Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι και? αυτο σημαινει οτι θα μπαινει και θα βγαινει λες και βρίσκεται σε ξενοδοχείο?
το βγαινω δεν θα αργησω εγω προσωπικα το βρισκω αρκετο.
ουτε μπαινει σε διαδικασια να πει ψεματα ουτε τιποτα.
κι επειδη μιλησα για μενα προσωπικα μου εδειξαν εμπιστοσυνη και δεν την εκμεταλλευτηκα ποτε, ουτε να πινω και να ξερνοβολαω ουτε να κοιμαμαι απο δω κι απο κει.
την ωρα που μου ειχαν πει ημουν πισω αλλα παραπανω αναφορες δεν εδινα...
εχω καλυψει εγω φιλες που και καλα ηταν μαζι μου αλλα πηδιοντουσαν στα αυτοκινητα με γκομενους... και παιρνανε εμενα τηλ οι μαναδες "ελα κοριτσι μου, η ταδε ειναι καλα?"  " ναι κυρια ταδε ειναι τουαλετα θα σας παρει αυτη σε λιγο" κι επεφτε συρμα τηλεφωνημα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε γαμω το κεφαλι σας αφηστε τα παιδια να ξυπνησουν που τα θελετε μεμελουκους ολοι σας  :tickedoff:
τι παει να πει οτι επειδη του δινεις λεφτα πρεπει να σου βγαζει και πλανο για εγκριση  :headbang:
λεφτα δινεις στο παιδι για να μη τα βρει απο αλλου, ειτε με το μουνι της για κοπελα ειτε να τα τσουρνεψει για αγορι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε γαμω το κεφαλι σας αφηστε τα παιδια να ξυπνησουν που τα θελετε μεμελουκους ολοι σας  :tickedoff:
τι παει να πει οτι επειδη του δινεις λεφτα πρεπει να σου βγαζει και πλανο για εγκριση  :headbang:
λεφτα δινεις στο παιδι για να μη τα βρει απο αλλου, ειτε με το μουνι της για κοπελα ειτε να τα τσουρνεψει για αγορι.

άλλο "γνωστοποιώ" και άλλο "αιτουμαι εξόδου".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άλλο "γνωστοποιώ" και άλλο "αιτουμαι εξόδου".

καλα νταξει. και τα ηλιθια παιδια γινονται ηλιθιοι γονεις μετα. δηλαδη να ειναι ευχαριστημενος ο γονιος επειδη θα του πει μια μουφα το παιδι, αρκει που ελαβε απαντηση ε.
νταξει. και γω καλω στο σπιτι μου για να κανω το τραπεζι και να δουμε καμια ταινια  :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλα νταξει. και τα ηλιθια παιδια γινονται ηλιθιοι γονεις μετα. δηλαδη να ειναι ευχαριστημενος ο γονιος επειδη θα του πει μια μουφα το παιδι, αρκει που ελαβε απαντηση ε.
:headbang:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΛΑ ΜΑΝΑ

Παίρνω τηλέφωνο και λέω, Ελα ρε μάνα
απόψε πάω να γαμήσω τη Μαρία τη  πουτάνα !
Αμα η καριόλα η γυναίκα μου σε πάρει,
πέσ της πως πήγα για ούζα, με τον Χάρη !

:grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΕΛΑ ΜΑΝΑ

Παίρνω τηλέφωνο και λέω, Ελα ρε μάνα
απόψε πάω να γαμήσω τη Μαρία τη  πουτάνα !
Αμα η καριόλα η γυναίκα μου σε πάρει,
πέσ της πως πήγα για ούζα, με τον Χάρη !

Οπωs παντα......Απαιχτοs.... :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
νταξει. και γω καλω στο σπιτι μου για να κανω το τραπεζι και να δουμε καμια ταινια  :2funny:

Ο γονέας που σεβεται αντιστοιχα την ιδιωτικοτητα του παιδιου του δεν θα ρωτησει λεπτομέρειες που δεν χρειαζεται να ξερει. Εγω ποτε δεν ρωτηθηκα πως τη λενε τη "φιλεναδα" μου και που ακριβως ειναι το σπιτι της, αν και ελεγα την ευρυτερη περιοχη στην οποια θα πηγαινα.

Και φυσικα δεν ειχα ποτε τηλεφωνηματα για να με τσεκάρουν. Αυτα ειναι γελοιοτητες.

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
on the road?

είσαι του δρόμου;

βλέπω προχωρημένες απόψεις...
χμ... ενδιαφέρον

:P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο γονέας που σεβεται αντιστοιχα την ιδιωτικοτητα του παιδιου του δεν θα ρωτησει λεπτομέρειες που δεν χρειαζεται να ξερει. Εγω ποτε δεν ρωτηθηκα πως τη λενε τη "φιλεναδα" μου και που ακριβως ειναι το σπιτι της, αν και ελεγα την ευρυτερη περιοχη στην οποια θα πηγαινα.

Και φυσικα δεν ειχα ποτε τηλεφωνηματα για να με τσεκάρουν. Αυτα ειναι γελοιοτητες.

οι κορες θελουν ελεγχο γιατι γινονται πουτανες  :s&m_2:

για αγορια μιλαμε  :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΞΑΝΑΕΛΑ ΜΑΝΑ

Μάνα για να γαμίσω πάω πάλι
πες της πως πήγα στον Μιχάλη

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
τυπε παιζει τρελη ανακριση απο την ολομελεια στο σπιτι ε  :2funny:

Ωραιος!!! Ανάκριση δεν παίζει θέλω να είμαι καλυμμένος σε καθε περίπτωση...
Δεν είμαστε κανένα κωλοσπιτο και σε καμία περίπτωση δε θέλω να κινω υποψιες
Αυτες οι δουλειες πρεπει να γινονται στα κρυφα ειτε εισαι παντρεμένος ,ειτε όχι ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom