Το ξέρω ήδη ότι με κερατώνειεσύ μωρή τι θέλεις εδώ??
ρωτάς για να μάθεις τα κόλπα για να καταλαβαίνεις αν σε κερατώνει ο άντρας σου ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα junior26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Το ξέρω ήδη ότι με κερατώνει
Μόλις έπεισες τους πάντες οτι δεν είσαι γυναίκα....
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
2002 και ενω συζουσα στην πολη μου με την κοπελα μου τοτε νταλαβεριζομουν με μια απο αλεξανδρουπολη κια καθε μερα για 3 ολοκληρους μηνες πηγαινοερχομουν στον εβρο
βεβαια περασαν τα χρονια και νιωθω τωρα ενοχες που προδωσα ετσι 2 γυναικες βεβαια ποτε δεν το εμαθαν και ποτε φυσικα δεν το ειπα αλλα εια πεθανε στον για 3 μηνες αλλα μικρος ημουν τοτε και αντεχα
το κολπο ειναι ενε μυστικοπαθεια και φυσικα ολιγομιλητος φιλε οτι και να κανεις
συγνωμη Ελπιδα κια Αγαπη και ας μην ειστε μελη του μπου! ΟΥΦ JALAFRVSA POY TO EIPA TVRA
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?
Οσα ντουζ και να κανεις αμα δεν το χεις δεν το δοκιμαζεις καθολου
Δεν ειναι παντα το αρωμα αυτο που σε προδιδει ;)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
μαλακες εχετε κουρκουτιανει εντελως και βλεπετε παντου μετρα!!!!!απο τα πολλα μετρα που μας εχουν παρει ουτε να ξενογαμησετε σε λορδεμπου του 50αρικου δεν μπορειτε πλεον.......Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Mε γκρικλιs ομωs το ειπεs.....Oχι στα Ελληνικοs! ΟΥΦ JALAFRVSA POY TO EIPA TVRA
Εσύ το χες χοντρύνει ρε Volcano! Αν η μία από τις 2 το ξέρει , είναι πιο εύκολα!2002 και ενω συζουσα στην πολη μου με την κοπελα μου τοτε νταλαβεριζομουν με μια απο αλεξανδρουπολη κια καθε μερα για 3 ολοκληρους μηνες πηγαινοερχομουν στον εβρο
βεβαια περασαν τα χρονια και νιωθω τωρα ενοχες που προδωσα ετσι 2 γυναικες βεβαια ποτε δεν το εμαθαν και ποτε φυσικα δεν το ειπα αλλα εια πεθανε στον για 3 μηνες αλλα μικρος ημουν τοτε και αντεχα
το κολπο ειναι ενε μυστικοπαθεια και φυσικα ολιγομιλητος φιλε οτι και να κανεις
συγνωμη Ελπιδα κια Αγαπη και ας μην ειστε μελη του μπου! ΟΥΦ JALAFRVSA POY TO EIPA TVRA
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
και κανω απο πισω απο την πλατη κλειδωτο ;)Mε γκρικλιs ομωs το ειπεs.....Oχι στα Ελληνικοs
Fuckable
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5
- Πόντοι
- 11
Υπάρχει κάποιος από δω μέσα που την έχει πατήσει έτσι?
Μπαίνω σπίτι και μου λέει: "γιατί φοράς το μπλουζάκι ανάποδα?" στραβοκαταπίνω, ταράζομαι για δευτερόλεπτα και απαντάω: "Όχι ρε πούστη μου και με έβλεπαν οι πελάτες έτσι όλη μέρα? Συγχύστηκα πάω για μπάνιο να ηρεμήσω"
Ρόμπα λέμε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
ο θεος οταν με επλασε ειπε εσει εισαι η χαρα της γυναικας δεν μπορει να σε απολαμβανει μονο μια και εγω ακολουυθα πιστα τις οδηγιες του ΚυριουΕσύ το χες χοντρύνει ρε Volcano! Αν η μία από τις 2 το ξέρει , είναι πιο εύκολα!
margaritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Διάλεξε μία μέρα να πας στην δουλειά με μετρό ή λεωφορείο κτλ. Όταν σχολάσεις κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις (π.χ. στο γκάζι που έχει δίπλα μετρό) και όταν θα επιστρέφεις στο σπίτι πάρε τηλ ότι χάλασε το λεωφορείο. Κατέβα 3-4 στάσεις πριν το σπίτι σου και κόφτο με τα πόδια. Από την ιδρωτίλα και την μπόχα δεν θα καταλάβει τίποτα κανείς. Θα ταλαιπωρηθείς βέβαια λιγάκι.
Ήταν η χρονια στο Βελιγράδι με την Καλομοίρα;;;;;είχα πάει...ο θεος οταν με επλασε ειπε εσει εισαι η χαρα της γυναικας δεν μπορει να σε απολαμβανει μονο μια και εγω ακολουυθα πιστα τις οδηγιες του Κυριου
Επισκέπτης
Διάλεξε μία μέρα να πας στην δουλειά με μετρό ή λεωφορείο κτλ. Όταν σχολάσεις κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις (π.χ. στο γκάζι που έχει δίπλα μετρό) και όταν θα επιστρέφεις στο σπίτι πάρε τηλ ότι χάλασε το λεωφορείο. Κατέβα 3-4 στάσεις πριν το σπίτι σου και κόφτο με τα πόδια. Από την ιδρωτίλα και την μπόχα δεν θα καταλάβει τίποτα κανείς. Θα ταλαιπωρηθείς βέβαια λιγάκι.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
στο αφιερωνωΉταν η χρονια στο Βελιγράδι με την Καλομοίρα;;;;;είχα πάει...
και θα σταματησω τα παραστρατηματα! στο υποσχομαι αρκει να μου πεισ ενα ΝΑΙ και ερχεσαι να ζησεις μαζι μου ;)
Να ζήσω μαζί σου;που;Στο Βερολίνο;Στη Βουδαπέστη ή την Ξάνθη;;στο αφιερωνω
και θα σταματησω τα παραστρατηματα! στο υποσχομαι αρκει να μου πεισ ενα ΝΑΙ και ερχεσαι να ζησεις μαζι μου ;)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
μα ειπαμε το ονειρο μου ειναι μια κοπλε σαν και εσενα νοικοκυρα και να μενω σε ενα τενεκεδενιο σπιτι στο δροσερο ή στο πουρναλικ αρκει να ειμαι μαζι σου και μεταφορικο ενα μουλαρι με αμαξα που κανει το δρομολογιο κασκανε -Ασα μαχαλα-δροσεροΝα ζήσω μαζί σου;που;Στο Βερολίνο;Στη Βουδαπέστη ή την Ξάνθη;;
Ναι σωστά....το Δροσερό δεν σου βγαίνει με τπτ από το μυαλό...μα ειπαμε το ονειρο μου ειναι μια κοπλε σαν και εσενα νοικοκυρα και να μενω σε ενα τενεκεδενιο σπιτι στο δροσερο ή στο πουρναλικ αρκει να ειμαι μαζι σου και μεταφορικο ενα μουλαρι με αμαξα που κανει το δρομολογιο κασκανε -Ασα μαχαλα-δροσερο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K