amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έτσι μωρό μου να ακούς ότι γουστάρεις .καλά απ' όλα ακούω απλά έχω σε τρείς δικούς μας αδυναμία...
έτσι μωρό μου να ακούς ότι γουστάρεις .καλά απ' όλα ακούω απλά έχω σε τρείς δικούς μας αδυναμία...
Που χάθηκε η σοβαρότητα για να την βρω εγώ?Μ'αρέσει που σε είχα και για πιο σοβαρό άτομο...
ναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ και η ωραία Ελένη η ΠάολαΝα υποθεσω οτι ο ενας ειναι ο ΠΑΡΙΟΣ???
ένας από τους μαθητές του...αλλά και ο Πάριος respect...Να υποθεσω οτι ο ενας ειναι ο ΠΑΡΙΟΣ???
Νασαι καλα ρε φιλε Vrikolaka. Μου εφτιαξες την μερα τωρα στο τελος της.Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Guest Star στο ρόλο του νεκρού πνεύματος Edgar Allan Poe και ειδική συμμετοχή ο Υπουργός στον ρόλο αυτή τη φορά του ζητιάνου του παλατιού.
Συνεχίζεται... :o :o
ναι ο ΚΟΜΑΝΤΟ και η ωραία Ελένη η Πάολα
Καλά το είχα καταλάβει πως δεν είσαι και τόσο...πρέπει να έβλεπες πολλά Βραζιλιάνικα ε? δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση...Που χάθηκε η σοβαρότητα για να την βρω εγώ?
Κάφρος αιώνιος με προσωπίδα ευγένειας
Δεν πειράζει το κατάλαβα...sorry λαθος επισυναψη
όπως το Παολίνα .Καλά το είχα καταλάβει πως δεν είσαι και τόσο...πρέπει να έβλεπες πολλά Βραζιλιάνικα ε? δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση...
ναι...όπως το Παολίνα .
καλό βράδυ Άγγελε...Παιδια θα σας καληνυχτισω για σημερα.Παολα,Κομαντο,amc και λοιποι καλο βραδυ.
καληνύχτα φίλεΠαιδια θα σας καληνυχτισω για σημερα.Παολα,Κομαντο,amc και λοιποι καλο βραδυ.
το έβλεπες ?ναι...
Ντρέπομαι αλλά ναι...το έβλεπες ?
Από άλλη γυναίκα?Εσυ Παολακι μου την ζητας την απαντηση σου τωρα. Εσενα αρεσουν τα μπουζουκια αλλα απο αλλου μου εγινε προταση να την παω. Θα φταιω εγω τωρα?
και εμένα μου αρέσουν αλλά δεν είναι του στιλ μου πχ. θα πήγαινα standart να άκουγα παπαρίζου και τερζή στην ιερά οδό .Εσυ Παολακι μου την ζητας την απαντηση σου τωρα. Εσενα αρεσουν τα μπουζουκια αλλα απο αλλου μου εγινε προταση να την παω. Θα φταιω εγω τωρα?
Απο Βραζιλία τίποτα που να έχει σχέση με τηλεόραση και κινηματογράφο (Εξαίρεση η Πόλη του Θεού και φυλακές Καραντίρο ).Καλά το είχα καταλάβει πως δεν είσαι και τόσο...πρέπει να έβλεπες πολλά Βραζιλιάνικα ε? δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση...