Νέα

Παντρεμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα junior26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις σας έπεισα ότι δεν είμαι ελλεηνίδα! :birdman:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

2002 και ενω συζουσα στην πολη μου με την κοπελα μου τοτε νταλαβεριζομουν με μια απο αλεξανδρουπολη κια καθε μερα για 3 ολοκληρους μηνες πηγαινοερχομουν στον εβρο
βεβαια περασαν τα χρονια και νιωθω τωρα ενοχες που προδωσα ετσι 2 γυναικες βεβαια ποτε δεν το εμαθαν και ποτε φυσικα δεν το ειπα αλλα εια πεθανε στον :fuck2: για 3 μηνες αλλα μικρος ημουν τοτε και αντεχα
το κολπο ειναι ενε μυστικοπαθεια και φυσικα ολιγομιλητος φιλε οτι και να κανεις
συγνωμη Ελπιδα κια Αγαπη και ας μην ειστε μελη του μπου! ΟΥΦ JALAFRVSA POY TO EIPA TVRA

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?

Οσα ντουζ και να κανεις αμα δεν το χεις δεν το δοκιμαζεις καθολου 

Δεν ειναι παντα το αρωμα αυτο που σε προδιδει ;) 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω το εξής.
Όταν θέλει ένας παντρεμένος να γ@μήσει, που θα μπορούσε να πάει χωρίς να κατάλάβει η γυναίκα του τίποτα... ας πούμε όταν πας με ένα στουντιοκόριτσο, μπορεί να μυρίζεις το άρωμά της... ή οτιδήποτε άλλο, και φυσικά με ένα ντουζ να μην φεύγει το άρωμα. Γενικά που θα μπορούσε να πάει ένας παντρεμένος να περάσει καλά, αλλά χωρίς να έχει κάτι που να τον προδώσει επιστρέφοντας σπίτι. Κάποιοι διαβάζοντας αυτό το θέμα θα με πουν μαλάκα, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει και θα ήθελες να δοκιμάσεις ενώ είσαι παντρεμένος τι μέτρα πρέπει να πάρεις?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλακες εχετε κουρκουτιανει εντελως και βλεπετε παντου μετρα!!!!!απο τα πολλα μετρα  :fuck1: :zfuck: που μας εχουν παρει ουτε να ξενογαμησετε σε λορδεμπου του 50αρικου δεν μπορειτε πλεον.......  :2funny: :2funny: :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
2002 και ενω συζουσα στην πολη μου με την κοπελα μου τοτε νταλαβεριζομουν με μια απο αλεξανδρουπολη κια καθε μερα για 3 ολοκληρους μηνες πηγαινοερχομουν στον εβρο
βεβαια περασαν τα χρονια και νιωθω τωρα ενοχες που προδωσα ετσι 2 γυναικες βεβαια ποτε δεν το εμαθαν και ποτε φυσικα δεν το ειπα αλλα εια πεθανε στον :fuck2: για 3 μηνες αλλα μικρος ημουν τοτε και αντεχα
το κολπο ειναι ενε μυστικοπαθεια και φυσικα ολιγομιλητος φιλε οτι και να κανεις
συγνωμη Ελπιδα κια Αγαπη και ας μην ειστε μελη του μπου! ΟΥΦ JALAFRVSA POY TO EIPA TVRA
Εσύ το χες χοντρύνει ρε Volcano! :)Αν η μία από τις 2 το ξέρει , είναι πιο εύκολα!

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Υπάρχει κάποιος από δω μέσα που την έχει πατήσει έτσι?

Μπαίνω σπίτι και μου λέει: "γιατί φοράς το μπλουζάκι ανάποδα?" στραβοκαταπίνω, ταράζομαι για δευτερόλεπτα και απαντάω: "Όχι ρε πούστη μου και με έβλεπαν οι πελάτες έτσι όλη μέρα? Συγχύστηκα πάω για μπάνιο να ηρεμήσω"

Ρόμπα λέμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Εσύ το χες χοντρύνει ρε Volcano! :)Αν η μία από τις 2 το ξέρει , είναι πιο εύκολα!
ο θεος οταν με επλασε ειπε εσει εισαι η χαρα της γυναικας δεν μπορει να σε απολαμβανει μονο μια και εγω ακολουυθα πιστα τις οδηγιες του Κυριου :grin:

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Διάλεξε μία μέρα να πας στην δουλειά με μετρό ή λεωφορείο κτλ. Όταν σχολάσεις κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις (π.χ. στο γκάζι που έχει δίπλα μετρό) και όταν θα επιστρέφεις στο σπίτι πάρε τηλ ότι χάλασε το λεωφορείο. Κατέβα 3-4 στάσεις πριν το σπίτι σου και κόφτο με τα πόδια. Από την ιδρωτίλα και την μπόχα δεν θα καταλάβει τίποτα κανείς. Θα ταλαιπωρηθείς βέβαια λιγάκι.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ο θεος οταν με επλασε ειπε εσει εισαι η χαρα της γυναικας δεν μπορει να σε απολαμβανει μονο μια και εγω ακολουυθα πιστα τις οδηγιες του Κυριου :grin:
Ήταν η χρονια στο Βελιγράδι με την Καλομοίρα;;;;;είχα πάει... :)

Επισκέπτης
Διάλεξε μία μέρα να πας στην δουλειά με μετρό ή λεωφορείο κτλ. Όταν σχολάσεις κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις (π.χ. στο γκάζι που έχει δίπλα μετρό) και όταν θα επιστρέφεις στο σπίτι πάρε τηλ ότι χάλασε το λεωφορείο. Κατέβα 3-4 στάσεις πριν το σπίτι σου και κόφτο με τα πόδια. Από την ιδρωτίλα και την μπόχα δεν θα καταλάβει τίποτα κανείς. Θα ταλαιπωρηθείς βέβαια λιγάκι.
:rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Ήταν η χρονια στο Βελιγράδι με την Καλομοίρα;;;;;είχα πάει... :)
στο αφιερωνω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
και θα σταματησω τα παραστρατηματα! στο υποσχομαι αρκει να μου πεισ ενα ΝΑΙ και ερχεσαι να ζησεις μαζι μου ;)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
στο αφιερωνω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
και θα σταματησω τα παραστρατηματα! στο υποσχομαι αρκει να μου πεισ ενα ΝΑΙ και ερχεσαι να ζησεις μαζι μου ;)
Να ζήσω μαζί σου;που;Στο Βερολίνο;Στη Βουδαπέστη ή την Ξάνθη;; :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Να ζήσω μαζί σου;που;Στο Βερολίνο;Στη Βουδαπέστη ή την Ξάνθη;; :)
μα ειπαμε το ονειρο μου ειναι μια κοπλε σαν και εσενα νοικοκυρα και να μενω σε ενα τενεκεδενιο σπιτι στο δροσερο ή στο πουρναλικ αρκει να ειμαι μαζι σου και μεταφορικο ενα μουλαρι με αμαξα που κανει το δρομολογιο κασκανε -Ασα μαχαλα-δροσερο

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μα ειπαμε το ονειρο μου ειναι μια κοπλε σαν και εσενα νοικοκυρα και να μενω σε ενα τενεκεδενιο σπιτι στο δροσερο ή στο πουρναλικ αρκει να ειμαι μαζι σου και μεταφορικο ενα μουλαρι με αμαξα που κανει το δρομολογιο κασκανε -Ασα μαχαλα-δροσερο
Ναι σωστά....το Δροσερό δεν σου βγαίνει με τπτ από το μυαλό... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom