mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Α δεχεσαι και τετοιες χειρονομιες? Εγω νομιζα το ετρωγες κατευθειαν απο την πηγη
τι λες καλε....δεχομαι ολες τις ρομαντικες χειρονομιες εγω....
ειμαι ρομαντικη ψυχη
Α δεχεσαι και τετοιες χειρονομιες? Εγω νομιζα το ετρωγες κατευθειαν απο την πηγη
δε με φτιαχνει σορρυ
προτιμω αλλους χωρους με λιγοτερη ποδαριλα-ιδρωτιλα χαχαχαχαχα
φιλε οταν επιλεγει τον μαλακα
δεν φταιει ο αλλος... μαλλον οι επιλογες της φταινε.
τι βιππερ νορα μωρη σφουγγαριστρα;;;;;; ουτε σταυλο ειπα,ουτε ευφημεριος επαιξε ουτε κανα αλογο....
Διότι πας σε λάθος μέρη! Ή είναι όλα τα μέλη το χάλι τους το μαύρο. Διότι τι πιο ωραίο είναι από το να μπανίζεις κορμάρες ενώ γυμνάζονται?
Διότι πας σε λάθος μέρη! Ή είναι όλα τα μέλη το χάλι τους το μαύρο. Διότι τι πιο ωραίο είναι από το να μπανίζεις κορμάρες ενώ γυμνάζονται?
Ηδονοβλεψιας η τυπισσα
Μουνιτσα δειξτης πως δεχεσαι τις χειρονομιες απο τους αντρες θα κανετε καλη παρεα
ολα τα βιπερ ετσι ηταν..2 εχω διαβασει σε παρακαλω.δε μιλαω στον βροντο!!!!αυτα τα κτηνοβατικα που λες δεν τα καταλαβαινω....χαχαχαχαχαχα
ακου αλογα και εφημεριοι....χαχαχαχαχα τι εχεις διαβασει στη ζωη σου θεε μουυυυυυυυυυυ
με ειπες σφουγγαριστρα ειδα καλα?
Μμμμμ... τι να σω πω ενα ονομα καυλα εισαι....
λες ε? σου φανηκε και σενα ρομαντικη? χαχαχαχαχα
εγω για αρχιρομαντζαρα την εκοψα παντως....
ολα τα βιπερ ετσι ηταν..2 εχω διαβασει σε παρακαλω.δε μιλαω στον βροντο!!!!
ναι ρε!!αλλα την καλη!βιλεντα!
Ε να μαζεφτειτε να κανετε ενα φωτορομαντζο ολες οι καλες ψυχες να μας το δειχνετε στα αντιστοιχα θρεντς
ξεσουρωσα μωρη.το φυσικο μου ειναι αυτο.εχεις διαβασει 2? σοβαρα?
αυριο που θα σαι ξεσουρωτη διαβασε και αυτο που σου ειπα....αυτες οι βρωμοφυλλαδες σας εχουν καψει τα μυαλα λεμεεεεεεεε
βιλεντα μαι ας....ειμαι σουιφερ και χωνομαι παντου
ειμαι σουιφερ και χωνομαι παντου
Ti einai τα μπαιραμια ηριννα με το ελληνικοτατο ονομα και τα τουρκικα που δεν καταλαβαινω?Καλώς, κάνε μπαϊράμια με το νου σου....
ξεσουρωσα μωρη.το φυσικο μου ειναι αυτο.
σουιφερ φδγ!
Το swiffer εχει αλλες ιδιοτητες, εξαφανιζει τα παντα.
εικασιες....Ti einai τα μπαιραμια ηριννα με το ελληνικοτατο ονομα και τα τουρκικα που δεν καταλαβαινω?
γεωργιαδη...ισως με λιγο κουρτακη να εισαι πιο παλεψιμη τοτε
εικασιες....
γεωργιαδη...
στον σιννερ πηγαινε το "εικασιες" σουιφερ μου....πφφφφφφφ
μαλαματινα
τι εννοεις εικασιες?