beautyworshiper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Κρίμα που δεν ανταποκρινόταν και στην πραγματικότητα...Παντως ωραιο μουνι στην αγγελια
Κρίμα που δεν ανταποκρινόταν και στην πραγματικότητα...Παντως ωραιο μουνι στην αγγελια
ας κανει καποιος μηνυση στον κυριο.Για anal απλά δεν με ενδιέφερε, γι' αυτό δεν ρώτησα
Σαν να έχεις πάει στην γιορτή προβατίνας και να παραγγείλεις μπρόκολο νερόβραστο με κολοκυθάκια ένα πράγμαας κανει καποιος μηνυση στον κυριο.
πας παρακατω,μη σκας.2 φορές έστειλα μήνυμα σε διάστημα 10 ημερών και δεν έχω πάρει απάντηση.
Τι γίνεται μ'αυτή , ρε παιδιά;
Το κοτέτσι είναι γεμάτο αλλά οι... ελευθέρας βοσκής λίγες...πας παρακατω,μη σκας.
το κοτετσι ειναι γεματο,διαλεγεις αλλου.
Εμένα μου βγαζει μια Μαρία, γαμψομύταΜπορεί να την κατεβάσανε, αλλά αν βάλεις στο google 6945861500, πριν 5 λεπτά μου την έβγαζε
Εμένα μου βγαζει μια Μαρία, γαμψομύτα
Μύτη τρομερη πάντως
Κάτι τέτοιο ???
Α, καλό. Το κάνει κ με το αυτί;
Κάτι τέτοιο ???
Αυξημένη ζήτηση, λίγα ραντεβού . Η δοκιμάζεις ξανά ή επιλέγεις άλλη. Πάντως οι υπηρεσίες της ειναι πολύ καλές, στο λεω εχοντας την δει 2 φορές. Οντως την 1η φορά υπήρχε δυσκολία να κλειστεί το ραντεβού, αλλά το επόμενο κλείστηκε εύκολα. Εσύ αποφασίζεις.2 φορές έστειλα μήνυμα σε διάστημα 10 ημερών και δεν έχω πάρει απάντηση.
Τι γίνεται μ'αυτή , ρε παιδιά;
Πολύ καλό αυτό που κάνει διότι έτσι υπάρχει ποιότητα σε κάθε ραντεβούΓυναικάρα είναι η Πάολα, με τρομερή απόδοση στο δωμάτιο. Αν έκανε 7 ραντεβού κάθε μέρα, θα είχε καταντήσει και αυτή σαν τα άλλα σάπια, νευρασθενικα κομοδίνα, από τα οποία είναι γεμάτο το Bou. Η κοπέλα σέβεται τον εαυτό της και τούς σωστούς πελάτες της και ξέρει ότι αν χάσεις τον εαυτό σου,όλα τα λεφτά του κόσμου είναι μηδέν. Να είσαι πάντα καλά κοριτσάκι , να σε χαιρόμαστε
Καυλημερα είναι αυτή !Καλημέρα
Χααρμααα οφθαλμώνspanish