Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Κι αυτο καλό. Βολέυει συχνά.

Δοκιμασμενο

Και φυσικά δεν παιρνεις και κινητό, η το κλεινεις

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Η καλύτερη δικαιολογία να την κάνεις..

Αρχίζεις καυγά με τη γυναίκα σου βρίσκοντας μια αφορμή..Ας πούμε το φαί είναι χάλια ή λες για την πεθερά που σου τα πρήζει ή τον κουνιάδο που θέλει ξύλο..

Θα περάσει η γυναίκα στην αντεπίθεση θα φωνάξετε και σε κάποια φάση λες "Αι σιχτίρ ρε γαμώτο!!Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα..Ελπίζω όταν γυρίσω να σου περάσει η τρέλα"
Ασε που στα δεκα - δωδεκα ξενοπηδηματα σε χωριζει κιολας και δεν εχει λογους να κρυβεσαι απο κανεναν και απο τιποτα...!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η καλύτερη δικαιολογία να την κάνεις..

Αρχίζεις καυγά με τη γυναίκα σου βρίσκοντας μια αφορμή..Ας πούμε το φαί είναι χάλια ή λες για την πεθερά που σου τα πρήζει ή τον κουνιάδο που θέλει ξύλο..

Θα περάσει η γυναίκα στην αντεπίθεση θα φωνάξετε και σε κάποια φάση λες "Αι σιχτίρ ρε γαμώτο!!Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα..Ελπίζω όταν γυρίσω να σου περάσει η τρέλα"

Η μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο που ειπες.

Παντα τα εχεις καλα με την νομιμη για να μη σε πρηζει. Δεν δημιουργεις εντασεις και δεν ξεφευγεις ΠΟΤΕ απο το προγραμμα που ακολουθουσες παντα.

Και φυσικα την εκπαιδευεις ωστε να μην ανησυχει αν δεν απαντας στο τηλεφωνο ( το κανεις σε ασχετες φασεις χωρις λογο και σιγα σιγα γινεται συνηθεια ) και αλλα πολλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Παντα τα εχεις καλα με την νομιμη για να μη σε πρηζει. Δεν δημιουργεις εντασεις και δεν ξεφευγεις ΠΟΤΕ απο το προγραμμα που ακολουθουσες παντα.

Και φυσικα την εκπαιδευεις ωστε να μην ανησυχει αν δεν απαντας στο τηλεφωνο ( το κανεις σε ασχετες φασεις χωρις λογο και σιγα σιγα γινεται συνηθεια ) και αλλα πολλα.
τυπε τωρα καταλαβα με την μαλακια που ειπες,γιατι σου αρεσει τοσο πολυ ο κωλος.γιατι μουνι δεν βρισκεις με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:
τετοια κανεις ε?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τυπε τωρα καταλαβα με την μαλακια που ειπες,γιατι σου αρεσει τοσο πολυ ο κωλος.γιατι μουνι δεν βρισκεις με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τραβα στη μανουλα σου μαστερακο, να δεις λιγο μουνι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τα καλυτερα γαμησια γιινονταοι  ωρες γραφειου, 9-5. αρκει βεβαια να βρεις την καταλληλη παντρεμενη. και δεν ειναι ευκολο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
τα καλυτερα γαμησια γιινονταοι  ωρες γραφειου, 9-5. αρκει βεβαια να βρεις την καταλληλη παντρεμενη. και δεν ειναι ευκολο.

Προσωπικά το αποφεύγω. Αισθάνομαι ότι αποτελεί μέρος της εργασίας μου και έτσι χάνεται η "ερωτική ατ(ι)μόσφαιρα"  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
meeting with a client...  ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Προσωπικά το αποφεύγω. Αισθάνομαι ότι αποτελεί μέρος της εργασίας μου και έτσι χάνεται η "ερωτική ατ(ι)μόσφαιρα"  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω αντιθετως τα εχω συνιθισει τοσο ππολυ που οταν καθετε κανενα βραδυνο δυσκολευομαι  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
η ιδαινικη ερωμενη παντως - παντρεμενη- ειναι αυτη που μπορει να φυγει απο την εργασια της δηθεν για επισκεψεις σε πελατη.

εχω διακορευσει αρκετες τετοιες. διευθυντρια τραπεζας, ασφαλιστρια, ιατρικη επισκέπτρια και πωλητρια καταναλωτικών.

ειμαι ανοικτος σε προτασεις απο κυριες με αλλα επαγγελματα  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
I never get meat where i get bread ...  ;)

σωστος!!! Η πειρα ομως ερχεται με τα χρόνια..

η ιδαινικη ερωμενη παντως - παντρεμενη- ειναι αυτη που μπορει να φυγει απο την εργασια της δηθεν για επισκεψεις σε πελατη.

εχω διακορευσει αρκετες τετοιες. διευθυντρια τραπεζας, ασφαλιστρια, ιατρικη επισκέπτρια και πωλητρια καταναλωτικών.

ειμαι ανοικτος σε προτασεις απο κυριες με αλλα επαγγελματα  :2funny:

προσκληση προς τις κυρίες του φορουμ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
σωστος!!! Η πειρα ομως ερχεται με τα χρόνια..

προσκληση προς τις κυρίες του φορουμ?

αμα πληρει τις προυποθεσεις γιατι οχι?

αντε γιατι καιρο εχουμε να διακορευσουμε καμια απο εδω  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom