Αντε τυχερέ Πορνοσταρ μεχρι και προσωπικό μασέρ βρήκεςΌχι να σκουπίζω τον Πανάγο και να τον χαλαρώνω με μασάζ μετά από κάθε "αγώνα"...
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Αντε τυχερέ Πορνοσταρ μεχρι και προσωπικό μασέρ βρήκεςΌχι να σκουπίζω τον Πανάγο και να τον χαλαρώνω με μασάζ μετά από κάθε "αγώνα"...
Μαρίνα δυσκολεύτηκε σήμερα να πει το ναι στη βίζιτα λογικά σκ ρεπό θα πάρει και δε το ξέρει.απλα άμα τη γαμησεις και εσύ έφυγε Δευτέρα με το πρώτο αεροπλάνο για Ουκρανίαετσι πες τα το εργαλειο δουλευει καργαμην σε κοροιδευουν τα παλιοπαιδα
![]()
![]()
υπομονή ένα μήνα. Κανείς καλές πιπες αραγε?Πανάγο έκλεισε...θα έρθω στο casting..![]()
αναρωτιεσαιυπομονή ένα μήνα. Κανείς καλές πιπες αραγε?
Ναι έχω ιδιαίτερο ταλέντο και αδυναμία..υπομονή ένα μήνα. Κανείς καλές πιπες αραγε?
σε βολεψα για κείνη τη μέρα θα περάσεις καλά...Ναι έχω ιδιαίτερο ταλέντο και αδυναμία..
σε βολεψα για κείνη τη μέρα θα περάσεις καλά...
ετσιΑντε παναγο ...τώρα πρέπει να κάνεις προετοιμασία για τον επόμενο γύρο ... ;)![]()
εβαλα Μαρίνα για Παρασκευή γυμναστήριο κάθε μέρα και στα ενδιάμεσα φυλής. Ραντεβού Φώκαιας και φυλής γωνία αν θέτε τσάρκαΑντε παναγο ...τώρα πρέπει να κάνεις προετοιμασία για τον επόμενο γύρο ... ;)![]()
Αυτα ειναι, επισης και καλή διατροφή ..θα σου έστελνα και καμιά άλλα φοβούνται τα κοριτσια ..δεν έχουν εμπειρία με πορνοσταρ !εβαλα Μαρίνα για Παρασκευή γυμναστήριο κάθε μέρα και στα ενδιάμεσα φυλής. Ραντεβού Φώκαιας και φυλής γωνία αν θέτε τσάρκα
για χαβαλο μαλακισμο το άνοιξα να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Τα μεθεορτια θα είναι στη πρώτη προβολή που θα κεράσω μπύρες ουισκυ ξηρό καρπό πατατάκιαΤι έχουμε εδώ; Άρχισαν τα προεόρτια;
φαγητό δεν θα έχει; :Sγια χαβαλο μαλακισμο το άνοιξα να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Τα μεθεορτια θα είναι στη πρώτη προβολή που θα κεράσω μπύρες ουισκυ ξηρό καρπό πατατάκια
Είσαι και large Πανάγο μουγια χαβαλο μαλακισμο το άνοιξα να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Τα μεθεορτια θα είναι στη πρώτη προβολή που θα κεράσω μπύρες ουισκυ ξηρό καρπό πατατάκια
ρε μας δουλευηςγια χαβαλο μαλακισμο το άνοιξα να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Τα μεθεορτια θα είναι στη πρώτη προβολή που θα κεράσω μπύρες ουισκυ ξηρό καρπό πατατάκια
18 πόντους και 6 πόντους πάχος. Κανονικός αλλά στο καστιγκ θα γνωρίσεις άτομα με ανδρισμό άνω των 20 πόντων... Βλέπαμε φώτο ο ένας από τα κατορθώματα του αλλουΕίσαι και large Πανάγο μου![]()