Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Guest Star στο ρόλο του νεκρού πνεύματος Edgar Allan Poe και ειδική συμμετοχή ο Υπουργός στον ρόλο αυτή τη φορά του ζητιάνου του παλατιού.
Συνεχίζεται... :o :o
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Νασαι καλα ρε φιλε Vrikolaka. Μου εφτιαξες την μερα τωρα στο τελος της.  :rockon: :rockon: :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
έχω κλάσει στα γέλια βραδιάτικα .  :2funny: :2funny: :2funny:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ και η ωραία Ελένη η Πάολα
Που χάθηκε η σοβαρότητα για να την βρω εγώ?  :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κάφρος αιώνιος με προσωπίδα ευγένειας  :grin:
Καλά το είχα καταλάβει πως δεν είσαι και τόσο...πρέπει να έβλεπες πολλά Βραζιλιάνικα ε? δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση...

aggelos_35

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια θα σας καληνυχτισω για σημερα.Παολα,Κομαντο,amc και λοιποι καλο βραδυ.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εσυ Παολακι μου την ζητας την απαντηση σου τωρα. Εσενα αρεσουν τα μπουζουκια αλλα απο αλλου μου εγινε προταση να την παω. Θα φταιω εγω τωρα? :grin:  :grin: :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εσυ Παολακι μου την ζητας την απαντηση σου τωρα. Εσενα αρεσουν τα μπουζουκια αλλα απο αλλου μου εγινε προταση να την παω. Θα φταιω εγω τωρα? :grin:  :grin: :grin:
και εμένα μου αρέσουν αλλά δεν είναι του στιλ μου πχ. θα πήγαινα standart να άκουγα παπαρίζου και τερζή στην ιερά οδό .

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Καλά το είχα καταλάβει πως δεν είσαι και τόσο...πρέπει να έβλεπες πολλά Βραζιλιάνικα ε? δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση...
Απο Βραζιλία τίποτα που να έχει σχέση με τηλεόραση και κινηματογράφο (Εξαίρεση η Πόλη του Θεού και φυλακές Καραντίρο  :grin:).
Απο μουσική της Βραζιλίας αρρώστια με Sepultura,Sarcofago,Ratos de Porao,Dorsal Atlantica κλπ κλπ  :rockon: :rockon:

Αλλά κάτι τέτοιες ταινίες έβλεπα γι'αυτό έχω 'άρρωστη' φαντασία   :grin: :dancing: :rockon:

[youtube=425,350]TEz0aYXXHBs[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom