on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
λες και αν θα πει θα ειμαι με την/τον ταδε ειναι de facto πως θα ειναι εκει.
ναι και? αυτο σημαινει οτι θα μπαινει και θα βγαινει λες και βρίσκεται σε ξενοδοχείο?
λες και αν θα πει θα ειμαι με την/τον ταδε ειναι de facto πως θα ειναι εκει.
το βγαινω δεν θα αργησω εγω προσωπικα το βρισκω αρκετο.ναι και? αυτο σημαινει οτι θα μπαινει και θα βγαινει λες και βρίσκεται σε ξενοδοχείο?
τι καλυμενος εισαι τυπε?λες να σε διωξει η μανα σου αν μαθει οτι πας σε μπουρδελα?
ρε γαμω το κεφαλι σας αφηστε τα παιδια να ξυπνησουν που τα θελετε μεμελουκους ολοι σας
τι παει να πει οτι επειδη του δινεις λεφτα πρεπει να σου βγαζει και πλανο για εγκριση
λεφτα δινεις στο παιδι για να μη τα βρει απο αλλου, ειτε με το μουνι της για κοπελα ειτε να τα τσουρνεψει για αγορι.
ειτε με το μουνι της για κοπελα ειτε να τα τσουρνεψει για αγορι.
ακομα,δε μας ειπε καποιος παντρεμενος πως την κοπαναει...
άλλο "γνωστοποιώ" και άλλο "αιτουμαι εξόδου".
καλα νταξει. και τα ηλιθια παιδια γινονται ηλιθιοι γονεις μετα. δηλαδη να ειναι ευχαριστημενος ο γονιος επειδη θα του πει μια μουφα το παιδι, αρκει που ελαβε απαντηση ε.
ΕΛΑ ΜΑΝΑ
Παίρνω τηλέφωνο και λέω, Ελα ρε μάνα
απόψε πάω να γαμήσω τη Μαρία τη πουτάνα !
Αμα η καριόλα η γυναίκα μου σε πάρει,
πέσ της πως πήγα για ούζα, με τον Χάρη !
καλα νταξει. και τα ηλιθια παιδια γινονται ηλιθιοι γονεις μετα. δηλαδη να ειναι ευχαριστημενος ο γονιος επειδη θα του πει μια μουφα το παιδι, αρκει που ελαβε απαντηση ε.
νταξει. και γω καλω στο σπιτι μου για να κανω το τραπεζι και να δουμε καμια ταινια
ουτε καν περασε απο το μυαλο μου λεμε κατι τετοιο.σκασε μωρη. δεν εχεις αναστημα μπροστα σε μενα για αντιπαραθεση. σπορε
Ο γονέας που σεβεται αντιστοιχα την ιδιωτικοτητα του παιδιου του δεν θα ρωτησει λεπτομέρειες που δεν χρειαζεται να ξερει. Εγω ποτε δεν ρωτηθηκα πως τη λενε τη "φιλεναδα" μου και που ακριβως ειναι το σπιτι της, αν και ελεγα την ευρυτερη περιοχη στην οποια θα πηγαινα.
Και φυσικα δεν ειχα ποτε τηλεφωνηματα για να με τσεκάρουν. Αυτα ειναι γελοιοτητες.
on the road?
είσαι του δρόμου;
βλέπω προχωρημένες απόψεις...
χμ... ενδιαφέρον
τυπε παιζει τρελη ανακριση απο την ολομελεια στο σπιτι ε
οι κορες θελουν ελεγχο γιατι γινονται πουτανες
για αγορια μιλαμε