Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
τελικα ενα βημα μπροστα θα μας πεις ποσων χρονων εισαι?
2 φορες ρωτησα και εκανες πως δεν με ειδες.. 20-25? ποσο?
Δεν ειδα!!!
26. Για γάμο ακόμη δεν εχω σκοπο
τελικα ενα βημα μπροστα θα μας πεις ποσων χρονων εισαι?
2 φορες ρωτησα και εκανες πως δεν με ειδες.. 20-25? ποσο?
τυπε εισαι κουναβι
:o :o :o
"ενα βημα μπροστα"...δεν ειναι η λυση το προγραμμα...ειναι οτι ενας απο τους δυο σε τετοιες σχεσεις ειναι τρελα αστροπελεκια....
οι παντρεμενοι πως την κοπανανε;
μονο μεσω νετ
γιατι στην πραγματικη ζωη παιζει η ιπταμενη παντοφλα
Μ αρεσειs οταν μιλαs προστυχα
Ὅλο θὰ καὶ θὰ καὶ θὰ
Σπάσε βρὲ παραμυθά.
Ὅλο θὰ καὶ θὰ καὶ θὰ
Σπάσε βρὲ παραμυθά.
"ενα βημα μπροστα"...δεν ειναι η λυση το προγραμμα...ειναι οτι ενας απο τους δυο σε τετοιες σχεσεις ειναι τρελα αστροπελεκια....
οι παντρεμενοι πως την κοπανανε;
μονο μεσω νετ
γιατι στην πραγματικη ζωη παιζει η ιπταμενη παντοφλα
Ισως το αστροπελέκι να ειμαι εγω,φιλη μου...χαχαχαχααχ
Ποτε δεν ξερεις...
Αν τα μπουρδελα κι οι πουτανες ειναι το παθος σου, αλλά θες επιπλεον και μια στανταρ τρυπα για να παλεύεις τις αγαμιες, τις αφραγκιες και να εχεις μια καλη σχεση με το αλλο φυλο, δεν υπαρχει αλλη λυση απο το προγραμμα ωστε να μη γινεις αντιληπτος. Ειναι η μονη λυση να μη βγαινεις εξω απο τις καθιερωμενες συνηθειες ωστε να μη γινεις αντιληπτος...
ααααα εσυ με την κοπελα σου παλευεις τις αγαμιες...δηλ. εχεις δεσμο με τις τανες και τις απατάς όταν βρίσκεις κοπέλα οοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκ!Ισως το αστροπελέκι να ειμαι εγω,φιλη μου...χαχαχαχααχ
Ποτε δεν ξερεις...
Αν τα μπουρδελα κι οι πουτανες ειναι το παθος σου, [size=10pt]αλλά θες επιπλεον και μια στανταρ τρυπα για να παλεύεις τις αγαμιες,[/size] τις αφραγκιες και να εχεις μια καλη σχεση με το αλλο φυλο, δεν υπαρχει αλλη λυση απο το προγραμμα ωστε να μη γινεις αντιληπτος. Ειναι η μονη λυση να μη βγαινεις εξω απο τις καθιερωμενες συνηθειες ωστε να μη γινεις αντιληπτος...
ααααα εσυ με την κοπελα σου παλευεις τις αγαμιες...δηλ. εχεις δεσμο με τις τανες και τις απατάς όταν βρίσκεις κοπέλα οοοοοοοοοοοοοοοκκκκκκκκ!
πόσο χρονών είσαι φίλε αν επιτρέπεται?Όταν είσαι παντρεμένος και μάλιστα με παιδί,παράδειγμα εγώ,δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις κοπάνες.Μετά τον χωρισμό,παράδειγμα εγώ,κάνεις κοπάνες από το διαμέρισμα όπου διαμένεις αλλιώς η κατάθλιψη και οι αναμνήσεις σε κυριεύουν.
Ουτε αυτος μας λεει ομως ποτε του ειπα παραμυθια
και δεν τα εκανα λες να βαριεται και αυτος
ή μηπως και να μου πει ταχα δεν θα τον καταλαβω στα σοφα του λογια?
αμα μου δωσει αυτος τα φραγκα να τρεχω στα μπουρδελα καθε μερα παω δεν εχω προβλημα
στο πουτσο μου.
δεν καταλαβαινω τιλες, αλλα ο μπακαλης γαμεί!
να σου εξηγησω εγω.
Νιωθει περηφανος που πηγαινει πολυ συχνα
στους οικισκους και την λεει σε οσους πανε πολυ αραια.
Νταξει δεν ξερω την οικονομικη του κατασταση βεβαια εχει πει
πως ειναι δημοσιος δασκαλος σε μια απο τις κριτικες του
αλλα οποιος δεν ξερει και για την οικονομικη του αλλου καλυτερα να μην πεταει μπιχτες.