ενας καλός κηπουρός ποτίζει πρώτα τον δικό του κήπο και μετά τους ξένους...
επισης ο καλος κηπουρος πρεπει να ξερει αν τον κηπο του τον κρυφοποτισανε αλλοι !!!!!!!!!!!!
ενας καλός κηπουρός ποτίζει πρώτα τον δικό του κήπο και μετά τους ξένους...
αυτα ειναι vice versa τυπε.επισης ο καλος κηπουρος πρεπει να ξερει αν τον κηπο του τον κρυφοποτισανε αλλοι !!!!!!!!!!!!
επισης ο καλος κηπουρος πρεπει να ξερει αν τον κηπο του τον κρυφοποτισανε αλλοι !!!!!!!!!!!!
αμα τον φροντίζεις, τον ποτίζεις , τον λιπαίνεις καλά και τακτικά δεν μπαίνει άλλος κηπουρός...
αμα τον φροντίζεις, τον ποτίζεις , τον λιπαίνεις καλά και τακτικά δεν μπαίνει άλλος κηπουρός...
αμα το χει το χωμα να βγαλει ζιζανια οτι και να κανεις !!!!!!!
Κηπουρός όχι, αλλά με τους τυφλοπόντικες υπάρχει ένα θεματάκι...
στο λίπασμα ρίχνε και λίγο ποντικοφάρμακο...
Δεν το είχα σκεφτεί...
Λαμπρά!!! Θα αποκτήσω και την ιδιότητα του φαρμακοψώλη!!!
Λοιπόν εγώ δεν είμαι παντρεμένος,αλλά επειδή ακόμη μένω με την οικογένεια και με μικρότερα αδέρφια , δεν μπορώ να τους τους πω φάτσα φόρα ότι κάθε τρεις και λίγο πάω στις πουτάνες....
Έτσι οταν με πιάνουν οι κάψες, τα βράδια τους λέω πως βγαίνω μ'έναν φίλο μου τον οποίο ΔΕΝ έχουν δει ποτέ από κοντά. Λέω πως τάχα θα πάω στο Θησείο για καφέ με το Γιώργο....
Ο φίλος αυτός,όντως υπάρχει, αλλά τα λέμε τυπικά σε γιορτές και σε γενέθλια 3-4 φορές το χρόνο.
Τον αναφέρω όμως τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, έτσι φαίνεται σαν να κάνουμε πράγματι παρέα
Είναι η καλύτερη καβάτζα μου ;)
Αν δεν κάνω αυτό λέω ότι θα πάω σε φίλους μου,τους οποίους αυτή τη φορά γνωρίζουν! Κανονίζω με τους φίλους μου για καφέ-μπύρα και αν τελειωσουμε πχ. κατά τις 12 το βράδυ, πάω για τη μεταμεσονύχτια εξόρμηση στα μπουρδέλα.
Έτσι είμαι καλυμένος απόλυτα όταν γυρίζω σπίτι! Με ρωτάει η μάνα μου τι κάνει ο Γιάννης και της λέω κανονικά τα νέα του και που ήμασταν.
Φαντάζομαι πως το ίδιο πάνω κατω μπορεί να παίξει και για τους παντρεμένους...
τι καλυμενος εισαι τυπε?λες να σε διωξει η μανα σου αν μαθει οτι πας σε μπουρδελα?Λοιπόν εγώ δεν είμαι παντρεμένος,αλλά επειδή ακόμη μένω με την οικογένεια και με μικρότερα αδέρφια , δεν μπορώ να τους τους πω φάτσα φόρα ότι κάθε τρεις και λίγο πάω στις πουτάνες....
Έτσι οταν με πιάνουν οι κάψες, τα βράδια τους λέω πως βγαίνω μ'έναν φίλο μου τον οποίο ΔΕΝ έχουν δει ποτέ από κοντά. Λέω πως τάχα θα πάω στο Θησείο για καφέ με το Γιώργο....
Ο φίλος αυτός,όντως υπάρχει, αλλά τα λέμε τυπικά σε γιορτές και σε γενέθλια 3-4 φορές το χρόνο.
Τον αναφέρω όμως τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, έτσι φαίνεται σαν να κάνουμε πράγματι παρέα
Αν δεν κάνω αυτό λέω ότι θα πάω σε φίλους μου,τους οποίους αυτή τη φορά γνωρίζουν! Κανονίζω με τους φίλους μου για καφέ-μπύρα και αν τελειωσουμε πχ. κατά τις 12 το βράδυ, πάω για τη μεταμεσονύχτια εξόρμηση στα μπουρδέλα.
Έτσι είμαι καλυμένος απόλυτα όταν γυρίζω σπίτι! Με ρωτάει η μάνα μου τι κάνει ο Γιάννης και της λέω κανονικά τα νέα του και που ήμασταν.
Λοιπόν εγώ δεν είμαι παντρεμένος,αλλά επειδή ακόμη μένω με την οικογένεια και με μικρότερα αδέρφια , δεν μπορώ να τους τους πω φάτσα φόρα ότι κάθε τρεις και λίγο πάω στις πουτάνες....
αμα η/ο συζυγος θελει να μαθει αν τρωει κερατο ειναι εξαιρετικα απλο. παει σε ενα γραφειο με ντετεκτιβ και τελειωνει η ιστορια. σε μια εβδομαδα θα εχουν φτιαξει dvd με τον ιδιο προταγωνιστη.
Το ολο θεμα εγκειται στο να ΜΗΝ δωσεις στον/ην αλλη το κινητρο να παει στον ντετεκτιβ. Ειτε γαιτι δεν δινεις δικαιωματα ειτε γιατι δεν τον/την ενδιαφερει (γαιτι παιζει και αυτο)
ποσο χρ εισαι ρε τυπε και δινεις ακομα αναφορα που θα πας και τι ωρα θα γυρισεις?Λοιπόν εγώ δεν είμαι παντρεμένος,αλλά επειδή ακόμη μένω με την οικογένεια και με μικρότερα αδέρφια , δεν μπορώ να τους τους πω φάτσα φόρα ότι κάθε τρεις και λίγο πάω στις πουτάνες....
ποσο χρ εισαι ρε τυπε και δινεις ακομα αναφορα που θα πας και τι ωρα θα γυρισεις?
κι εγω με γονεις μενω αλλα δεν δινω ραπορτο...
ποσο χρ εισαι ρε τυπε και δινεις ακομα αναφορα που θα πας και τι ωρα θα γυρισεις?
αν πέφτει ακόμη χαρτζιλίκωμα τότε εχουν καθε δικαίωμα να ζητούν αναφορά..
αν πέφτει ακόμη χαρτζιλίκωμα τότε εχουν καθε δικαίωμα να ζητούν αναφορά..
σε μενα περασαν αυτες οι εποχες αλλα και οταν υπηρχαν παλι τα απολυτως απαραιτητα "βγαινω,δεν θα αργησω."αν πέφτει ακόμη χαρτζιλίκωμα τότε εχουν καθε δικαίωμα να ζητούν αναφορά..
τσιπνησε και το ποντικακι χαχαχαχα
λες και αν θα πει θα ειμαι με την/τον ταδε ειναι de facto πως θα ειναι εκει.οσο χρονων να ειναι το βρισκω εντελώς ακομψο οταν συγκατοικεις να μη δινεις λογαριασμο ποτε θα επιστρεψεις και μεσες-ακρες που θα βρισκεσαι.
Το ιδιο εκανε και πατερας και μανα που ηταν 40-50 χρονων, δεν θα το κανω εγω στα 20?