Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
παολακι μου καλησπερα και απο εμενα.εχουμε βρεθει κανα δυο φορες μπορει και να θυμασε απο το ονομα.τωρα σε οτι αφορα τον κομμαντο και τα υπολλοιπα εγω εαν δεν σου κανει ανοιχτη προταση γαμου δεν εγκρινω τον γαμπρο.πρωτα η προταση με ανθοδεσμη,μετα τα χωραφια και τα προικια απο την μανα και βλεπουμε..ολα και ολα γιατι αρχιζει και σοβαρευει η κατασταση.θα περασω εαν ειναι να γελασουμε και να κανουμε και καμια ξεπετα απο κοντα αστερακι μου.αντε καλη συνεχεια στο σημερινο επεισοδιο της σειρας "παολινια". :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Και που ξερεις ρε φιλαρακι αν δεν εχει γινει ηδη?  ;) ;) ;)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παολακι μου καλησπερα και απο εμενα.εχουμε βρεθει κανα δυο φορες μπορει και να θυμασε απο το ονομα.τωρα σε οτι αφορα τον κομμαντο και τα υπολλοιπα εγω εαν δεν σου κανει ανοιχτη προταση γαμου δεν εγκρινω τον γαμπρο.πρωτα η προταση με ανθοδεσμη,μετα τα χωραφια και τα προικια απο την μανα και βλεπουμε..ολα και ολα γιατι αρχιζει και σοβαρευει η κατασταση.θα περασω εαν ειναι να γελασουμε και να κανουμε και καμια ξεπετα απο κοντα αστερακι μου.αντε καλη συνεχεια στο σημερινο επεισοδιο της σειρας "παολινια". :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
θα συμφωνήσω....μόνο που μια τέτοια πρόταση έχει γίνει εδώ στο φορουμ μερικές σελίδες...να δω ποιος από τους 2 θα με πείσει...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
καλα επειδη δεν διαβαζω και συνεχεια ισως αδικησα τον φιλο μου τον κομαντο.Υπαρχει και αλλος γαμπρος?εχω χασει επεισοδια απο την σειρα παιδια..

κομαντο φιλε συγνωμη εχεις καλο σκοπο.απο χωραφια που βρισκομαστε ομως?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
θα συμφωνήσω....μόνο που μια τέτοια πρόταση έχει γίνει εδώ στο φορουμ μερικές σελίδες...να δω ποιος από τους 2 θα με πείσει...
Μονο χαρα μου? Και τα λουλουδια τι ρολο επαιζαν?  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
καλα επειδη δεν διαβαζω και συνεχεια ισως αδικησα τον φιλο μου τον κομαντο.Υπαρχει και αλλος γαμπρος?εχω χασει επεισοδια απο την σειρα παιδια..

κομαντο φιλε συγνωμη εχεις καλο σκοπο.απο χωραφια που βρισκομαστε ομως?
Το κοριτσι θελω μονο ρε συ. Δεν θελω προικες. Ειμαι υπερανω.  :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Μονο χαρα μου? Και τα λουλουδια τι ρολο επαιζαν?  ;) ;) ;)
κάτσε βρε ΚΟΜΑΝΤΟ εδώ έλειψες μια βραδιά από το φόρουμ και δεν ξέρουμε που ήσουν...ενώ εγώ πάντα στο ίδιο μέρος...κι εσύ δεν ήσουν εκεί... πρέπει να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη νομίζω.... :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.266
Πόντοι
12.056
Ερωτηση κρισεως...

Σε ποιο θρεντ ποσταρει ο Κομαντο οταν δεν ειναι η Παολα on line???  :think: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
κάτσε βρε ΚΟΜΑΝΤΟ εδώ έλειψες μια βραδιά από το φόρουμ και δεν ξέρουμε που ήσουν...ενώ εγώ πάντα στο ίδιο μέρος...κι εσύ δεν ήσουν εκεί... πρέπει να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη νομίζω.... :2funny: :2funny:
να και οι ζήλιες... :cheesy:
ΚΟΜΑΝΤΟ καλά πας!!! ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Την Δευτερα αγαπη μου με το δαχτιλιδι (μονοπετρο το θες?) και το γονατισμα θα φτιαξουν ολα.  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ερωτηση κρισεως...

Σε ποιο θρεντ ποσταρει ο Κομαντο οταν δεν ειναι η Παολα on line???  :think: :rolleyes: :rolleyes:

Συνηθως  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37876.0]εδω[/url] altec ,καθως ο κομαντο εκτος απο τη μεγαλη του αγαπη που ειναι η Παολα εχει και μια δευτερη τη sabrina, :grin:

χιχιχιχιχχι..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
για να δεις τι τζιμανι παιδι ειμαι,κουμπαρος εγω κομμαντο :cheesy: