dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.996
- Πόντοι
- 22.886
Βυζάρες μου ατελείωτες
Βυζάρες μου ατελείωτες
Εργαλεια!
όποιος το περάσει μαζί σου θα είναι ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ το τριήμεροKαλο 3 μερο
ω ρε τυχη ο συναγωνιστης!!!spanish
καλο 3μερο στην καβλιαρα!!!Kαλο 3 μερο
ετσι σε θελουμε ποιο ενεργη στο φορουμ!!!Kαλο βράδυ
Kαλο βράδυ
Καλημέρα σου τρελοκομειο....
βγαλτον σεντρα παιχτη, απλα πραγματα.Γεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?
Κατ αρχην πες μας το Νικνεημ να τον μπαναρουν οι αντμινΓεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?
Κριμα... νομιζω επιβεβαιωνεις μαζι του οτι εν γνωση του δεν πληρωσε (μην σου πει οτι με πηραν τηλ κι εφυγα για κατι επειγον και νομιζα οτι ειχα πληρωσει), και μεταΓεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?
αν δεν υπηρχαν τα προσωπικα δεδομενα εβγαζες την μουτσουνα του εδω μεσα και η επομενη γυναικα που θα γαμαγε απο εδω και περα θα ηταν η χειρα με τα 5 ορφαναΚατ αρχην πες μας το Νικνεημ να τον μπαναρουν οι αντμιν
Κατα δευτερο στειλτου ενα μνμ στο τηλ οτι θα τον βγαλεις προγραμμα αν δεν τσακιστει να σε πληρωσει η μην ασχολεισαι με τον μαλακα
Οι μουσουλμανοι λενε "ο μαλακας και στη Μεκκα να τον πας,μαλακας επιστρεφει"
Τι λες τωρα....Γεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?
Γεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?
Noμίζω το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο Βλάσσης, ενημέρωσε τον ότι θα τον κράξεις εδώ με τα στοιχεία του και δες πως θα αντιδράσει.Κατ αρχην πες μας το Νικνεημ να τον μπαναρουν οι αντμιν
Κατα δευτερο στειλτου ενα μνμ στο τηλ οτι θα τον βγαλεις προγραμμα αν δεν τσακιστει να σε πληρωσει η μην ασχολεισαι με τον μαλακα
Οι μουσουλμανοι λενε "ο μαλακας και στη Μεκκα να τον πας,μαλακας επιστρεφει"
πολύ πιθανό να είναι όλα fake. τσεκαρε τη φωτο κατ' αρχην στο google να δεις αν είναι αληθινή..Γεια σας καυλες....... όταν έχω καλόπαιδο από εδώ μέσα που έκανε το ραντεβού και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει όσο έκανα ντουζακι.......εγω τι να κάνω ??? Έχω τα στοιχεία του , φωτό από βαιμπερ και το όνομα του....... καμία ιδέα?