Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
μην ακούς τον amc....είναι πονηρούλης...δεν καπνίζω πούρα όχι...(τα κανονικα) τα άλλα που λέει .......Καπνιζεις πουρα;
μην ακούς τον amc....είναι πονηρούλης...δεν καπνίζω πούρα όχι...(τα κανονικα) τα άλλα που λέει .......Καπνιζεις πουρα;
να πω τι καπνίζεις η όχι ?μην ακούς τον amc....είναι πονηρούλης...δεν καπνίζω πούρα όχι...(τα κανονικα) τα άλλα που λέει .......
να πω τι καπνίζεις η όχι ?
μην ακούς τον amc....είναι πονηρούλης...δεν καπνίζω πούρα όχι...(τα κανονικα) τα άλλα που λέει .......
όχι μωρό μου..... Εντάξει όταν μπορέσεις δεν πάω πουθενά εγώ..... :-* :-*βρε παολα κοριτσι μου, delivery κανεις γιατι δεν το βλεπω να καταφερνω να ρθω ποτε..τρεις μηνες το παλευω!!
θα σε περιμένει μέχρι το τέλος της βάρδιας να βγήται για καφέ .όχι μωρό μου..... Εντάξει όταν μπορέσεις δεν πάω πουθενά εγώ..... :-* :-*
Κάτι μου λέει πως το avatar σου είναι σχετικό με τις καταχρήσεις μου...
ναι ναι απολήτος .Κάτι μου λέει πως το avatar σου είναι σχετικό με τις καταχρήσεις μου...
το είπα εγώ...σου λέει αφού δεν μπορώ να το γράψω θα το δείξω στην πράξη....ναι ναι απολήτος .
ρε πάολα έχω πέσει κάτω απο τα γέλια .το είπα εγώ...σου λέει αφού δεν μπορώ να το γράψω θα το δείξω στην πράξη....
Που είναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ? μας έλειψε....ρε πάολα έχω πέσει κάτω απο τα γέλια .
σου έλυψε εμένα όχι πάντως κουκλάρα μου .Που είναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ? μας έλειψε....
μη λες τέτοια και ξέρω ότι σε συμπαθεί πολύ εσένα....σου έλυψε εμένα όχι πάντως κουκλάρα μου .
το ξέρω θα έρθουμε μια ημέρα μαζί με τον ΚΟΜΑΝΤΟ σε επισκεφτούμε . εκεί να δεις τη γέλιο θα πέσει .μη λες τέτοια και ξέρω ότι σε συμπαθεί πολύ εσένα....
Αυτό όντως θα είναι ΗΗΗ Συνάντηση....το ξέρω θα έρθουμε μια ημέρα μαζί με τον ΚΟΜΑΝΤΟ σε επισκεφτούμε . εκεί να δεις τη γέλιο θα πέσει .
στο τετράγωνο ? διάβασα την κριτική για σήμερα πάλι έγραψες μωρό έμαθα .Αυτό όντως θα είναι ΗΗΗ Συνάντηση....
Ποιά κριτική...? κάτσε να δω....στο τετράγωνο ? διάβασα την κριτική για σήμερα πάλι έγραψες μωρό έμαθα .
τώρα το είδα...Ποιά κριτική...? κάτσε να δω....
το ξέρω θα έρθουμε μια ημέρα μαζί με τον ΚΟΜΑΝΤΟ σε επισκεφτούμε .