eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
δυστυχως πανω σε αυτο εχεις τεραστιοο δικιοΤυπε οντως υπαρχουν αλλα για μαλακες μην ψαχνεις .Εδω αν γραψεις κατι που εχεις βρει και ειναι καλο το εκαψες
δυστυχως πανω σε αυτο εχεις τεραστιοο δικιοΤυπε οντως υπαρχουν αλλα για μαλακες μην ψαχνεις .Εδω αν γραψεις κατι που εχεις βρει και ειναι καλο το εκαψες
Επισης ξερω οτι παιζουν αρκετες στα 100 αλλα δεν γραφει κανεις εδω που τις ξερουν .Τυχαιο δεν νομιζωδυστυχως πανω σε αυτο εχεις τεραστιοο δικιο
και κατω απ 100 μην σου πωΕπισης ξερω οτι παιζουν αρκετες στα 100 αλλα δεν γραφει κανεις εδω που τιε ξερουν .Τυχαιο δεν νομιζω
Εδω νεοφερτες κοπελες στο σαιτ και δεν γραφει στην αρχη κανεις αν ειναι καλο δυσκολα θα γραψουν δυο λογια γιατι ξερουν την συνεχειακαι κατω απ 100 μην σου πω
Τυπε εμενα καποτε πελατης μου'φερε 3κ σε 300×10ευρα.Σιγά μη σπάσουμε και το κουμπαρά για να γαμήσουμε .
Δείχτε λίγο έλεος
Να αναφέρω εγώ που δεν ντρέπομαι δύο (που δεν είναι καν ανάμεσα στις πρώτες μου επιλογές για να μην νομίσετε πως προμοτάρω) στα 80 που τις θεωρώ καλύτερες από την Πάολα την οποία έχω πάρει μία φορά στα 100 και δεν την ξαναπήρα, πάει να πει δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα της έβαζα 7 σε εμφάνιση και συμμετοχή. Έχουμε λοιπόν και λέμε 1. Μαρία Μολδαβή : 9 εμφάνιση, 7 συμμετοχή και 2. 'Αννα Πιπινάκι 7 εμφάνιση 9-10 συμμετοχή. Σε τί πλεονεκτεί δηλαδή η Πάολα από αυτές που επί τέλους έχουν κάτι χρόνια στην πιάτσα και ζητάει τα διπλά; Απλά έμαθε σε λιγότερο από ένα χρόνο να ξεχωρίζει και να πείθει τα κορόιδα.και κατω απ 100 μην σου πω
Επιτέλους.... Άψογος!!!!!Να αναφέρω εγώ που δεν ντρέπομαι δύο (που δεν είναι καν ανάμεσα στις πρώτες μου επιλογές για να μην νομίσετε πως προμοτάρω) στα 80 που τις θεωρώ καλύτερες από την Πάολα την οποία έχω πάρει μία φορά στα 100 και δεν την ξαναπήρα, πάει να πει δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα της έβαζα 7 σε εμφάνιση και συμμετοχή. Έχουμε λοιπόν και λέμε 1. Μαρία Μολδαβή : 9 εμφάνιση, 7 συμμετοχή και 2. 'Αννα Πιπινάκι 7 εμφάνιση 9-10 συμμετοχή. Σε τί πλεονεκτεί δηλαδή η Πάολα από αυτές που επί τέλους έχουν κάτι χρόνια στην πιάτσα και ζητάει τα διπλά; Απλά έμαθε σε λιγότερο από ένα χρόνο να ξεχωρίζει και να πείθει τα κορόιδα.
Και επί τέλους 200 ευρώ για να πάρουμε τον κώλο της Πάολας; Κάπου έλεος, με 170 παίρνουμε της Αριάνας του Magik (όποιος τον παίρνει τέλος πάντων) κι από τα οποία 170 η ίδια παίρνει τα 90-100.
