Νέα

Παντρεμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα junior26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρίχτε και άλλες ιδέες..... :)
χρύσα ή χρίστο , το ξενοπήδημα πρώτα από όλα θέλει γερό στομάχι και ψυχρό αίμα. Αν δεν τα έχεις αυτά , τότε καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Εκτός βέβαια , αν θέλεις να πλουτίσεις τον δικηγόρο σου με τα επικείμενα διαζύγια.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?
και μονο που θα ξεκινησεις να πας για "απολαυση" με αυτο το αγχος παει να πει οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο, γιατι απλα ο στοχος δεν θα επιτευχθει... απλα θα κανεις ενα   :fuck1: του πενταλεπτου που δεν θα το χαρεις γιατι θα σε ενδιαφερει το τι και πως, μολις χυσεις θα κλαις τα φραγγα σου και πιθανοτατα θα καρφωθεις απο την συμπεριφορα σου...
Τυπε στις τανες πας η απο αναγγη η για διασκεδαση το να πας για να πας δεν εχει κανενα νοημα ;)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
χρύσα ή χρίστο , το ξενοπήδημα πρώτα από όλα θέλει γερό στομάχι και ψυχρό αίμα. Αν δεν τα έχεις αυτά , τότε καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Εκτός βέβαια , αν θέλεις να πλουτίσεις τον δικηγόρο σου με τα επικείμενα διαζύγια.
Συμφωνώ και επαυξάνω.Οπότε είναι πασιφανές ότι το παιδί που άνοιξε το θρεντ δεν έχει τα κότσια. Ας κάτσει καλύτερα εκεί που κάθεται!!Θα χει το κεφάλι του ήσυχο :cheesy:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τυπε στις τανες πας η απο αναγγη η για διασκεδαση το να πας για να πας δεν εχει κανενα νοημα ;)

εντάξει αν δεν το έχει ξανακάνει είναι δύσκολο να είναι χαλαρός από την πρώτη φορά...
μετά την 4-6 η πουτάνα θα αρχίσει να νιώθει άνετα για να μπορέσει να χαλαρώσει. :grin:
το θέμα είναι ότι αν μπλέξει με το άθλημα πάει το σπίτι του... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εντάξει αν δεν το έχει ξανακάνει είναι δύσκολο να είναι χαλαρός από την πρώτη φορά...
μετά την 4-6 η πουτάνα θα αρχίσει να νιώθει άνετα για να μπορέσει να χαλαρώσει. :grin:

Το ολο θεμα ειναι να μπορει να διαχωριζει τα δυο κεφαλια...Να μην μπορει δλδ το κατω να προδωσει το πανω  :grin:

Επισκέπτης
το πιο ασφαλες και οικονομικο  :fuck1: για παντρεμενο ειναι με πουτανα, βεβαια αν περιμενεις να παντρευτεις για να δοκιμασεις ειναι πολυ ευκολο να χασεις το μετρο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το πιο ασφαλες και οικονομικο  :fuck1: για παντρεμενο ειναι με πουτανα, βεβαια αν περιμενεις να παντρευτεις για να δοκιμασεις ειναι πολυ ευκολο να χασεις το μετρο
Δεν παντρευεται καποιοs , με την προσδοκια να.....μελλοντικα
Αυτο συμβαινει μετα απο χρονια ρουτιναs και φθοραs

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
βεβαια αν περιμενεις να παντρευτεις για να δοκιμασεις ειναι πολυ ευκολο να χασεις το μετρο

ακριβώς αυτό που λες...
και γενικά άνθρωπος που παντρεύτηκε χωρίς να θέλει πραγματικά να είναι πιστός, είναι καμένο χαρτί για χιλιάδες λόγους.
τώρα περί ορέξεως θα μου πεις...

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας,
απλα έλεγα να πάω να κάνω κανένα μασαζ, και μαζί με αυτό να το ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο.
Γιαυτό ρώτησα, αφού θα πληρώσω που θα πληρώσω να τα κάνω όλα μαζί.
Όσο για τις ενοχές ο πρωτάρης πάντα τις έχει, ακόμα και μαλακιά να βαρέσει. Εμένα μου έχει συμβεί.
φιλαρακι δωσε βαση.επειδη την εκανα προσφατα την κουτσουκελα για πρωτη φορα μετα απο 9 χρονια συμβιωσης.το αν θα χεις ενοχες η οχι εξαρταται απο το γαμησι που θα κανεις αν ειναι καλο.εμενα χτυπαγε η καρδια μου σαν τρελλη ωσπου να μπω στο μπουρδελο.μολις μπηκα και μου ηρθε ενα συγκεκριμενο αρωμα,το καταλαβα οτι θα γαμισω καλα,οπως και εγινε.ξερεις και κατι αλλο απο τοτε που πηγα ειμαι αλλος ανθρωπος.κανω γουτσου-γουτσου με τη γυναικα μου,τη βλεπω και μ'αρεσει ακομα πιο πολυ και οχι μονο.εχει τονωθει και η σεξουαλικη μας ζωη.παιδια μη λεμε μαλακιες καλη η ηθιλη και οι αρχες αλλα ο αντρας το χρειαζεται το ξενοπηδημα αλλα μην του γινει και συνηθεια ετσι?

