Νέα

Πάω φαντάρος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Burtoniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
περασαν οι πρωτες 16 μερες μεσα.καναμε ειδη και την πρωτη μας βολη με κατι Γ3 μεγαλυτερα απο εμενα (σε ηλικια)
3β, ακριβως οπως τα ελς εχει καλους τυπους και ειναι ωραια (αν και οχι χαλαρα, αλλα χαλαλι)
3α ομως εχει κατι στοκους ανθυπολοχαγους που δεν τραβανε μια.
ακομα και χωρις εξυπναδες, χωρις να ξεχωριζεις κλπ δεν περνας τοσο καλα
δυστηχως στρατονομια που ηθελα και γω να παω, δεν ειχα υψος και ειμαι και Ι2, οποτε δεν πηγα
παραμενω πυροβολημενος και ελπιζω σε καλη μοναδα.

σκουιιιιιικ...μικρο ποντικακι... :grin: :grin:

Χωρι πλακα τωρα, καλη συνεχεια...

Edit: Πριν ενα μηνα εκλεισα 10 χρονια απο τοτε που μπηκα..πωω...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες παει κανενας τριπολη αεροπορια τη δευτερα??γιατι εγω παω...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ξερει κανεις τι πρεπει να εχω απο προσωπικα ειδη για να ειμαι κομπλε στο κεντρο στην αεροπορια????ακουω απ τον καθενα κατι διαφορετικο!!

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη, πηρες παρανομα Ι5? πιστευω οτι θα γραφεις ειτε απο κανα wifi ειτε απο webcafe
Καθόλου παράνομα, είμαι καταθληπτικός, με παρακολουθεί γιατρός, αλλά αυτό δεν είναι επικύνδινο για τους άλλους

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εγω εχω μανια καταδιωξης και ΝΟΜΙΖΩ οτι με παρακακολουθει ενας γιατρος  :2funny: :2funny:

Βασικα μπηκα στο thread μηπως απαντησε ο παρθενος18 που ηταν στο Κιλκις.

πλακα πλακα πριν [size=14pt]12[/size] χρονια τετοια εποχη απολυομουν!!!! :headbang: ¨:γάματα:

Τον στρατό τον θυμηθηκα απο αυτο το θεμα

αφιερωμενη η φωτο

image.php

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.061
Πόντοι
22.785
Ελα σε μενα νεε μουυυυυυυυυυυυυυυ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ο στρατος ειναι πλεον κατασκηνωση με οπλα τα οποια τα εχεις για βιτρινα πραγματικα...δεν εχω μετανιωσει που κανω την θητεια μου εστω και σε μεγαλη ηλικια...πραγματικα ειναι οι τελευταιες μεγαλες διακοπες μας πριν τον αληθινο γολγοθα...δεν μπορω να μην θυμηθω το χαβαλε στην σκοπια, στο θαλαμο στο κψμ...μακαρι να ηταν περισσοτερο απο 12μηνο

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο στρατος ειναι πλεον κατασκηνωση με οπλα τα οποια τα εχεις για βιτρινα πραγματικα...δεν εχω μετανιωσει που κανω την θητεια μου εστω και σε μεγαλη ηλικια...πραγματικα ειναι οι τελευταιες μεγαλες διακοπες μας πριν τον αληθινο γολγοθα...δεν μπορω να μην θυμηθω το χαβαλε στην σκοπια, στο θαλαμο στο κψμ...μακαρι να ηταν περισσοτερο απο 12μηνο
Πςςςςςςςςςςςςς. Που είσαι ρε θηρίο; Λέω κι εγώ που χάθηκες!
Δηλαδή από αυτά που  γράφεις να καταλάβω ότι ''απολελέ και δεν τρελελέ''; :grin: :grin:

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πςςςςςςςςςςςςς. Που είσαι ρε θηρίο; Λέω κι εγώ που χάθηκες!
Δηλαδή από αυτά που  γράφεις να καταλάβω ότι ''απολελέ και δεν τρελελέ''; :grin: :grin:

πρασινε αιλουρε αστα αλλοι θελουν να τελειωνουν και εγω θελω να κρατησει παραπανω..τσαμπα φαι,υπνος εστω κ σπαστος,καλη παρεα..που θα τα βρεις στην εξω ζωη τοσο απλα..μονο στρατιωτης τα χαιρεσαι αυτα χεχε

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Που'σαι ρε γαμώ το κέρατό μου;;;;;;
Σου αρέσει το φανταριλίκι; ΗΜΑΡΤΟΝ όχι κι έτσι! Έχει τίποτα καραμιλφέιγ αξιωματικίνες ρε μούργο γι'αυτό; :boobies: :boobies: :boobies:
Ντου στο τσατ λέμεεεεε!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506

Τι στρατός ρε κομμώτριες?? Στρατός ήταν όταν πήγα εγώ πριν 21 χρόνια...Τεθωρακισμένα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πο!!!!!!!!ποθ πασ ρε φιλε΄δε βαριεσαι;

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα....ο αδερφός μου 21χρ.ετοιμάζεται για φαντάρος του χρόνου.Είναι καλά πιστεύεται να πάει δόκιμος?Είναι καλύτερα ή πιο πούτσα απο το κανονικό φανταριλίκι?Κάτι ακούω ότι είναι πιο αραχτά και ότι παίρνεις και μόρια για το δημόσιο.

Εγώ έχω πάει απλός φαντάρος(στη Χίο) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Αυτου νου του χει κολλήσει για δόκιμος.Να τον αποτρέψω?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στείλε μια ερώτηση στην σούπερ κατερίνα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε για πιο λογο να υπηρετησεις παραπανω σαν δοκιμος? Καλυτερα απλος φανταρος και να κατσει στον ΕΣ οσο λιγοτερο γινεται. Μην ξεχνας οτι η εκπαιδευση που περνανε οι δοκιμοι ειναι αγγουρι. Για ποιο λογο να κατσει να φαει γαμησι απο τους στρατοκαυλους καραβαναδες? Αυτο το δημοσιο εχει γαμησει την χωρα μας....ολα για το δημοσιο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλησπέρα....ο αδερφός μου 21χρ.ετοιμάζεται για φαντάρος του χρόνου.Είναι καλά πιστεύεται να πάει δόκιμος?Είναι καλύτερα ή πιο πούτσα απο το κανονικό φανταριλίκι?Κάτι ακούω ότι είναι πιο αραχτά και ότι παίρνεις και μόρια για το δημόσιο.

Εγώ έχω πάει απλός φαντάρος(στη Χίο) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Αυτου νου του χει κολλήσει για δόκιμος.Να τον αποτρέψω?
ναι αυτο αληθευει
και εχεις να λαμβανεις και χρηματα
αλλα ειναι 12 η 16 μηνες

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παλι θα παω φανταρος σε 9 μηνες αφου πηρα
Ετησια Αναβολη,τωρα ομως το χω μετανιωσει γιατι σε
3 μηνες θα τελειωνα!! Τελος παντων ποτε δεν ειναι αργα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom