Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραιος!!! Ανάκριση δεν παίζει θέλω να είμαι καλυμμένος σε καθε περίπτωση...
Δεν είμαστε κανένα κωλοσπιτο και σε καμία περίπτωση δε θέλω να κινω υποψιες
Αυτες οι δουλειες πρεπει να γινονται στα κρυφα ειτε εισαι παντρεμένος ,ειτε όχι ;) ;)

τυπε η ανακριση του παντρεμενου για γαμησια ειναι στα ντεφολτ. του γιου απο τα αδερφια και τις μαναδες που το λεει γραμμενο?  :grin:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
τι καλυμενος εισαι τυπε?λες να σε διωξει η μανα σου αν μαθει οτι πας σε μπουρδελα?

Δεν φοβαμαι μη με διώξει,αλλα σιγουρα δεν είναι κι οτι καλύτερο να ξέρει πως ο γιος της πάει τουλάχιστον 3/7 μέρες της βδομάδας στα μπουρδέλα :cheesy:
Άλλωστε ειναι και μικρά αδερφια στη μεση που δεν πρεπει να μαθαινουν για το πως βρίσκει γκομενες ο αδερφος τους(δεν ειναι και 5 χρονων..θα καταλάβουν τι παίζει,αν ακουστουν λογια στο σπίτι) ;)
Σε τετοια θέματα όσο λιγότεροι το ξέρουν,τόσο το καλύτερο! :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν φοβαμαι μη με διώξει,αλλα σιγουρα δεν είναι κι οτι καλύτερο να ξέρει πως ο γιος της πάει τουλάχιστον 3/7 μέρες της βδομάδας στα μπουρδέλα :cheesy:
Άλλωστε ειναι και μικρά αδερφια στη μεση που δεν πρεπει να μαθαινουν για το πως βρίσκει γκομενες ο αδερφος τους(δεν ειναι και 5 χρονων..θα καταλάβουν τι παίζει,αν ακουστουν λογια στο σπίτι) ;)
Σε τετοια θέματα όσο λιγότεροι το ξέρουν,τόσο το καλύτερο! :) :) :)
καλα ρε γκομενες δεν εχει στο σχολειο σου?

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Θυμήθηκα οταν έμενα με τους γονείς μου και επρεπε να διανυκτερεύσω αλλου τους έλεγα οτι θα κοιμηθω "σε μια φιλη μου". Ηξεραν οτι δεν εχω τετοια φίλη, το ήξερα κι εγω οτι δεν γινομουν πειστική, ουτε το προσπαθουσα κιολας.

Που θελω να καταλήξω: το καλυτερο ειναι η συζυγος να μην ενοχλείται απο αυτη την ενασχόληση, γιατι να πιστεψει οτι θα βγεις με "το φιλο σου το Λευτερακη" δεν υπαρχει περίπτωση.

Αγαπητη φίλη είναι και ΠΩΣ το πλασαρεις το ψέμα! ;)
Αν από το πουθενα, εμφανίζεις έναν φιλο Λευτεράκη και το λες και χωρίς πειθώ , εννοειται πως δεν θα φάνε την παπάτζα!!!
Πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος ομαλά και ο καθένας με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα.
Γι'αυτό τις περισσότερες φορες, βγαίνω στα αληθεια με τους φιλους μου, γιατί εχω το περιθώριο να γυρίσω σπίτι, και με 2 ωρες καθυστέρηση.
Εμεις πρεπει να ειμαστε οι κυριαρχοι του παιχνιδιου σε τετοια θεματα, γι'αυτο χρειάζονται τακτ, όχι βλακώδη ψέματα και ποτέ αγχος!
Σε τέτοια ζητήματα είμαι πάντα....ένα βήμα μπροστα ;) ;) ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αγαπητη φίλη είναι και ΠΩΣ το πλασαρεις το ψέμα! ;)
Αν από το πουθενα, εμφανίζεις έναν φιλο Λευτεράκη και το λες και χωρίς πειθώ , εννοειται πως δεν θα φάνε την παπάτζα!!!
Πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος ομαλά και ο καθένας με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα.
Γι'αυτό τις περισσότερες φορες, βγαίνω στα αληθεια με τους φιλους μου, γιατί εχω το περιθώριο να γυρίσω σπίτι, και με 2 ωρες καθυστέρηση.
Εμεις πρεπει να ειμαστε οι κυριαρχοι του παιχνιδιου σε τετοια θεματα, γι'αυτο χρειάζονται τακτ, όχι βλακώδη ψέματα και ποτέ αγχος!
Σε τέτοια ζητήματα είμαι πάντα....ένα βήμα μπροστα ;) ;) ;)

