Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
xilnik όχι αν θες απάντησε.......Εσενα βλεπω αδερφακι δεν σε πιανουν οι ξοβεργες. Απεναντι θα την στησω τοτε με την επαναληπτικη μου φαινεται.
xilnik όχι αν θες απάντησε.......Εσενα βλεπω αδερφακι δεν σε πιανουν οι ξοβεργες. Απεναντι θα την στησω τοτε με την επαναληπτικη μου φαινεται.
Ειχα ενα πολυ κουραστικο 3ωρο σε ενα συνδικαλιστικο συνεδρειο στο κεντρο και το κεφαλι μου ηταν κουδουνι.Ύπνο εεε? Από της 10.00? αυτά είναι....
αυτό δεν είναι ΚΟΜΑΝΤΟ είναι Comantatur...Εσενα βλεπω αδερφακι δεν σε πιανουν οι ξοβεργες. Απεναντι θα την στησω τοτε με την επαναληπτικη μου φαινεται.
ααα Μάλιστα...κι εμείς καναμε 1002 σενάρια...Ειχα ενα πολυ κουραστικο 3ωρο σε ενα συνδικαλιστικο συνεδρειο στο κεντρο και το κεφαλι μου ηταν κουδουνι.
αυτό δεν είναι ΚΟΜΑΝΤΟ είναι Comantatur...
για πες...δεν πετάμε κάτι και μετά τίποτα.Κατσε να δεις μωρακι μου. Οπου ναναι θα σκασει και το πραγματικο κομαντο. Ονοματα δεν λεμε.
θα σε συγχωρέσω γιατί ξέρω πως πιέζεστε...παολα συγγνωμη αλλα για λογους ανωτερας βιας δεν θα μπορεσω να σε δω αυτο το σαββατοκυριακο
Παντως για να σε απατουσα αποκλιεται.ααα Μάλιστα...κι εμείς καναμε 1002 σενάρια...
ΚΟΜΑΝΤΟ μου τρομάζεις τα αγόρια....
μμμμμ απόδειξέ το μας....Παντως για να σε απατουσα αποκλιεται.
Οχι ολα καρδουλα μου. Μονο τους δυο κωλητους και πιο επικινδυνους.ΚΟΜΑΝΤΟ μου τρομάζεις τα αγόρια....
Ευτυχώς που είμαι μακριά εγώΟχι ολα καρδουλα μου. Μονο τους δυο κωλητους και πιο επικινδυνους.
γιατί βρε επικίνδυνος ο xilnik? ο άλλος κολλητός είναι ο lalakulakis?Οχι ολα καρδουλα μου. Μονο τους δυο κωλητους και πιο επικινδυνους.
εμένα με θεωρείς ακίνδυνο???Οχι ολα καρδουλα μου. Μονο τους δυο κωλητους και πιο επικινδυνους.
έτσι που ήρθαν τα πράγματα ευτυχώς και πάλι ευτυχώς....Ευτυχώς που είμαι μακριά εγώ
Πες μου τι αλλες αποδειξεις απο αυτες που ηδη εχεις θελεις και θα στις δωσω μωρο μου.μμμμμ απόδειξέ το μας....