iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αρκεί να μην είναι ο που βρυχάταιμπα φιλε αστο :- κατα βαθος αν ρωτησεις ολες στο κωλαρινο τους θελουν ενα θηριο να βρυχάται
Αρκεί να μην είναι ο που βρυχάταιμπα φιλε αστο :- κατα βαθος αν ρωτησεις ολες στο κωλαρινο τους θελουν ενα θηριο να βρυχάται
ναι αυτό μας έλειπεΠως σου φανηκε το Jumbotron που θα βαλουμε στο ΣΕΦ τυπε;Τωρα θα βλεπουν οι τρεις χιλιαδες που θα πηγαινουν σε high definition τις 30αρες που θα τρωμε στην Ευρωλιγκα.... :S :S :S
ναι αυτό μας έλειπε
Πως με είδατε στο ρεπορτάζ του αντ1 με την άσπρη ρομπιτσα αλλά ροκυ μπαλμποα? Ντράπηκα να δώσω συνέντευξη αυτά στο μελλον
ευχαριστω για τη στήριξη σας κύριε. Ελπίζω να εισακουστεί στην μελλοντικη μου πιθανή εργοδοσία. Και ναι τα έχω περπατήσει όλα και έχω γαμησει μέχρι και με 9 ευρώ να δηλώσω
.....με όλη την καλή διάθεση για κριτική μόνο ένας περπατημενος στα σοκάκια φυλής Μεταξουργείου κ παρακμιακων χαμαιτειπιων μπορεί να ξερή να γαμμμμμαη με ότι αυτό συνεπάγεται... ψηφίζω λοιπόν Πανάγο....
Τώρα τα φλωρισ που πάνε γιατί άκουσαν για μαρούλι ..
Άνευ σχολιασμού...τα καστ αυτά χρειάζονται (αλήτες) με την καλή έννοια...
Ξανά ψηφίζω ΠΑΝΑΓΟ λοιπόν.
...Όσον αναφορά τα χρήματα είναι σχετικά καλά αλλά δεν είναι αυτά που ακούγονται.
μένω Ζωγράφου δε ξέρω κάτι για Καισαριανή βέβαια θα μιλάτε για άλλες εποχες...
....στης κυρίας γιαννας στην Καισαριανή γαμουσαμε ένα εικοσιτετράωρο με συντροφιά πέντε κύριες..
..μένω Ζωγράφου δε ξέρω κάτι για Καισαριανή βέβαια θα μιλάτε για άλλες εποχες
..
...
....στης κυρίας γιαννας στην Καισαριανή γαμουσαμε ένα εικοσιτετράωρο με συντροφιά πέντε κύριες..
.,