καλα. Οι γονεις σου χεστηκαν αν πηδας πουτανες ή αν εισαι πραγματι με το λευτερακη. Ειναι ευκολακι για σενα.
Αν παντρευτεις θα με θυμηθεις. Οι γυναικες τα καταλαβαινουν αυτα, μην κανεις τον ξυπνιο.

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Παντρεμένος δεν ειμαι,αλλά η συνταγή μου ειναι να πηγαίνω μετά από βόλτες με φίλους....Αν θες παίρνεις κι ένα τηλέφωνο,δεκα λεπτα πριν "σπάσετε",  της λες πως θα αράξετε καμια ωρίτσα ακόμη και έτσι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για την τέλεια μπουρδελότσαρκα  :grin:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
τυπε η ανακριση του παντρεμενου για γαμησια ειναι στα ντεφολτ. του γιου απο τα αδερφια και τις μαναδες που το λεει γραμμενο?  :grin:

Ναι ρε παιδί μου,δε λεω πως εχεις άδικο, απλα οταν καβλωνω και μου τη βαράει ξαφνικα στις 10 το βραδυ να βγω πρεπει κάπω να προετοιμάσω το εδαφος και να δικαιολογήσω την απουσια μου...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παντρεμένος δεν ειμαι,αλλά η συνταγή μου ειναι να πηγαίνω μετά από βόλτες με φίλους....Αν θες παίρνεις κι ένα τηλέφωνο,δεκα λεπτα πριν "σπάσετε",  της λες πως θα αράξετε καμια ωρίτσα ακόμη και έτσι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για την τέλεια μπουρδελότσαρκα  :grin:
πραγματικα πες μου ποσο χρ εισαι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι ρε παιδί μου,δε λεω πως εχεις άδικο, απλα οταν καβλωνω και μου τη βαράει ξαφνικα στις 10 το βραδυ να βγω πρεπει κάπω να προετοιμάσω το εδαφος και να δικαιολογήσω την απουσια μου...
μονο προσεξε μην σου ξεφυγει καμια μερα "παω να πηδηξω τον λευτερακη" και παθουν κανα εγκεφαλικο οι ανθρωποι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ μεγάλωσα με παππού. Και ο παππούς ήταν θεός.

Πόσα λεφτά θες Γιωργάκη που θα βγεις το βράδυ, με ρώταγε.

Τόσα έλεγα εγώ.

Και μου έδινε τόσα και άλλα τόσα, λέγοντας τα παραπάνω είναι για τα κορίτσια, και μου έκλεινε το μάτι.

Δεν ξέρω τι εννοούσε, δεν ζήτησα ποτέ διευκρινήσεις, αλλά είχε δίκιο, γιατί πάντα σε κορίτσια έφευγαν τα παραπάνω.

Όχι απαραίτητα πουτάνες, αλλά πάντως με ή για κάποια σουσουράδα τρωγόντουσαν τα άλλα τόσα.

:grin:

πραγματικα πες μου ποσο χρ εισαι?

πόσο xp είναι αυτό?

Και η απάντηση είναι καθόλου, είμαι vista?

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
καλα. Οι γονεις σου χεστηκαν αν πηδας πουτανες ή αν εισαι πραγματι με το λευτερακη. Ειναι ευκολακι για σενα.
Αν παντρευτεις θα με θυμηθεις. Οι γυναικες τα καταλαβαινουν αυτα, μην κανεις τον ξυπνιο.

Δεν κάνω τον ξύπνιο :)
Πάντα υπάρχει ενας πιο μαγκας και ξυπνιος απο τον καθένα μας :)
Απλα και σε σχεσεις μου, εκανα τα ίδια μια ζωη και απέδιδε! Δεν είχα ποτε θεμα, γιατι εξ'αρχης διατηρούσα ένα συγκεκριμενο προφιλ(πρεπει να βγαινω και με τους φιλους μου,χωρις ομως ΠΟΤΕ να σε παραμελω) και απέδιδε!
Τωρα οταν παντρευτω,βλέπουμε...
Δε νομίζω να έχω θέμα πάντως γιατί πάντα διατηρώ ενα low profile, και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα...
Άλλο να γνωρίσεις μια γκομενα και να βγαινεις τις 5/7 μέρες εντελως ΞΑΦΝΙΚΑ κι οτι ώρες να'ναι, κι αλλο να ψαχνεις να πουτανογαμησεις(οπως λεει και το θεμα)  αναζητωντας ενα διωρακι.
Σαφως ειναι πολύ πιο ευκολο :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Πες μία φορά ότι πας να γαμήσεις μία φίλη σου και δεν θα σε ξαναενοχλήσουν για το που πας και τι κάνεις.

Από το να νομίζουν ότι χαπακώνεσαι ή μπαφιάζεσαι με τίποτα άπλυτους, ή είσαι σε καμία συμμορία και κλέβετε αμάξια, μηχανάκια κλπ, καλύτερα είναι.

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ μεγάλωσα με παππού. Και ο παππούς ήταν θεός.

Πόσα λεφτά θες Γιωργάκη που θα βγεις το βράδυ, με ρώταγε.

Τόσα έλεγα εγώ.

Και μου έδινε τόσα και άλλα τόσα, λέγοντας τα παραπάνω είναι για τα κορίτσια, και μου έκλεινε το μάτι.

Δεν ξέρω τι εννοούσε, δεν ζήτησα ποτέ διευκρινήσεις, αλλά είχε δίκιο, γιατί πάντα σε κορίτσια έφευγαν τα παραπάνω.

Όχι απαραίτητα πουτάνες, αλλά πάντως με ή για κάποια σουσουράδα τρωγόντουσαν τα άλλα τόσα.

πόσο xp είναι αυτό?

Και η απάντηση είναι καθόλου, είμαι vista?

Λεβέντης ο παππους!!!
Αν είχα έναν τέτοιο θα έφευγε όλη η συνταξη στις πουτάνες! Δε μπορεις να διαννοηθεις ποσα έχω χαλάσει :(
Εισαι τυχερος για τον μάγκα τον παππου σου.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λεβέντης ο παππους!!!
Αν είχα έναν τέτοιο θα έφευγε όλη η συνταξη στις πουτάνες! Δε μπορεις να διαννοηθεις ποσα έχω χαλάσει :(
Εισαι τυχερος για τον μάγκα τον παππου σου.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Τον παππού τον λέγαν Γιώργο.

[youtube=212,175]jNO6SsgD0RQ[/youtube]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οι "ξυπνιοι"που νομιζουν οτι κοροιδευουν τις γυναικες τους ας αλλαξουν πλευρο.
οταν η γυναικα σου παριστανει οτι δε ψυλλιαζεται κ δεν ενοχλειται δεν ειναι επειδη εισαι καλος ηθοποιος.
ειναι επειδη δε νοιαζεται γτ καποιος την πηδαει καλυτερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μονο προσεξε μην σου ξεφυγει καμια μερα "παω να πηδηξω τον λευτερακη" και παθουν κανα εγκεφαλικο οι ανθρωποι.

Δεν χρειάζεται να του ξεφύγει.

Για φαντάσου την σκηνή.

Πλένεται, ξυρίζεται, αρωματίζεται, το κούτελο γράφει "Καυλωμένος" και λέει ότι πάει να δει τον Λευτεράκη.

Εσύ τι λες ότι σκέφτονται οι άλλοι?

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι "ξυπνιοι"που νομιζουν οτι κοροιδευουν τις γυναικες τους ας αλλαξουν πλευρο.
οταν η γυναικα σου παριστανει οτι δε ψυλλιαζεται κ δεν ενοχλειται δεν ειναι επειδη εισαι καλος ηθοποιος.
ειναι επειδη δε νοιαζεται γτ καποιος την πηδαει καλυτερα.
Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom