You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 527
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κι αυτο καλό. Βολέυει συχνά.
Δοκιμασμενο
Και φυσικά δεν παιρνεις και κινητό, η το κλεινεις
Για δείτε ρε που στα 23 μου και πιάνω το σφυγμό του παντρεμένου,χαχαχα.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
Ασε που στα δεκα - δωδεκα ξενοπηδηματα σε χωριζει κιολας και δεν εχει λογους να κρυβεσαι απο κανεναν και απο τιποτα...!!!Η καλύτερη δικαιολογία να την κάνεις..
Αρχίζεις καυγά με τη γυναίκα σου βρίσκοντας μια αφορμή..Ας πούμε το φαί είναι χάλια ή λες για την πεθερά που σου τα πρήζει ή τον κουνιάδο που θέλει ξύλο..
Θα περάσει η γυναίκα στην αντεπίθεση θα φωνάξετε και σε κάποια φάση λες "Αι σιχτίρ ρε γαμώτο!!Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα..Ελπίζω όταν γυρίσω να σου περάσει η τρέλα"
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αυτο είναι το πιο υπουλο- επικινδυνο....
By far το πιο ύπουλο, όντως.
Ειδικά χειμώνα, ειδικά για αξύριστους.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Η καλύτερη δικαιολογία να την κάνεις..
Αρχίζεις καυγά με τη γυναίκα σου βρίσκοντας μια αφορμή..Ας πούμε το φαί είναι χάλια ή λες για την πεθερά που σου τα πρήζει ή τον κουνιάδο που θέλει ξύλο..
Θα περάσει η γυναίκα στην αντεπίθεση θα φωνάξετε και σε κάποια φάση λες "Αι σιχτίρ ρε γαμώτο!!Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα..Ελπίζω όταν γυρίσω να σου περάσει η τρέλα"
Η μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο που ειπες.
Παντα τα εχεις καλα με την νομιμη για να μη σε πρηζει. Δεν δημιουργεις εντασεις και δεν ξεφευγεις ΠΟΤΕ απο το προγραμμα που ακολουθουσες παντα.
Και φυσικα την εκπαιδευεις ωστε να μην ανησυχει αν δεν απαντας στο τηλεφωνο ( το κανεις σε ασχετες φασεις χωρις λογο και σιγα σιγα γινεται συνηθεια ) και αλλα πολλα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε τωρα καταλαβα με την μαλακια που ειπες,γιατι σου αρεσει τοσο πολυ ο κωλος.γιατι μουνι δεν βρισκεις με τιποταΗ μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο που ειπες.
Παντα τα εχεις καλα με την νομιμη για να μη σε πρηζει. Δεν δημιουργεις εντασεις και δεν ξεφευγεις ΠΟΤΕ απο το προγραμμα που ακολουθουσες παντα.
Και φυσικα την εκπαιδευεις ωστε να μην ανησυχει αν δεν απαντας στο τηλεφωνο ( το κανεις σε ασχετες φασεις χωρις λογο και σιγα σιγα γινεται συνηθεια ) και αλλα πολλα.
Επισκέπτης
Η μεγαλυτερη μαλακια ειναι αυτο που ειπες.
τετοια κανεις ε?
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
τυπε τωρα καταλαβα με την μαλακια που ειπες,γιατι σου αρεσει τοσο πολυ ο κωλος.γιατι μουνι δεν βρισκεις με τιποτα
Τραβα στη μανουλα σου μαστερακο, να δεις λιγο μουνι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
τα καλυτερα γαμησια γιινονταοι ωρες γραφειου, 9-5. αρκει βεβαια να βρεις την καταλληλη παντρεμενη. και δεν ειναι ευκολο.
Προσωπικά το αποφεύγω. Αισθάνομαι ότι αποτελεί μέρος της εργασίας μου και έτσι χάνεται η "ερωτική ατ(ι)μόσφαιρα"
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
meeting with a client... ;)
Προσωπικά το αποφεύγω. Αισθάνομαι ότι αποτελεί μέρος της εργασίας μου και έτσι χάνεται η "ερωτική ατ(ι)μόσφαιρα"
εγω αντιθετως τα εχω συνιθισει τοσο ππολυ που οταν καθετε κανενα βραδυνο δυσκολευομαι
Επισκέπτης
λαθος καταλαβατε αγιε μου.εναν ακομα παω να συνετισω αλλα που....
Αγαπημένη;
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
meeting with a client... ;)
η μεγαλη πλακα ειναι ομως οταν ο πραγματικος client χτυπαει την πορτα κι εσυ εισαι με τα βρακια κατεβασμένα...
εκει να δεις γλέντια!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
η μεγαλη πλακα ειναι ομως οταν ο πραγματικος client χτυπαει την πορτα κι εσυ εισαι με τα βρακια κατεβασμένα...
εκει να δεις γλέντια!!!
I never get meat where i get bread ... ;)
η ιδαινικη ερωμενη παντως - παντρεμενη- ειναι αυτη που μπορει να φυγει απο την εργασια της δηθεν για επισκεψεις σε πελατη.
εχω διακορευσει αρκετες τετοιες. διευθυντρια τραπεζας, ασφαλιστρια, ιατρικη επισκέπτρια και πωλητρια καταναλωτικών.
ειμαι ανοικτος σε προτασεις απο κυριες με αλλα επαγγελματα
εχω διακορευσει αρκετες τετοιες. διευθυντρια τραπεζας, ασφαλιστρια, ιατρικη επισκέπτρια και πωλητρια καταναλωτικών.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
λαθος καταλαβατε αγιε μου.εναν ακομα παω να συνετισω αλλα που....
Ντυμένη με Latex και με μαστίγιο στο χέρι
Σαν ανακυβίστηση μου φαίνεται.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
I never get meat where i get bread ... ;)
σωστος!!! Η πειρα ομως ερχεται με τα χρόνια..
η ιδαινικη ερωμενη παντως - παντρεμενη- ειναι αυτη που μπορει να φυγει απο την εργασια της δηθεν για επισκεψεις σε πελατη.
προσκληση προς τις κυρίες του φορουμ?
σωστος!!! Η πειρα ομως ερχεται με τα χρόνια..
προσκληση προς τις κυρίες του φορουμ?
αμα πληρει τις προυποθεσεις γιατι οχι?
αντε γιατι καιρο εχουμε να διακορευσουμε καμια απο εδω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K