amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Την καλησπέρα μου στην γλυκιά και δροσερή Πάολα .
κι από εμένα μικρό μου πόνυ.Την καλησπέρα μου στην γλυκιά και δροσερή Πάολα .
. Γειά σου πιπινάκι μου .κι από εμένα μικρό μου πόνυ.
Για να δουμε. Οπως ειπε και καποιος καλος φιλος 663 posts και τα 662 μιλανε για σενα!!!Αμέ αμέ...
μ'αρέσεις...έτσι αισιόδοξα...κι άσε τα παιδιά να γράψουν το σενάριο όπως νομίζουν καλύτερα.Για να δουμε. Οπως ειπε και καποιος καλος φιλος 663 posts και τα 662 μιλανε για σενα!!!
κι εμένα...Με κανανε και σαπουνοπερα!!!
εσύ κανένα σενάριο για την συνέχεια?. Γειά σου πιπινάκι μου .
σιγά μην ανέβω και στη σκηνή να πω το σκετς μου .εσύ κανένα σενάριο για την συνέχεια?
Όχι εμένα δεν με ενοχλεί...πλάκα έχει...καλά ρε ακόμα ασχολείστε με το τι λένε η άλλη για σας τα δυο πιτσουνάκια είπαμε γράψτες τους στα αρχίδια σας .
τι ακούς τώρα Πάολα ?Όχι εμένα δεν με ενοχλεί...πλάκα έχει...
γιατί βρε anthony?που είναι το κακό...σιγά μην ανέβω και στη σκηνή να πω το σκετς μου .
Οχι εσενα αγαπη μου. Εμενα ειρονευονται. Εσενα σε αγαπανε πολυ. Δεν θα στο κανανε αυτο!!! ;)κι εμένα...
Σφακιανάκη....ΘΕΟΣ!τι ακούς τώρα Πάολα ?
Δεν ειρωνεύονται..Πλάκα κάνουν...Οχι εσενα αγαπη μου. Εμενα ειρονευονται. Εσενα σε αγαπανε πολυ. Δεν θα στο κανανε αυτο!!! ;)
δεν είναι πουθενά το κακό αγαπητή αλλά ξέρεις φοβάμαι τα ύψη .γιατί βρε anthony?που είναι το κακό...
μην ξεράσωΣφακιανάκη....ΘΕΟΣ!
Διαφωνω αγγελε μου. Η πλακα γινεται οταν ειναι ολοι on line. Οχι οταν κλεισουν!Δεν ειρωνεύονται..Πλάκα κάνουν...
Α όλα κι όλα..εμένα μου αρέσει..είμαι λίγο γαβ..μην ξεράσω