amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
παιδιά ο καινούριος Φώσκολος της Ελλάδας μοιράζει ρόλους...γρήγορα να προλαβετε...
παιδιά ο καινούριος Φώσκολος της Ελλάδας μοιράζει ρόλους...γρήγορα να προλαβετε...
Σιγα μην βαλω τους λυκους στην στανη. Για μαλακες ψαχνεις φιλαρακι?θα με πάρετε μαζί σας . :'( :'( :'( :'(
Σιγα τον παιχταρα!Ε όχι έτσι..Απλά ΑΕΚ χωρίς τον Βλάχο γιατί να δω? την έχω συνδέσει μαζί του από τον καιρό που πήγαινα σχολειο..
Σιγα μην βαλω τους λυκους στην στανη. Για μαλακες ψαχνεις φιλαρακι?
yessss ! ! αυτό πού ήθελα.Κομαντο ετοιμάσου γιά μεγάλες δόξεςΤον πήρες τον ρόλο.
Είσαι συμπολεμιστής του ΚΟΜΑΝΤΟ και ανιχνευτής
ναι για τον τρόπο που κλοτσούσε την μπάλα τον έβλεπα....Σιγα τον παιχταρα!
Κατι φιλοι μου παλια τον ειχαν παρει στο κυνηγητο με το αυτοκινητο!
Και σιγα την ομαδα.
Γινε Θρυλος να γουσταρεις
έτσι είσαι παλιό χανουμάκι θα σε φτιάξω εγώ . > > > > > > > > >Σιγα μην βαλω τους λυκους στην στανη. Για μαλακες ψαχνεις φιλαρακι?
Για μενα ισως??? Λεω τωρα.Ε όχι έτσι..Απλά ΑΕΚ χωρίς τον Βλάχο γιατί να δω? την έχω συνδέσει μαζί του από τον καιρό που πήγαινα σχολειο..
το ξερω...το ξερω...οπως ποδοσφαιρο πολλες γυναικες βλεπουν για τον Νικοπολιδη,το Δελλα,τον Αμανατιδη .ναι για τον τρόπο που κλοτσούσε την μπάλα τον έβλεπα....
εγώ έχωΚαλό βράδυ καί μέ τη νίκη.Πάω τρέχοντας στήν καφετέρια γιατί δέν έχω nova :'(
συμφωνώ...είσαι ωραίος...το ξερω...το ξερω...οπως ποδοσφαιρο πολλες γυναικες βλεπουν για τον Νικοπολιδη,το Δελλα,τον Αμανατιδη .
Καλη συνεχεια
Το ξερω και τον παω πολυ οπως και τον Sex_Machine και τα αλλα παιδια. Ειναι υπεροχοι ολοι τους!ΚΟΜΑΝΤΟ ο anthony είναι φιλαράκι ....
Και εγω λεω να παρω το αλλο κοριτσι και να παμε μπουζουκια για να μην σε φερνω σε δυσκολη θεση αγαπη μου. Τι λες και εσυ?παιδιά πάω κι εγώ να δω αγώνα και τα λέμε ύστερα...συμφωνείτε?