Ο αιώνιος Νεοέλληνας με την αποψάρα του....για τους πάντες και τα πάντα....που καλύπτει με τον τρόπο αυτόν,τη δική του μιζέρια και αποτυχία.....
Εγώ ειμαι Παναθηναικός....Εκτιμώ πολύ ομως τον Γιαννάκη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ,και σαν παίκτης και σαν προπονητής....Πολύ μεγαλύτερη η προσφορά του απο του Γκάλλη,αν και ο τελευταίος ήταν σαφως καλύτερος σαν παίκτης.
Οσο για τα λεφτά.....δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται οτι οι άνθρωποι αυτοί ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....Πέρασαν τα νιάτα τους μέσα στα γήπεδα,δεν σπούδασαν,δεν γκομένισαν,δεν ξενύχτησαν,δεν χάρηκαν οπως ολοι οι άλλοι....Ειχαν ενα ταλέντο.Το αξιοποίησαν και το αξιοποιουν....Αν δηλαδή αυριο ο Γιαννάκης πάει σε άλλη ομάδα,πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία?
Στην Ελλάδα εχουμε μάθει να λατρευουμε τους μέτριους,τους ασήμαντους....Και να φθονούμε τους πετυχημένους,τους άριστους....Σας ειπα,ειμαι Παναθηναικός....Εχθές ομως εβγαλα το καπέλλο μου στον Γιαννάκη....Αντιμετώπιζε μια ομάδα που ποιοτικώς ειναι μια κλάση καλύτερη.Που εχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης,το καλύτερο τεχνικό τημ,την καλύτερη διοίκηση.Και τους έπαιξε στον πόντο.Και έχασε στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....Και μετά βγηκαν οι προπονητές της πολθρόνας και έβγαλαν χολή....Αν ειχε δώσει την μπάλλα ο Μπουρούσης,αν έβαζε νωρίτερα τον α,τον β,αν έπαιρνε ταιμ αουτ,αν,αν.....Είναι οι ίδιοι που σχολιάζουν απο τον πρωθυπουργό,μέχρι τους σεισμολόγους....Είναι οι ίδιοι που έχουν άποψη τι μπλουζάκι πρέπει να φορέσει ο Ρουβάς στη Eurovision....
Xθες είδαμε ενα μεγάλο παιχνίδι...το ευχαριστηθήκαμε...κάποιος θα κέρδιζε,κάποιος θα εχανε...Ολα τα άλλα,ειναι η μιζέρια του Νεοέλληνα....