panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ποτέ θα ψήσουμε να φάμε?
ποτέ θα ψήσουμε να φάμε?
ναι ρε....και να σε κοψουν απο ενα παιχνιδι, τα στοιχεια σου τα κρατανε και σε καλουνε σε αλλα...και εγω ειχα στειλει για το παιχνιδι με τον λιαγκα παλιοτερα με τις 50 ξανθιες για να κοζαρω καμια ξανθια και να παιχτουν βλεμματα, και με πηρανε τηλεφωνο για να κανω τον παλαμάκια σε μια εκπομπη ασχετη :S
ρε τομαρι με πουλας >Νοέμβριο θα πάρω Πάρτουζα μαρίνα Κάτια οποίος θέλει ας μου πει όταν φτάσει ο καιρος θέλω τα ουκρανικα μελαχρινα αλογα
όχι αλλά μπορεί να θέλει και ο amjik ο φίλος μας. Πιστεύω να μας προλάβαινουν τα κοριτσιαρε τομαρι με πουλας >
αλλο πορνοσταρ ;) αλλο σκηνοθετης μηπως να τα παρεις τελικαΕσείς μαρίνα σάντουιτς εγώ γαμησι από δίπλα Κάτια κτλ θα παιχτούν πολλές ενναλαγες. Η σκηνοθεσία δικιά μου σαν πορνοσταρ
εγω αμα βαλω φωτο εδω μεσα εν ωρα εργασιας που κυρια εξηγείται κλαρινο θα τρεχεις να κρυφτειςΌχι μαν έχω περάσει καστιγκ πορνοσταρ τα έχουν δει τα προσόντα Πάρε εσύ τίποτα τέτοιο.
γειά σου ρε Ρόκο σιφρεντι. Εχω και εγω πολλές φίλε φώτο και βίντεο. Τα άλλα στη Πάρτουζα έλα εσύ με τον ελέφαντα πουτσο εγώ με το τυρογαριδακιεγω αμα βαλω φωτο εδω μεσα εν ωρα εργασιας που κυρια εξηγείται κλαρινο θα τρεχεις να κρυφτεις
ετσι σε παραδεχομαι εχεις αυτογνωσίαγειά σου ρε Ρόκο σιφρεντι. Εχω και εγω πολλές φίλε φώτο και βίντεο. Τα άλλα στη Πάρτουζα έλα εσύ με τον ελέφαντα πουτσο εγώ με το τυρογαριδακι
ναι απλά επειδή είναι μικρό το γουστάρουν όλο μέσα στα κωλαράκι τους τα κορίτσια ε είναι και αυτό σημαντικό για εμάς τους μικρουςετσι σε παραδεχομαι εχεις αυτογνωσία
μπα φιλε αστο :- κατα βαθος αν ρωτησεις ολες στο κωλαρινο τους θελουν ενα θηριο να βρυχάταιναι απλά επειδή είναι μικρό το γουστάρουν όλο μέσα στα κωλαράκι τους τα κορίτσια ε είναι και αυτό σημαντικό για εμάς τους μικρους
Και γιατι δεν πηγες ρε τυπε;Ετσι και αλλιως αυτο κανεις για επαγγελμα να βαρας παλαμακια στον Χοντρο.... :S :S :S
Τζάμπα τον χειροκροτώ τον βαγγελα τυπε... Σιγά μην πληρώνομαι... Τιμή μου και καμάρι μου