δουλειά στην Αγ.Μελετίου . Καληνύχτα μωρό μου .
Φιλαρακι δεν γινεται να μπει σημερα. Ηταν μεχρι τις 11.00 και αυριο πρωι.  :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Το ξέρω βρε ότι δεν θα μπει αλλά της στέλνω την καληνύχτα μου και εκτός site .
Το ξερω οτι το ξερεις οπως και εγω αλλοστε φιλαρακι. Καληνυχτα Παολακι απο μας. Καλο κουραγιο για αυριο.  ;) ;) ;)

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παρε λαχειο καλυτερα φιλαρακι. Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις. Για να σου δωσω να καταλαβεις την προηγουμενη Δευτερα που πηγα γυρω στις 11.30 το πρωι οσο ημουν στο δωματιο και περιμενα χτυπησε 3 φορες το κουδουνι και μετα δεν ξερω ποσες ακομη γιατι ημουνα σε Νιρβανα και δεν ακουγα τιποτα.  ;) ;) ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε nikoscbr και συ ασκοπα εγραψες αφου  κατα πως φαινεται επειδη εχει κινηση δεν εχεις σκοπο να πας να γαμησεις

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
φιλε nikoscbr και συ ασκοπα εγραψες αφου  κατα πως φαινεται επειδη εχει κινηση δεν εχεις σκοπο να πας να γαμησεις
Και εσυ το ιδιο ειπαμε θα κανεις αδερφε. Θα πας να δεις μονο και θα ακουμπησεις. Ενταξει φιδακι κολοβο? Προσεξτε εσυ και ο Λαλακ γιατι εχω βαλει ξοβεργες για σας τους δυο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Καλησπέρα σε όλους...nikoscbr αυτές οι μέρες ευτυχώς για τα παιδιά που ήρθαν ήταν αρκετά χαλαρές... τώρα γενικά ποτέ δεν ξέρεις στη δουλειά μας... φιλάκια...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
παολα καλησπερα,σαβατοκυριακο που θα εισαι?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
παολα καλησπερα,σαβατοκυριακο που θα εισαι?
Εσενα βλεπω αδερφακι δεν σε πιανουν οι ξοβεργες. Απεναντι θα την στησω τοτε με την επαναληπτικη μου φαινεται.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom