loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
με γκομενες. οπως και ο δικος σου
(καλο ηταν γαμωτο...)
με γκομενες. οπως και ο δικος σου
νυφουλα ποτε θα σε δουμεκαρφι!!! >
αμεσα...!νυφουλα ποτε θα σε δουμε
18;!τελικα ενα βημα μπροστα θα μας πεις ποσων χρονων εισαι?
2 φορες ρωτησα και εκανες πως δεν με ειδες.. 20-25? ποσο?
ενδιαφερεσε να σου κανουμε κονετελικα ενα βημα μπροστα θα μας πεις ποσων χρονων εισαι?
2 φορες ρωτησα και εκανες πως δεν με ειδες.. 20-25? ποσο?
ελα μου :oαμεσα...!
vera wangνυφικο που θα ραψεις
εδώ μέσα όλοι φοβούνται μην δει το site η γκόμενα/γυναικα τους...vera wang
το ξερει...χεστηκε...εδώ μέσα όλοι φοβούνται μην δει το site η γκόμενα/γυναικα τους...
εσένα άμα σε δει ο γκόμενος σου (που δεν είναι και mpourdeliaris )
τι γνώμη θα σχηματίσει?(έτσι για απορία)
ποτε δε λες δυο καλα στη σειρα.. :-η κινεζα στον πεζοδρομο της ερμου?
εδώ μέσα όλοι φοβούνται μην δει το site η γκόμενα/γυναικα τους...
εσένα άμα σε δει ο γκόμενος σου (που δεν είναι και mpourdeliaris )
τι γνώμη θα σχηματίσει?(έτσι για απορία)
εκτορ με κοροιδευουν :'(
αλλα γροθια στο μαχαιρι!
Απο αυριο ξεκινανε διπλες οι ενημερωσεις!!!!
λινκ γρηγορα τυπε μου να βοηθησω οτι μπορω
εισαι κ ευγενικος γμτ...δυσκολευομαι να εκφραστω...
εν παση περιπτωση θεωρω οτι κανεις μεγα λαθος...
κατι που θα γινει πανω απο μια φορα τελειωσε...την εκατσες κ δε το ξερεις...
χωρις να αναιρω οτι υπαρχει κ ενα μικρο ποσοστο ηλιθιων που κοιμαται σε ροζ συννεφα...
οχι φιλε! Θα μιλησω με εργα αυριο!!!
Θα ριξω κατεβατο απο φυλης και μεταξουργειο
και πρωινες και απογευματινες βαρδιες
θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε
Oυτε εγώ μπορώ να πάω κόντρα στις απόψεις σου γιατί ενδεχομένως να είσαι πολύ ξυπνια και διαρκώς ψυλλιασμένη... Οπότε ο άντρας την έχει μαμήσει εξαρχης
Αλλά για'μενα είναι αυτό που σου ειπα: ποτέ δεν πρεπει να δοθει μια ανακριβης εξηγηση στη γκομενα με ασαφειες...Ή να πας κάπου χωρις να πεις πρωτα που..Την ΓΑΜΗΣΕΣ
Γι'αυτο όλα κρίνονται πάνω στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
Να μιλήσω ξεκάθαρα για τον εαυτό μου και να γίνω πιο συγκεκριμένος πως καβατζωνομαι.
Όταν είμαι σε σχέση και βγαίνω για μπουρδελότσαρκα έχω φροντισει για τα εξής:
1)Πάω στα μπουρδέλα τις μέρες που θα έβγαινα ούτως ή άλλως με τους φίλους μου. Έτσι είναι καλυμμένη.
2)Την παίρνω τηλεφωνο τριών λεπτών, την ώρα που ειμαι καθοδον για τα πορνεια, μιλώντας της και της λέω πως σε μια ωρα θα σπασουμε και την ξαναπαίρνω όταν και καλά έχουμε φύγει απο την καφετέρια ;)
3)Ποτέ δεν δίνω τον βασικό μου αριθμό (εχω δεύτερο) σε γκόμενες που γνωρίζω έξω.
4)Ποτέ δεν την πέφτω και δεν κοιτάζω "γδυνοντας" τις φίλες της για να μην της δινω δικαιωματα να με "ψυλλιαζεται" και ν αρχιζει γκρινιες...
5)Ποτε δεν κανω καμακι σε καποια σερβιτορα,οταν μας σερβιρει...Από κάτι τετοια μικροπράματα ξεκινάνε οι γκρίνιες,το ζάλισμα αρχιδιων και οι γυναικειες υποψιες πως κάτι δεν παει καλά... Αυτα με φίλους πάντα ;)
6)Παιρνω το καθιερωμενο τηλεφωνο το βραδυ,για καληνύχτα. Ετσι η γκομενα νομιζει πως εχει την αποκλειστικοτητα. Εφυζηχαζεται ρε παιδι μου
7)Αν τυχόν έχουμε βγει(αλλά δεν εχουμε κάνει σεξ),την πάω σπίτι της και στα καπάκια φεύγω σφαίρα για τα μπουρδέλα! Μπαίνω σε λιγα σπίτια, κάτω απο 10,ωστε να μην αργησω δραματικα.Με το που πάω σπίτι της λέω πως έφτασα και μιλάμε όσο πρεπει.
8)Εχω ξεκαθαρίσει απ'την αρχη της σχεσης οτι δεν εχω και την ιδανικη σχεση με το κινητο μου και πως πολλες φορες δεν το ακουω. Αυτο το κάνω για να μη μου ζαλίζει τα @@ οταν βλέπω ποδοσφαιρο ή μπάσκετ, όταν είμαι έξω με φιλους για καφέ και γενικά αν κάθομαι σπίτι και βαριέμαι να της μιλήσω.. Την παίρνω βεβαια μετά εγω και τη ρωταω τι ηθελε. Ετσι αν ειμαι ήδη με την "παλλακιδα" στο κρεβάτι, το εχω στο αθορυβο... Μετα όταν βλέπω την κλήση, την παίρνω...
9) Ποτε δεν κάνω σχεση με ΑΡΡΩΣΤΗ γκομενα που το μονο που γουσταρει ειναι να μου πρήζει τον...λουτσο κάθε τρεις και λιγο...ΑΝ τυχει αυτό,χωρίζω αμεσα γιατι πνιγομαι σε σχεσεις ασφυκτικες.
Αυτά κάνω τωρα που ειμαι ανυπαντρος. Σαφως ειναι πιο ευκολα απο το να ημουν παντρεμενος.
Το σημαντικο ειναι να μην ξεφευγεις ποτε απο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Δηλαδη απο εκει που μενεις ολη μερα σπίτι,δεν μπορεις ξαφνικα να βγαινεις καθε μερα. Εκτιθεσαι!
Μενοντας πιστος στις συνηθειες (και σ'αυτα που προβαλλεις ως αληθινες συνηθειες), κατα 90% όλα θα πάνε μέλι γαλα! ;)
οχι φιλε! Θα μιλησω με εργα αυριο!!!
Θα ριξω κατεβατο απο φυλης και μεταξουργειο
και πρωινες και απογευματινες βαρδιες
θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε