sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
μαλλον μονιμα δικε μου τα εχει συνεχειαΑυτά στο χέρι πρώτον τι σκατά είναι κ δεύτερον είναι μόνιμα;
μαλλον μονιμα δικε μου τα εχει συνεχειαΑυτά στο χέρι πρώτον τι σκατά είναι κ δεύτερον είναι μόνιμα;
πληρωσε για να το κανει αυτη την μαλακια η ηταν χορηγια?μαλλον μονιμα δικε μου τα εχει συνεχεια
Μια ευγενική χορηγία της αλυσίδας τατουατζίδικων "Η Μουτζούρα"....αυτή και η Ηλιάδη έχουν κάνει το δέρμα τους σαν μπλοκ ζωγραφικής 5χρονου παιδιού....και άντε το μπάζο, αλλά η Ηλιάδη που είναι μούναρος, χάνει πολύ.....πληρωσε για να το κανει αυτη την μαλακια η ηταν χορηγια?
Μια ευγενική χορηγία της αλυσίδας τατουατζίδικων "Η Μουτζούρα"....αυτή και η Ηλιάδη έχουν κάνει το δέρμα τους σαν μπλοκ ζωγραφικής 5χρονου παιδιού....και άντε το μπάζο, αλλά η Ηλιάδη που είναι μούναρος, χάνει πολύ.....
Όχι ρε...δεν είναι μόνιμα........μόνο κάποια από αυτά......Αυτά στο χέρι πρώτον τι σκατά είναι κ δεύτερον είναι μόνιμα;
:SΛέτε εσείς ότι θέλετε αλλά στο μεταξύ το γυφτάκι που δεν θα είναι ακόμα ούτε 30 χρονών οδηγεί Μπέντλεϋ!!
με τη ζωή που κάνει και τις καταχήσεις πόσο λες να την χαρεί;Λέτε εσείς ότι θέλετε αλλά στο μεταξύ το γυφτάκι που δεν θα είναι ακόμα ούτε 30 χρονών οδηγεί Μπέντλεϋ!!
Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.με τη ζωή που κάνει και τις καταχήσεις πόσο λες να την χαρεί;
το οτι οδηγει μπεντλευ, προφανως την κανει αξιοσεβαστη στον δικο σου κοσμοΛέτε εσείς ότι θέλετε αλλά στο μεταξύ το γυφτάκι που δεν θα είναι ακόμα ούτε 30 χρονών οδηγεί Μπέντλεϋ!!
Λέτε εσείς ότι θέλετε αλλά στο μεταξύ το γυφτάκι που δεν θα είναι ακόμα ούτε 30 χρονών οδηγεί Μπέντλεϋ!!
Λέτε εσείς ότι θέλετε αλλά στο μεταξύ το γυφτάκι που δεν θα είναι ακόμα ούτε 30 χρονών οδηγεί Μπέντλεϋ!!
αφου οικονομαει ρε παιδια οτι γουσταρει θα εχει στην μπεντλει κολησατετο οτι οδηγει μπεντλευ, προφανως την κανει αξιοσεβαστη στον δικο σου κοσμο
αφου οικονομαει ρε παιδια οτι γουσταρει θα εχει στην μπεντλει κολησατε
οταν πηγε να συμπαρασταθει στον τσοβολα, αστον μαρτιν οδηγουσε.Και ο Βοσκόπουλος κονόμαγε κάποτε, και οδηγούσε Ρολς. Αυτό δεν έχει να κάνει με ότι κάποια εποχή είχε γίνει γελοίος.