tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ζητω και σε σένα αγριμάκιΖητω οι παντρεμενες
ζητω και σε σένα αγριμάκιΖητω οι παντρεμενες
καί γιά σάς τίς γυναίκες. παντρεμένη δέν είσαι??
στήν ανωνυμία βέβαια. από κοντά σού κάνουν τίς παρθενώπες. λίγες είναι πραγματικά ειλικρινείς.
Μπαααα... ανηκω πλεον στης χωρισμενες
και εγω εκει ανηκω !!! πως δεν εχουμε συναντηθει αφου ανηκουμε και οι δυο στους χωρισμενους ?
ΕΧΩ 2 ΠΡΩΙΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ....ΚΡΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΑΧΑ.Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 26.ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΙΑ ΦΙΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.Η ΑΛΛΗ 31.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΜΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΜΑΡΤΑΚΙ ....................ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ(ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) ΠΑΓΩΝΙ ΧΑΧΑΧΑ
etsi re aderfia mou xe katsei kai mena mia.. alla oxi pantremenh, logodosmenh, ti karapidiola jekoliara htan auth de to fantazeste.. kai ola tzampe.. etsi gia thn kaula tou apataw ton malaka pou me glyfei.
autes ein laxeia, exemythes, orimes, kaulomenes.. ti allo thes? apla otan exeis etsi tipota kaules sto tyxaio kai to aproopto mporei autes na ein weekend me ton official gamia kai na trelainesai me to kauli sto xeri. giati to na pas se kana bar an breis kamia sto jafniko an exeis kabatza den ein eukolo.. de sou bgainei amesws.. tespa.. ok.
με αυτα που διαβαζω εδω να παντρευτω ή οχι
Farma υποθέτω πως δεν σου πέρασε από το μιαλό, πως ο κερατάς μπορεί νάναι ένας μαλάκας και μισός, ή να ξενογαμάει ασύστολα΄και νάχει να πηδήξει τη γυνάικα του μήνες ολόκληρους.. Σε ρωτάω γιατί βλέπω πως με ευκολία χρησιμοποιείς βαρύγδουπα τσιτάτα όπως "Μια φορά πουτάνα πάντα πουτάνα.Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι" και το μόνο που σε απασχολεί είναι να μην σου τις βρέξει ο "φλούφλης", σκληρό μου αντράκιΜια φορά πουτάνα πάντα πουτάνα.Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι.Αλλά ρε μάγκες το ενδεχόμενο ο κερατάς να μην είναι φλούφλης το έχετε σκεφτεί.Διότι οι πιο πολλοί όταν γαμάνε μία παντρεμένη έτσι σκέφτονται ότι θα είναι ο άντρας της ένα χούφταλο που του τα τρώει,ένας βλάκας που δεν καταλαβαίνει τίποτα,ένας φλούφλης που αν μάθει ότι η γυναίκα του τον κερατώνει αντί να την στραπατσάρει θα την κάνει και δωράκια για να την ξανακερδίσει.Μάγκες αν ο κερατάς μέσα στο κέρατο του είναι γάτος και βράζει και το λέει και η ψυχή του το σπορ με παντρεμένες γίνεται πολύ επικύνδινο.
Farma υποθέτω πως δεν σου πέρασε από το μιαλό, πως ο κερατάς μπορεί νάναι ένας μαλάκας και μισός, ή να ξενογαμάει ασύστολα΄και νάχει να πηδήξει τη γυνάικα του μήνες ολόκληρους.. Σε ρωτάω γιατί βλέπω πως με ευκολία χρησιμοποιείς βαρύγδουπα τσιτάτα όπως "Μια φορά πουτάνα πάντα πουτάνα.Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι" και το μόνο που σε απασχολεί είναι να μην σου τις βρέξει ο "φλούφλης", σκληρό μου αντράκι