Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ειδες ο lalakukakis τι βρωμικα μεσα χρησιμοποιει,ενω εγω κυριος,μια δυο φορες μονο την εβδομαδα  με τη παολα και αυτο στα πλαισια της κουμπαριας

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.256
Πόντοι
12.056

Συνημμένα

• japanzc9.gif
    japanzc9.gif
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 32

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Σε πολλα για να μην δινω στοχο και να θολωνω τα νερα.  :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως λέει και το παλιό ρεμπέτικο "κι οι πολιτσμάνοι σα με δούνε, μελάνι αμολάω"
Παραλλαγή κι απόκρυψη, βασική λοκατζίδικη πρακτική.
Lalak αδερφέ τι κάνεις?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Συνηθως  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,37876.0]εδω[/url] altec ,καθως ο κομαντο εκτος απο τη μεγαλη του αγαπη που ειναι η Παολα εχει και μια δευτερη τη sabrina, :grin:

χιχιχιχιχχι..
Βρε καλως τον εταιρο καπαδοκη. :2funny: :2funny: :2funny: Και ειπα θα μπεις δεν θα μπεις μεγα δασκαλε?  :think: :think: :think:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ειδες ο lalakukakis τι βρωμικα μεσα χρησιμοποιει,ενω εγω κυριος,μια δυο φορες μονο την εβδομαδα  με τη παολα και αυτο στα πλαισια της κουμπαριας
νομίζω με την κουμπαριά έχεις πάντα στο μυαλό το 'ο κουμπάρος κι η κουμπάρα'...μην κοιτάς που είναι αγνός ο ΚΟΜΑΝΤΟ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.256
Πόντοι
12.056
See All you later...

Tυρι
Ρυζι
Καφε
Γαλα
Καμπα Για να μην τα ξεχασω  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Γαμπροι δεν πατε στο πιο κατω μαγαζι λεω εγω. Δασκαλε εχεις αφησει το αβαταρ σου απλυτο ξερεις. Αντε να το πλυνεις και σταματα να με δηνεις.  :2funny: :2funny: :2funny:

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Παολα,θα ηθελα να σ'επισκευτω,αλλα θα προτιμουσα καποια ωρα που να μην εχεις πολυ κινηση,να μπορεσουμε να τα πουμε και λιγο,χωρις βιασυνη και πιεση χρονου.Παρακολουθω το thread,αλλα δεν γραφω ετσι ασκοπα,οπως καποιοι.Υπαρχει καποια ωρα στο προγραμμα σου που να εισαι γενικα χαλαρη και να μην εχεις πιεση χρονου,απο κοσμο;Απλα,δεν μου αρεσει ξερεις το αγχος και η βιασυνη και θα προτιμουσα να τα πουμε μια ωρα που θα εχεις ανεση χρονου και θα εισαι σχετικα χαλαρη και ηρεμη.
Αλλα,με την επιτυχια που εχεις,δεν βλεπω να υπαρχει τετοια ωρα στο προγραμμα σου.

Ανεση απο κοσμο εχει τωρα που τελειωνει ο μηνας και οι περισοτεροι δεν εχουν λεφτα.
Απο τεταρτη που πληρωνονται ολοι,  αρχιζουν οι ομαδικες καταθεσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom