Επισκέπτης
λετε αντι να τον φοβερισω να πετυχω το αντιθετο?Ντυμένη με Latex και με μαστίγιο στο χέρι
Σαν ανακυβίστηση μου φαίνεται.
λετε αντι να τον φοβερισω να πετυχω το αντιθετο?Ντυμένη με Latex και με μαστίγιο στο χέρι
Σαν ανακυβίστηση μου φαίνεται.
αμα πληρει τις προυποθεσεις γιατι οχι?
αντε γιατι καιρο εχουμε να διακορευσουμε καμια απο εδω
λετε αντι να τον φοβερισω να πετυχω το αντιθετο?
δεν ειμαι παντρεμενη
Ασήμαντη λεπτομέρεια, αγαπητή μου Οδοιπόρα.
:-* :-* :-* :-*
Να τολμήσω να σας ανταποδώσω τους ασπασμούς, ή είναι πολύ νωρίς για τέτοιες διαχυτικότητες;
μαζι σου ειμαι εγω ρε,σου συμπαραστεκομαι.θα γυρισει ο τροχος.Τραβα στη μανουλα σου μαστερακο, να δεις λιγο μουνι.
ειναι νωρις ακόμα. Κατσε να γνωριστουμε περισσοτερο
τη ρουφιανα πολλοι αγαπησαν αγπητε το ρουφιανο κανεις.λιγη αλληλεγγυη μεταξυ κατεργαρεων ειναι απαραιτητηΛέω, ότι οι προθέσεις σας ήταν ευθύς εξ΄αρχής, άλλες.
μαζι σου ειμαι εγω ρε,σου συμπαραστεκομαι.θα γυρισει ο τροχος.
τη ρουφιανα πολλοι αγαπησαν αγπητε το ρουφιανο κανεις.λιγη αλληλεγγυη μεταξυ κατεργαρεων ειναι απαραιτητη
μεταξυ μας χρειαζονται διευκρινισεις?Και είς ποία από τις άνωθεν συνομοταξίες με συγκαταριθμείτε αγαπημένη;
να μην πουτανογαματε για να μη χρειαζεστε δικαιολογιες ρε.
εσυ δε θα με εκραζες γκαμπουλη :-* :-*(αυτο το γκαμπουλη ολο γκαμουλη το γραφω και θα παρεξηγηθω καμια ωρα)αμα πουτανογαμανε,φυσικο ειναι να ψαχνουν δικαιολογιες
το θεμα ειναι οταν οι πουτανογαμικοι μας,απαιτουν δικαιολογιες απο την συζυγο
(οταν και αν γαμιεται σαν σκυλα δεξια και αριστερα)
Διαβασα αρκετα και ειπα να συνδραμω και εγω
1) Tηλεφωνο παντα ενα ακομα κατα προτιμηση καρτοκινητο και μενει παντα εκτος σπιιτιου το κυριο τηλεφωνο εχει dual sim για τα επειγοντα
2)Laptop password στο bios και στα windows αλλαζει καθε 30 μερες συμφωνα με τη διεθνη προτυπα ασφαλειας
3)Oχημα υπαρχουν και taξι αλλα η δυνατοτητα να νοικιασεται βεβαιως προτεινεται ανεπυφυλκτα να εχει το je t'aime δικο της αυτοκινητο.
4)Επαγγματικα ταξιδια "δια βιου γνωση" κλπ κλπ και να το διημερο μονος η το ανδρκο μας hobby κυνηγι ψαρεμα ποδοσφαιρο κρισιμο παιχνιδι ειδικα στα εκτος εδρας που απαγορευεται η μετακινηση, για να μη σας παρει τηλεφωνο ring tone o υμνος της ομαδας σας,
αρα δεν προκειται να σας παρει τηλεφωνο οσο και αν σας μισει γιατι θα χασει το κουβαλητη της
5)Δεν αλλαζουμε ποτε μα ποτε συνηθειες
6)Χτυπαμε και παμε για αλλη ποτε μακροχρονια σχεση εκτος αν ειναι 50min μακρια με αεροπλανο
Αυτα τα ολιγα και ευχαριστώ για τις ιδεες που εγραψαν οι συναγωνιστες
αμα η/ο συζυγος θελει να μαθει αν τρωει κερατο ειναι εξαιρετικα απλο. παει σε ενα γραφειο με ντετεκτιβ και τελειωνει η ιστορια. σε μια εβδομαδα θα εχουν φτιαξει dvd με τον ιδιο προταγωνιστη.
Το ολο θεμα εγκειται στο να ΜΗΝ δωσεις στον/ην αλλη το κινητρο να παει στον ντετεκτιβ. Ειτε γαιτι δεν δινεις δικαιωματα ειτε γιατι δεν τον/την ενδιαφερει (γαιτι παιζει και αυτο)
εσυ δε θα με εκραζες γκαμπουλη :-* :-*(αυτο το γκαμπουλη ολο γκαμουλη το γραφω και θα παρεξηγηθω καμια ωρα)