Ξέρεις! Τα κλασικά! Παίξτο κι εσύ αδιάφορη και αν σε θέλουν τόσο πολύ ας σε διεκδικήσουν...Εσείς τι λέτε να κάνω?
Αλλιώς... η ζωή συνεχίζεται,θα το ξεπεράσεις κτλ κτλ
Ξέρεις! Τα κλασικά! Παίξτο κι εσύ αδιάφορη και αν σε θέλουν τόσο πολύ ας σε διεκδικήσουν...Εσείς τι λέτε να κάνω?
Εσείς τι λέτε να κάνω?
Έτσι είναι...αφού ο ΚΟΜΑΝΤΟ αφήνει ελεύθερο πεδίο....που το παει ο lalakukakis?
τη πολιορκει σταθερα τη παολα...
Θα την ακολουθήσω την συμβουλή σου.....Ξέρεις! Τα κλασικά! Παίξτο κι εσύ αδιάφορη και αν σε θέλουν τόσο πολύ ας σε διεκδικήσουν...
Αλλιώς... η ζωή συνεχίζεται,θα το ξεπεράσεις κτλ κτλ
Καλό μου αγόρι...τιμή μας που βρίσκεστε στα μέρη μας...
Τι σου είναι οι ρεπόρτερ ε??? Παντού χώνουνε αντε μη πω τιxilnik
Γιατί σε συμπάθησα και το κατάλαβες... :-* :-* :-* :-*Γιατι το λες αυτο ρε Παολα?
Η τιμη ειναι δικη μου.
τι????????να τα μας...
μα συνήθως αυτοί είναι που την πατάνε τα κοριτσάκια δεν το ξέρεις?...αλλα και πάλι αν και τον συμπαθώ στην τάνα τανιές???????????παολα ο lalakukakis δεν ειναι οπως ο κομμαντο που σ αγαπα και λοιωνει για σενα,φοβαμαι οτι θα σ εκμεταλευτει,θα σε παρατησει και θα φυγει,μη σε ξεγελουν τα μακρια ξανθα του μαλια,το ηλιοκαμενο του κορμι και τα στοιβαρα του μπρατσα..
να μας φέρει κανένα καλό πούρο τουλάχιστον για να μην πάει στράφη η αναμονή....μέχρι να έρθει..Ο κομαντο πηγε για τσιγαρα.
θα εχει φτασει τωρα στην Κούβα .
οχι ποτέ...Τι έγινε εδώ για εμένα μιλάτε πάλι άτοιμα πλάσματα .
να μας φέρει κανένα καλό πούρο τουλάχιστον για να μην πάει στράφη η αναμονή....μέχρι να έρθει..
να έρθεις...αμέ...να μου δείξεις...σου είπα θα έρθω μια ημέρα και θα σου δήξω εγώ όχι μόνος μου με παρεούλα ;) . ξέρεις κρατάω δυνάμης .
τι θέλεις να σου δείξω ? καλύτερα να μην δεις γιατί θα πέσεις κάτω απο τα γέλια .να έρθεις...αμέ...να μου δείξεις...
με φλέβεςΚαπνιζεις πουρα;