Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Πάολα η ευγενική πριγκίπισσα,ΚΟΜΑΝΤΟ το βασιλόπουλο που τον έχουν αποκληρώσει απο το παλάτι και έχει κάνει ομάδα με ορκισμένους πολεμιστές,amc_anthony ο πιστός υπήκοος,konstantinos 765 ο πιστός πολεμιστής του παλατιού,παλάτι το Studio 55,samy ο υποχθόνιος αυλικός και ο κακός Vrikolakas που θέλει να κάνει ξόρκια στην ευγενική πριγκίπισσα ώστε να την έχει δική του.Ο pitsilistis είναι ο joker του παλατιού αλλά τον συνοδεύει ο πιστός ιππότης της ηδονής ο skidoo.Ο vasos είναι απλός χωρικός που την στήνει πίσω απο τα δέντρα του παλατιού και αυτοφραπεδιάζεται έχοντας φωτογραφία της φίλης μου της Τζένης και ο xilnik είναι ο αρχειοφύλακας των χρονικών του παλατιού.Στον ρόλο των μάγων Alexxx και antisthenis και βοηθός του κακού Βρυκόλακα ο Anal Hunter.
Guest Star στο ρόλο του νεκρού πνεύματος Edgar Allan Poe και ειδική συμμετοχή ο Υπουργός στον ρόλο αυτή τη φορά του ζητιάνου του παλατιού.
Συνεχίζεται... :o :o

Εγώ γιατί νά μείνω απ'εξω από τήν υπερπαραγωγή?βρές μου ένα ρόλο σέ παρακαλώ.12 χρόνια
λάμψη έβλεπα,τό έχω σπουδάσει τό θέμα.Πάντως ό Φώσκολος ωχριά μπροστά σου

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Όχι βρε....Κάτσε να ανοίξουν τα σχήματα...και όλο ιερά οδός μεριά θα είμαι...
Καταλαβες τι ειπες τωρα αγαπη μου? Θα "εισαι" οχι θα "ειμαστε". Η αληθεια παει μπροστα.  :rockon: :rockon: :rockon:

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
      Εγώ γιατί νά μείνω απ'εξω από τήν υπερπαραγωγή?βρές μου ένα ρόλο σέ παρακαλώ.12 χρόνια
λάμψη έβλεπα,τό έχω σπουδάσει τό θέμα.Πάντως ό Φώσκολος ωχριά μπροστά σου
Ευχαριστώ πού τό διόρθωσες.Τόν ρόλο θά τόν πάρω?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
φέρτε πίσω τον βλάχο έστω και στις κερκίδες και επανέρχομαι...
Δευτερο συνεχωμενο κραξιμο αγαπη μου. Ουτε να βγουμε θελεις αλλα θες και τον Βλαχο? Απανωτα τα χτηπυματα. Ετσι? :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Δευτερο συνεχωμενο κραξιμο αγαπη μου. Ουτε να βγουμε θελεις αλλα θες και τον Βλαχο? Απανωτα τα χτηπυματα. Ετσι? :think:
Ε όχι έτσι..Απλά ΑΕΚ χωρίς τον Βλάχο γιατί να δω? την έχω συνδέσει μαζί του από τον καιρό που πήγαινα σχολειο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom