Με την παντρεμένη παίζει και το εγωιστικό κομμάτι, ότι πηδάω ένα μουνι που με γουστάρει, ή που προσπάθησα για να το καταφέρω. Μη ξεχνάμε ότι και αυτό -κάπου κάπου - είναι απαραίτητη τροφή για τον άνδρα. Θα συναντήσεις παντρεμένες που προσέχουν τον εαυτό τους, (μαλλιά, νύχια, αποτρίχωση, σώμα κλπ) -χωρίς να είναι απαραίτητα μουνάρες- , αλλά και παντρεμένες που έχουν παρατήσει τον εαυτό τους, όπως κάνουν και αρκετοί άντρες μετά το γάμο και καταλήγουν με φανελάκι Τσιόδρα, μπάκα, σαγιονάρες και λαδωμένα πατατάκια στον καναπέ...
Η κατάληξη πάντως όσον αφορά στην παντρεμένη γυναίκα, είναι ότι εάν σαν σύζυγος δεν ποτίσεις εσύ τη γυναίκα σου, θα σου την ποτίσει κάποιος άλλος. Και δεν θα έχει άδικο. Άνθρωποι είμαστε, ανάγκες έχουμε.
από την άλλη, μια εscort είναι άλλη κατάσταση!
Πληρώνεις για το ιδανικό.
Πληρώνεις για τα γούστα.
Πληρώνεις για την εμφάνιση που εσύ διαλέγεις ανάμεσα σε πολλές.
Χωρίς πολλές φορές να πληρούμε εμείς τα κριτήρια που εάν η συγκεκριμένη δεν πληρώνονταν για αυτή τη δουλειά, δεν θα μας επέλεγε για σεξ.
Όπως πολύ σοφά μου είχε πει ένας μεγάλος μουνάκιας - εσκορτάκιας οικογενειακός φίλος του πατέρα μου, όταν ήμουν ακόμα έφηβος:
"Τις βίζιτες τις πληρώνεις για να φύγουν μετά το σεξ, αυτή είναι η διαφορά τους με τις άλλες γυναίκες"