life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Οτι ειναι ....κοριτσι με προικα ???πραγμα που σημαινει;
Οτι ειναι ....κοριτσι με προικα ???πραγμα που σημαινει;
και εμεις ρε μαγκες αμα ειχαμε τοσο χρημα με τετοια θα κυκλοφορουσαμε στο αμαξι τωρα κολησατεοταν πηγε να συμπαρασταθει στον τσοβολα, αστον μαρτιν οδηγουσε.
οταν πηγε να συμπαρασταθει στον τσοβολα, αστον μαρτιν οδηγουσε.
την προικα την βλεπω, το κοριτσι δεν βλεπω. σαν ασχημος ρακοσυλλεκτης ειναι.Οτι ειναι ....κοριτσι με προικα ???
σάψαλο σε κόβω άγιε.Τον γνωρίζω από τότε που κυκλοφορούσε με την Λαμπρέτα. Καλό παιδί, αλλά "αισθηματίας". ;)
Ολοι στην ζωη πρεπει να κανουμε υποχωρησειsτην προικα την βλεπω, το κοριτσι δεν βλεπω. σαν ασχημος ρακοσυλλεκτης ειναι.
και εμεις ρε μαγκες αμα ειχαμε τοσο χρημα με τετοια θα κυκλοφορουσαμε στο αμαξι τωρα κολησατε
εγω οδηγαω νωντομομπιλ ;) θα μου κατσεις?το ότι είναι κάτω από 30 το πιστεύει αυτή και 5-6 ... τώρα για την μπέντλει δεν έχω παρα να συμφωνήσω
γουστα ειναι αυτα δικε μουσιγα μην αφηνα το σουιφτακι για να κυκλοφορω με μπεντλεϊ. και η κακογουστια εχει τα ορια της.
Την παολα ανετα την εβλεπες μεταξι με 10 ευρω..ουτε καν φυλης δεν παει.
Πήξαμε στους αντικομφορμιστές που δεν τους "ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά".
και εμεις ρε μαγκες αμα ειχαμε τοσο χρημα με τετοια θα κυκλοφορουσαμε στο αμαξι τωρα κολησατε
Πήξαμε στους αντικομφορμιστές που δεν τους "ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά".
Το ότι οδηγάει Μπέντλεϋ, απλά σημαίνει πως βγάζει πολλά λεφτά και από τη δουλειά της!
Όχι από μίζες, κοινοτικές επιδοτήσεις ή κρατικές επιχορηγήσεις...
Πωωω κουτσομπολα!!!! Οι γυναικεsτο ότι είναι κάτω από 30 το πιστεύει αυτή και 5-6 ... τώρα για την μπέντλει δεν έχω παρα να συμφωνήσω
τι φορολογικη της,να δουμε για παραδειγμα ποσα εισητηρια θεωρηθηκαν στην εφορια,το μπλοκ παροχης υπηρεσιων,και ποσες αποδειξεις εκοψαν τα μαγαζια που τραγουδαει. και μετα ας κυκλοφορει και με f-16Πήξαμε στους αντικομφορμιστές που δεν τους "ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά".
Το ότι οδηγάει Μπέντλεϋ, απλά σημαίνει πως βγάζει πολλά λεφτά και από τη δουλειά της!
Όχι από μίζες, κοινοτικές επιδοτήσεις ή κρατικές επιχορηγήσεις...
Προσωπικά, αν ήθελα να καίω άσκοπα βενζίνη, Θα αγόραζα Ford Mustang Cobra. Το μόνο πράγμα που κάνει είναι Θόρυβος, και πηγαίνει μόνο ευθεία.
Ευφυέστατο.
τύπε εγώ πάντως όταν είδα από κοντά ένα mustang (όχι το συγκεκριμένο) να παίρνει μπρος, ήθελα να πάω στο σπίτι και να κλαίω κάτω από την κουβέρτα σε εμβρυακή στάση."Aμερικανικο αμαξι"....
σα να λεμε "Νιγηριανος τενορος" ή "Ινδος που παιζει αριστουργηματικα Σοπεν"
Αστεια πραγματα!