"Kι αφού δεν θέλεις να την ξαπανάρεις τί σε ενδιαφέρει εσένα ρε φίλε;" προλαβαίνω την ερώτηση. Με ενδιαφέρει λοιπόν γιατί οι υπόλοιπες τα διαβάζουν αυτά κι όχι μόνο τις απαιτήσεις αλλά και τους ύμνους για το πόσο τα αξίζουν ιδίως η συγκεκριμένη κι η κολλητή της η Νικόλ και σκέφτονται πως αυτές γιατί να μην το αυξήσουν και το αυξάνουν! Και για να μην μιλάω στον αέρα επειδή έχω μια φιλική (πέραν της επαγγελματικής ως πελάτης) σχέση με την Αντριάνα και μιλάμε συχνά που έχει πει πως "Δεν ανέχομαι εγώ, που επί τέλους έχω βγει 4 συνεχόμενες χρονιές η κορυφαία ανεξάρτητη, να δίνω το μουνί μου για 100 και τον κώλο μου για 120 και κάτι καινούργιες που ξεκίνησαν το 2023 να θέλουν 150 και 200, οπότε θα το πάω τώρα 140 και θα συνεχίσω να το αυξάνω!" Και ξέρετε κάτι δεν μπορούσα να της αρνηθώ το δίκιο.
Και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία, θα ακολουθήσουν κι άλλες, ίσως όλες. Βγάζετε τα μάτια σας με τα χέρια σας μάγκες.
και καπως ετσι .....κοβουμε το γαμησι και πιανουμε το πλεξιμοοοοοοοοοο.Να αναφέρω εγώ που δεν ντρέπομαι δύο (που δεν είναι καν ανάμεσα στις πρώτες μου επιλογές για να μην νομίσετε πως προμοτάρω) στα 80 που τις θεωρώ καλύτερες από την Πάολα την οποία έχω πάρει μία φορά στα 100 και δεν την ξαναπήρα, πάει να πει δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα της έβαζα 7 σε εμφάνιση και συμμετοχή. Έχουμε λοιπόν και λέμε 1. Μαρία Μολδαβή : 9 εμφάνιση, 7 συμμετοχή και 2. 'Αννα Πιπινάκι 7 εμφάνιση 9-10 συμμετοχή. Σε τί πλεονεκτεί δηλαδή η Πάολα από αυτές που επί τέλους έχουν κάτι χρόνια στην πιάτσα και ζητάει τα διπλά; Απλά έμαθε σε λιγότερο από ένα χρόνο να ξεχωρίζει και να πείθει τα κορόιδα.
Και επί τέλους 200 ευρώ για να πάρουμε τον κώλο της Πάολας; Κάπου έλεος, με 170 παίρνουμε της Αριάνας του Magik (όποιος τον παίρνει τέλος πάντων) κι από τα οποία 170 η ίδια παίρνει τα 90-100.
"Kι αφού δεν θέλεις να την ξαπανάρεις τί σε ενδιαφέρει εσένα ρε φίλε;" προλαβαίνω την ερώτηση. Με ενδιαφέρει λοιπόν γιατί οι υπόλοιπες τα διαβάζουν αυτά κι όχι μόνο τις απαιτήσεις αλλά και τους ύμνους για το πόσο τα αξίζουν ιδίως η συγκεκριμένη κι η κολλητή της η Νικόλ και σκέφτονται πως αυτές γιατί να μην το αυξήσουν και το αυξάνουν! Και για να μην μιλάω στον αέρα επειδή έχω μια φιλική (πέραν της επαγγελματικής ως πελάτης) σχέση με την Αντριάνα και μιλάμε συχνά που έχει πει πως "Δεν ανέχομαι εγώ, που επί τέλους έχω βγει 4 συνεχόμενες χρονιές η κορυφαία ανεξάρτητη, να δίνω το μουνί μου για 100 και τον κώλο μου για 120 και κάτι καινούργιες που ξεκίνησαν το 2023 να θέλουν 150 και 200, οπότε θα το πάω τώρα 140 και θα συνεχίσω να το αυξάνω!" Και ξέρετε κάτι δεν μπορούσα να της αρνηθώ το δίκιο.
Και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία, θα ακολουθήσουν κι άλλες, ίσως όλες. Βγάζετε τα μάτια σας με τα χέρια σας μάγκες.
