You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καληπέρα... :-*Την καλησπερα μου και απο μενα.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.256
- Πόντοι
- 12.056
Μου άρεσε η ερώτηση...για να απαντάμε...
Hταν χτυπημα Kamikaze αυτο
Συνημμένα
Όπως λέει και το παλιό ρεμπέτικο "κι οι πολιτσμάνοι σα με δούνε, μελάνι αμολάω"Σε πολλα για να μην δινω στοχο και να θολωνω τα νερα.
Παραλλαγή κι απόκρυψη, βασική λοκατζίδικη πρακτική.
Lalak αδερφέ τι κάνεις?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εγώ το είπα ότι είσαι ο πιο επικίνδυνος ....δεν με ακούνε...μάλλον δεν έχουν διαβάσει όλο το θρεντ...Hταν χτυπημα Kamikaze αυτο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Βρε καλως τον εταιρο καπαδοκη. Και ειπα θα μπεις δεν θα μπεις μεγα δασκαλε?Συνηθως www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37876.0]εδω[/url] altec ,καθως ο κομαντο εκτος απο τη μεγαλη του αγαπη που ειναι η Παολα εχει και μια δευτερη τη sabrina,
χιχιχιχιχχι..
Άλτεκ πολλών αστέρωνΕγώ το είπα ότι είσαι ο πιο επικίνδυνος ....δεν με ακούνε...μάλλον δεν έχουν διαβάσει όλο το θρεντ...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
νομίζω με την κουμπαριά έχεις πάντα στο μυαλό το 'ο κουμπάρος κι η κουμπάρα'...μην κοιτάς που είναι αγνός ο ΚΟΜΑΝΤΟ...ειδες ο lalakukakis τι βρωμικα μεσα χρησιμοποιει,ενω εγω κυριος,μια δυο φορες μονο την εβδομαδα με τη παολα και αυτο στα πλαισια της κουμπαριας
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Άκου με κι εμένα....Άλτεκ πολλών αστέρων
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Μην και δεν έρθεις...See All you later...
Tυρι
Ρυζι
Καφε
Γαλα
Καμπα Για να μην τα ξεχασω
Χωρίς να σ έχω δεί από κοντά, δε νομίζω ότι η εμφάνισή σου συνάδει με αυτό το MILF HUNTER κάτω απ το άβαταρ του άλτεκΆκου με κι εμένα....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Όχι καμία σχέση. ο Αλτεκ το έχει γράψει για ξεκάρφωμα...Χωρίς να σ έχω δεί από κοντά, δε νομίζω ότι η εμφάνισή σου συνάδει με αυτό το MILF HUNTER κάτω απ το άβαταρ του άλτεκ
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Απαντηση δεν πηρα λατρεια μου.Την Δευτερα αγαπη μου με το δαχτιλιδι (μονοπετρο το θες?) και το γονατισμα θα φτιαξουν ολα.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
για να σε δω....και ύστερα τα λέμε...Απαντηση δεν πηρα λατρεια μου.
Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.
Ανεση απο κοσμο εχει τωρα που τελειωνει ο μηνας και οι περισοτεροι δεν εχουν λεφτα.
Απο τεταρτη που πληρωνονται ολοι, αρχιζουν οι ομαδικες καταθεσεις...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τι απ' ολα θες να δεις? Η ολα?για να σε δω....και ύστερα τα λέμε...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλησπέρα samy...Ανεση απο κοσμο εχει τωρα που τελειωνει ο μηνας και οι περισοτεροι δεν εχουν λεφτα.
Απο τεταρτη που πληρωνονται ολοι, αρχιζουν οι ομαδικες καταθεσεις...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
όλα ....μωρό μου...Τι απ' ολα θες να δεις? Η ολα?