amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα στην Πάολα και στην υπόλοιπη παρέα που δεν την βλέπω να μπει ποιο μετά λόγο ότι έχει δουλειά στην Αγ.Μελετίου . Καληνύχτα μωρό μου .
Φιλαρακι δεν γινεται να μπει σημερα. Ηταν μεχρι τις 11.00 και αυριο πρωι.Καλησπέρα στην Πάολα και στην υπόλοιπη παρέα που δεν την βλέπω να μπει ποιο μετά λόγο ότι έχει δουλειά στην Αγ.Μελετίου . Καληνύχτα μωρό μου .
Το ξέρω βρε ότι δεν θα μπει αλλά της στέλνω την καληνύχτα μου και εκτός site .Φιλαρακι δεν γινεται να μπει σημερα. Ηταν μεχρι τις 11.00 και αυριο πρωι.
Το ξερω οτι το ξερεις οπως και εγω αλλοστε φιλαρακι. Καληνυχτα Παολακι απο μας. Καλο κουραγιο για αυριο. ;) ;) ;)Το ξέρω βρε ότι δεν θα μπει αλλά της στέλνω την καληνύχτα μου και εκτός site .
Παρε λαχειο καλυτερα φιλαρακι. Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις. Για να σου δωσω να καταλαβεις την προηγουμενη Δευτερα που πηγα γυρω στις 11.30 το πρωι οσο ημουν στο δωματιο και περιμενα χτυπησε 3 φορες το κουδουνι και μετα δεν ξερω ποσες ακομη γιατι ημουνα σε Νιρβανα και δεν ακουγα τιποτα. ;) ;) ;)Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.
Και εσυ το ιδιο ειπαμε θα κανεις αδερφε. Θα πας να δεις μονο και θα ακουμπησεις. Ενταξει φιδακι κολοβο? Προσεξτε εσυ και ο Λαλακ γιατι εχω βαλει ξοβεργες για σας τους δυο.φιλε nikoscbr και συ ασκοπα εγραψες αφου κατα πως φαινεται επειδη εχει κινηση δεν εχεις σκοπο να πας να γαμησεις
Καλησπέρα σε όλους...nikoscbr αυτές οι μέρες ευτυχώς για τα παιδιά που ήρθαν ήταν αρκετά χαλαρές... τώρα γενικά ποτέ δεν ξέρεις στη δουλειά μας... φιλάκια...Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.
Καλησπέρα ΚΟΜΑΝΤΟ μου...Όλα καλά?Καλησπερα αγαπη μου.
Σάββατο στο Βριλησσού 55.. Κυριακή στο σάιτ μαζί σας....καλησπέρα...παολα καλησπερα,σαβατοκυριακο που θα εισαι?
Ετσι λεω φως μου. Εκτος οτι μου λειπεις πολυ. ;) ;) ;)Καλησπέρα ΚΟΜΑΝΤΟ μου...Όλα καλά?
:-* :-* :-* που ήσουν προχθές? Μας παράτησες....Ετσι λεω φως μου. Εκτος οτι μου λειπεις πολυ. ;) ;) ;)
όλα καλά μωρό μου...καλησπέρα...Καλησπέρα κορίτσι μου! :-*
Όλα καλά?
Στο εχω γραψει πιο πανω ματακια μου ομορφα.:-* :-* :-* που ήσουν προχθές? Μας παράτησες....
Ύπνο εεε? Από της 10.00? αυτά είναι....Στο εχω γραψει πιο πανω ματακια μου ομορφα.
Εσενα βλεπω αδερφακι δεν σε πιανουν οι ξοβεργες. Απεναντι θα την στησω τοτε με την επαναληπτικη μου φαινεται.παολα καλησπερα,σαβατοκυριακο που θα εισαι?