θα σε ειδοποιησουμε.και καπως ετσι .....κοβουμε το γαμησι και πιανουμε το πλεξιμοοοοοοοοοο.
Για να δουμε ποιος θα φτιαξει το καλυτερο σεμεδακιιιιιιιι
Γιατι να τον σπάσεις;Σιγά μη σπάσουμε και το κουμπαρά για να γαμήσουμε .
Δείχτε λίγο έλεος
Γιατι να τον σπάσεις;
Τον πας οπως ειναι με υπευθυνη δηλωση οπου αναφερεις επακριβως το ποσο που περιεχει!
Γιατί ρε μια χαρά είναι αυτός, τά κορίτσια με τό βαλιτσακι με τά διάφορα μέσα και εμείς με αυτό
Έχω έναν τέτοιο ξεχασμένο από όταν πήγαινα Δημοτικό . Κάνει ?
Ή θα στον σβουρήξει στο κεφάλι .Γιατί ρε μια χαρά είναι αυτός, τά κορίτσια με τό βαλιτσακι με τά διάφορα μέσα και εμείς με αυτό
Πιστεύω ότι αν πάω έτσι νά πλερω θά με ερωτευτεί τρελά ή Πάολα
Να αναφέρω εγώ που δεν ντρέπομαι δύο (που δεν είναι καν ανάμεσα στις πρώτες μου επιλογές για να μην νομίσετε πως προμοτάρω) στα 80 που τις θεωρώ καλύτερες από την Πάολα την οποία έχω πάρει μία φορά στα 100 και δεν την ξαναπήρα, πάει να πει δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα της έβαζα 7 σε εμφάνιση και συμμετοχή. Έχουμε λοιπόν και λέμε 1. Μαρία Μολδαβή : 9 εμφάνιση, 7 συμμετοχή και 2. 'Αννα Πιπινάκι 7 εμφάνιση 9-10 συμμετοχή. Σε τί πλεονεκτεί δηλαδή η Πάολα από αυτές που επί τέλους έχουν κάτι χρόνια στην πιάτσα και ζητάει τα διπλά; Απλά έμαθε σε λιγότερο από ένα χρόνο να ξεχωρίζει και να πείθει τα κορόιδα.
μας επεισεςΜετά την αύξηση της τιμής (η κοπέλα το διαθέτει όπως και όσο θέλει) δεν την είχα τιμήσει την Πάολα και έκλεισα ραντεβού ωριαίο φουλ έξτρα............
Τι να πω ....μπήκε μεσα στο δωματιο ο κορίτσαρος με πλακωσε στα γλωσσόφυλα ( ήμουν με πετσετα μπανιαρισμένος)με αρχισε σε μια πιπα που θα με τελείωνε ..........την έβαλα στα τεσσερα.......περίπου όπως την φωτο...(η οποία είναι μετά την μάχη) τρία τεσσερα μανίκια μπροστά και μετά φουλ σφυροκόπημα στην κολάρα..........ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ......εκεί κιόλα έχυσα....μεσα στην κολάρα μεσα στον σκουφο....είχα χύσει και συνεχιζα.....φωνες κακό .....relax για λίγο μεχρι που καναμε ένα 69 και μου τον έκανε καγκελο , ανέβηκε πανω μου και να βλέπω τις βυζαρες περα δωθε (πρεπει να της αρεσει πολυ έτσι) την γύρισα ανάσκελα για ιεραποστολικό σφυροκοπημα.....όπου και ήρθε το τελος τράβηξα τον σκούφο και τα φλόκια έφτασαν εως τις βυζαρες της......
Ηταν ένα παθιασμενο ραντεβου....με έντονο σεξ από όλες τις τρύπες στα 150 + 50 τον κολο σύνολο 200 για κατι παραπάνω από 1 ωρα.......Δεν κοίταξε καθόλου ρολοι πολύ ευχάριστη σαν την πρώτη φορά............Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα...Τράβηξα και μια φωτο μετα την μάχη.
Τι εννοείτε κε Θρασιβουλα?????μας επεισες