amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και που να ήξερες πως μια ημέρα θα σε λέγανε αντί για παολίνα πάολα .Ντρέπομαι αλλά ναι...
και που να ήξερες πως μια ημέρα θα σε λέγανε αντί για παολίνα πάολα .Ντρέπομαι αλλά ναι...
Είσαι της κλασσικής καφρίλας δηλαδή...Απο Βραζιλία τίποτα που να έχει σχέση με τηλεόραση και κινηματογράφο (Εξαίρεση η Πόλη του Θεού και φυλακές Καραντίρο ).
Απο μουσική της Βραζιλίας αρρώστια με Sepultura,Sarcofago,Ratos de Porao,Dorsal Atlantica κλπ κλπ
Αλλά κάτι τέτοιες ταινίες έβλεπα γι'αυτό έχω 'άρρωστη' φαντασία
[youtube=425,350]TEz0aYXXHBs[/youtube]
Ναι αγαπη μου. Εσυ προτιμας τις παραλιακες βλεπεις με αλλες παρεες. ;)Από άλλη γυναίκα?
ΠάνταΕίσαι της κλασσικής καφρίλας δηλαδή...
Καλησπέρα σεξομηχανή .Καλησπέρα σέ όλους
υπήρχε και Πάολα σ' αυτό...θυμάμαι την πλοκή....και που να ήξερες πως μια ημέρα θα σε λέγανε αντί για παολίνα πάολα .
Στην είπε τώρα . :o :o :oΝαι αγαπη μου. Εσυ προτιμας τις παραλιακες βλεπεις με αλλες παρεες. ;)
ΈΤΣΙ ΈΤΣΙ θα τους σκίσουμε....κι εγώ θα το δώ...μετά τον αγώνα θα ξαναμπώ...Δέν θά κάτσω πολύ γιατί παίζει καί ή Πανάθα σέ λίγο.Εχουμε κάτι Ιταλάκια νά σκίσουμε.Έτσι βαζελάκι(καί πρώην Αεκάκι)?
με τς δίδυμες αδερφές λες ?υπήρχε και Πάολα σ' αυτό...θυμάμαι την πλοκή....
ΈΤΣΙ ΈΤΣΙ θα τους σκίσουμε....κι εγώ θα το δώ...μετά τον αγώνα θα ξαναμπώ...
Όχι βρε....Κάτσε να ανοίξουν τα σχήματα...και όλο ιερά οδός μεριά θα είμαι...Ναι αγαπη μου. Εσυ προτιμας τις παραλιακες βλεπεις με αλλες παρεες. ;)
Αυτές...βλέπω κι εσύ την ίδια ώρα είχες ραντεβού με τον alpha!με τς δίδυμες αδερφές λες ?
μαζί σου είμαι . . Αχ παπαρίζου μουΌχι βρε....Κάτσε να ανοίξουν τα σχήματα...και όλο ιερά οδός μεριά θα είμαι...
άγγλος ξέρεις εγώ πάντα .Αυτές...βλέπω κι εσύ την ίδια ώρα είχες ραντεβού με τον alpha!
ΘΕΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!μαζί σου είμαι . . Αχ παπαρίζου μου
χαχχαχαχα τα είσαι ωραίος...άγγλος ξέρεις εγώ πάντα .
σαν και εσένα όμως όχι .ΘΕΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!