panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
έχει φοβηθεί γιατί με έχει δοκιμάσει...Μονό :S φανταζομαι ότι θα έχεις φοβηθεί και εσύ με της επιδόσεις του Πορνοσταρ -Παλουκι λουκ Παναγου.
έχει φοβηθεί γιατί με έχει δοκιμάσει...Μονό :S φανταζομαι ότι θα έχεις φοβηθεί και εσύ με της επιδόσεις του Πορνοσταρ -Παλουκι λουκ Παναγου.
Παναγο δεν θέλω ηττοπάθεια πας για Νο1όταν γίνω ο ζιγκολό της Αθήνας Ν 2 χαχαχαχχα
φιλε μιλαμε καταζητείται τον εχουν επικηρυγμένο ολες γιατι της παει κωλοφερατζαΜονό :S φανταζομαι ότι θα έχεις φοβηθεί και εσύ με της επιδόσεις του Πορνοσταρ -Παλουκι λουκ Παναγου.
1982 αλλά παλιό, τώρα έχουμε νέα δεδομένα...ο ζιγκολό της Αθήνας είναι ταινία του 1980 με τον μοναδικό ξανθό με μουστάκι κοστουματος κτλ. Στηρίζεται στην ταινία νομίζω American gigolo
Εκει οφείλεται και ο φόβοςέχει φοβηθεί γιατί με έχει δοκιμάσει...
Πάει για το χρυσό πα-πούτσιΠαναγο δεν θέλω ηττοπάθεια πας για Νο1
Εκει οφείλεται και ο φόβος
φιλε μιλαμε καταζητείται τον εχουν επικηρυγμένο ολες γιατι της παει κωλοφερατζα
έχει φοβηθεί γιατί με έχει δοκιμάσει...
ασε τα ευχομαι εσυ ;) πρεπει να φαμε τις μπριζολες σκιστους ολους παναγοπαναγο!εισαι η ελπιδα μας ...πηδα πηδα πηδα μας!οριστε και συνθημα! αντε καλη συνεχεια και ευχομαι να σε δουμε στις οθονες
μάλλον η εταιρεία του ροκο σιφρεντι απλά δε με έχουν ανακαλύψειΠανάγο βλέπω να σε κλεβει η vivid production
ποτέ θα πηδηξεις Εύα 30 εσύ? Εγγυομαι εγώ...ασε τα ευχομαι εσυ ;) πρεπει να φαμε τις μπριζολες σκιστους ολους παναγο
Αν πας σιφρεντι να μου γνωρίσεις τον roberto malone που είναι θεός ...μάλλον η εταιρεία του ροκο σιφρεντι απλά δε με έχουν ανακαλύψει
τα λέμε έχω δουλειά γειά σαςΑν πας σιφρεντι να μου γνωρίσεις τον roberto malone που είναι θεός ...
ΓΕΙΑ σου παναγο εγγυητηποτέ θα πηδηξεις Εύα 30 εσύ? Εγγυομαι εγώ...