amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
βρε ΚΟΜΑΝΤΟ εμείς φιλαράκια είμαστε δεν σε κοροϊδεύω προς θεού τι λες τώρα .
Κοίτα ξέρω πως μερικά παιδιά μπαίνουν συγκεκριμένες ώρες γιατί τότε μπορούν. Απλά δεν συμπίπτουν τα ωράρια...Διαφωνω αγγελε μου. Η πλακα γινεται οταν ειναι ολοι on line. Οχι οταν κλεισουν!
δλδ σκυλού ? και μετά μου λες πως είσαι αισθηματικιά .Α όλα κι όλα..εμένα μου αρέσει..είμαι λίγο γαβ..
Μεσα στις 4000+ cd που εχω υπαρχουν ολα του Νοτη. Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο.Σφακιανάκη....ΘΕΟΣ!
καλωσήρθες στην παρέα μας...καλή αρχή (στα ποστ)Καλησπερα και απο μενα.Ειναι το πρωτο μου ποστ μετα απο αρκετους μηνες που παρακολουθω το site καθημερινα,επελεξα το συγκεκριμενο θερντ γιατι μου αρεσε περισσοτερο απο ολα.Και γιατι πιστευω οτι η οικοδεσποινα του (παολα)ειναι μακραν το πιο γλυκο πλασμα.Αυτα για το πρωτο μου και ελπιζω οχι τελευταιο ποστ.Συγνωμη αν σας κουρασα.
μια από τα ίδια...Μεσα στις 4000+ cd που εχω υπαρχουν ολα του Νοτη. Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο.
ε ναι αλλά υπάρχει καλύτερη μουσική για ντέρτια?δλδ σκυλού ? και μετά μου λες πως είσαι αισθηματικιά .
Δεν μιλαω για σενα ρε φιλαρακι. Κοιτα λιγο πισω οταν κλεισαμε χτες και θα καταλαβεις τι λεω.βρε ΚΟΜΑΝΤΟ εμείς φιλαράκια είμαστε δεν σε κοροϊδεύω προς θεού τι λες τώρα .
ιεροσυλία ....Είσαστε ξενέρωτη και οι δυο . Ακου Σφακιανάκη καινούργιο φρούτο είναι αυτό ?
άκου εκεί κανένα ξένο και άσε τα ελληνικά τσιφτετέλια και μπούρδες .ε ναι αλλά υπάρχει καλύτερη μουσική για ντέρτια?
Τύφλα να' χει ο Μανουσάκης κ.Vrikolakas....Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Guest Star στο ρόλο του νεκρού πνεύματος Edgar Allan Poe και ειδική συμμετοχή ο Υπουργός στον ρόλο αυτή τη φορά του ζητιάνου του παλατιού.
Συνεχίζεται... :o :o
Έγραψες φίλε βρικόλακα .Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Guest Star στο ρόλο του νεκρού πνεύματος Edgar Allan Poe και ειδική συμμετοχή ο Υπουργός στον ρόλο αυτή τη φορά του ζητιάνου του παλατιού.
καλά απ' όλα ακούω απλά έχω σε τρείς δικούς μας αδυναμία...άκου εκεί κανένα ξένο και άσε τα ελληνικά τσιφτετέλια και μπούρδες .
Κατάλαβα :o :o :oΔεν μιλαω για σενα ρε φιλαρακι. Κοιτα λιγο πισω οταν κλεισαμε χτες και θα καταλαβεις τι λεω.
Καλως το φιλαρακι. Καλως ηρθες στην παρεα μας. Να τον γραψει και αυτον ενας στο συλογο.Καλησπερα και απο μενα.Ειναι το πρωτο μου ποστ μετα απο αρκετους μηνες που παρακολουθω το site καθημερινα,επελεξα το συγκεκριμενο θερντ γιατι μου αρεσε περισσοτερο απο ολα.Και γιατι πιστευω οτι η οικοδεσποινα του (παολα)ειναι μακραν το πιο γλυκο πλασμα.Αυτα για το πρωτο μου και ελπιζω οχι τελευταιο ποστ.Συγνωμη αν σας κουρασα.
Μ'αρέσει που σε είχα και για πιο σοβαρό άτομο...Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Να υποθεσω οτι ο ενας ειναι ο ΠΑΡΙΟΣ???Έγραψες φίλε βρικόλακα .