Επισκέπτης
Δεν παντρευεται καποιοs , με την προσδοκια να.....μελλοντικα
Αυτο συμβαινει μετα απο χρονια ρουτιναs και φθοραs
ρε φιλε ναι αλλα δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος να παντρευεται με 0 εμπειριες και να μην ξερει πως να διαχειριστει την καθε κατασταση
ακριβώς αυτό που λες...
και γενικά άνθρωπος που παντρεύτηκε χωρίς να θέλει πραγματικά να είναι πιστός, είναι καμένο χαρτί για χιλιάδες λόγους.
τώρα περί ορέξεως θα μου πεις...
πολυ σωστα ποσο μαλλον οταν ο ανθρωπος που παντρευτηκε δεν ειχε ζησει την ζωη του και εχει απωθημενα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε φιλε ναι αλλα δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος να παντρευεται με 0 εμπειριες και να μην ξερει πως να διαχειριστει την καθε καταστασηπολυ σωστα ποσο μαλλον οταν ο ανθρωπος που παντρευτηκε δεν ειχε ζησει την ζωη του και εχει απωθημενα
Aυτοs με 0 εμπειριεs , και θα πεσει με τα μουτρα και θα κλεισει και το σπιτι....Ο αλλοs το κοντρολαρει καλυτερα, δεν θα τα καψει ολα

Επισκέπτης
Εγώ 4 λύσεις θα σου προτείνω:

1. Ψάξε για πουτάνα που φοράει το άρωμα της γυναίκας σου
2. Πήγαινε σε μασατζού, λέγοντας το όμως από πριν στη γυναίκα σου, ώστε αν γίνει θέμα, να πεις ότι το άρωμα ή οι τρίχες, κλπ είναι της μασατζούς. Βέβαια να έχεις προετοιμασμένες απαντήσεις σε πιθανή βροχή ερωτήσεων, πως πέρασες, τι σου κανε, που είναι το μαγαζί, πάμε μεθαύριο μαζί, κλπ
3. Πήγαινε για πλάκα με τη γυναίκα σου σε στριπτιτζάδικο, ώστε να εξοικοιωθεί με το χώρο. Επίσης μετά από αυτό δε θα σε υποψιάζεται κι όλας. Και τότε της τα φοράς.
4. Πηδήξτε μια πουτάνα μαζί με τη γυναίκα σου.

Διαλέγεις και παίρνεις..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγώ 4 λύσεις θα σου προτείνω:

1. Ψάξε για πουτάνα που φοράει το άρωμα της γυναίκας σου
2. Πήγαινε σε μασατζού, λέγοντας το όμως από πριν στη γυναίκα σου, ώστε αν γίνει θέμα, να πεις ότι το άρωμα ή οι τρίχες, κλπ είναι της μασατζούς. Βέβαια να έχεις προετοιμασμένες απαντήσεις σε πιθανή βροχή ερωτήσεων, πως πέρασες, τι σου κανε, που είναι το μαγαζί, πάμε μεθαύριο μαζί, κλπ
3. Πήγαινε για πλάκα με τη γυναίκα σου σε στριπτιτζάδικο, ώστε να εξοικοιωθεί με το χώρο. Επίσης μετά από αυτό δε θα σε υποψιάζεται κι όλας. Και τότε της τα φοράς.
4. Πηδήξτε μια πουτάνα μαζί με τη γυναίκα σου.

Διαλέγεις και παίρνεις..

Ολα εφικτα παντως δεν μπορω να πω :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Επισηs και οταν υπαρχει διαφορα ηλικιαs....Οι μεγαλυτεροι αντρεs τα μεγαλυτερα παιδια , ευκολα κολακευονται απο μια μικρουλα...Κι αυτο δυστυχωs το ξερουν οι ατιμεs  :grin:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Μια και θα το  κανεις για πρωτη φορα παιξε μπαλα στα σιγουρα δηλαδη:
1. Aν εχεις κανενα επαγγελματικο ταξιδι με διανυκτερευση βουρ οσο αρωμα και να σου αφησει η αλλη, εχεις το χρόνο να το καθαρισεις
2. Αν χρειαστει η γυναικα σου να φυγει για μια δυο μερες κανε το στεναχωρημενο και το βραδι βουρ..

Οσες τυψεις και  εχεις μεχρι να τη δεις ξανα θα σου περασουν. Ξεκινα ετσι  και τα λεμε

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
Κανονας : Στην γκομενα σου κανεις δωρο το αρωμα της γυναικας σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom