Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όποιος την σήμερον ημέρα μπορεί να βγάλει χρήματα, και παραμένει ρομαντικός και "ιδεολόγος", είναι ο μαλάκας της εποχής  :sunglasses:

...και πληροφοριακά (ρωτήστε κάναν πιο μεγάλο στην ηλικία Νικαιώτη) ο Γιαννάκης έχει να συντηρήσει ένα ολόκληρο σόι...

...Τωρα είδα και ποιος έχει ανοίξει το thread κι από πότε...  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ...Έπρεπε να παραμείνει στον Άρη...
Και να βάλει ταφόπλακα σε κάθε φιλοδοξία τόσο προσωπική όσο και αθλητική...
Το ότι πήρε ευρωπαϊκά ως προπονητής και ως παίχτης και έφτασε την εθνική πολύ ψηλά είναι αποδείξεις της αχαριστίας του προς τον Άρη...
Α, ρε Περίανδρε, που έκοβες όποιο στάχυ ήταν ψηλότερο από τα άλλα...
Εδώ έχεις άδικο!Όταν έπαιζε ο Γιαννάκης στον Άρη...ήταν η πρώτη δύναμη στην Ελλάδα και από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!Δεν άφησε μια μικρή ομάδα για να πάει σε μεγαθήριο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...και πληροφοριακά (ρωτήστε κάναν πιο μεγάλο στην ηλικία Νικαιώτη) ο Γιαννάκης έχει να συντηρήσει ένα ολόκληρο σόι...

και πρέπει να το πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος;

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Όποιος την σήμερον ημέρα μπορεί να βγάλει χρήματα, και παραμένει ρομαντικός και "ιδεολόγος", είναι ο μαλάκας της εποχής  :sunglasses:

...Τωρα είδα και ποιος έχει ανοίξει το thread κι από πότε...  :grin:
για τη φουκαριάρα τη μάνα του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ έχεις άδικο!Όταν έπαιζε ο Γιαννάκης στον Άρη...ήταν η πρώτη δύναμη στην Ελλάδα και από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!Δεν άφησε μια μικρή ομάδα για να πάει σε μεγαθήριο....

ρε άστονα να γράφει παπαριές....
όταν γκάλης γιαννάκης έπαιρναν 400 μύρια το χρόνο όλοι οι υπόλοιποι έπαιρναν 300 χιλιάρικα μισθό.......
αυτοί οι δύο πτώχευσαν τον Αρη τότε.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο αιώνιος Νεοέλληνας με την αποψάρα του....για τους πάντες και τα πάντα....που καλύπτει με τον τρόπο αυτόν,τη δική του μιζέρια και αποτυχία.....

Εγώ ειμαι Παναθηναικός....Εκτιμώ πολύ ομως τον Γιαννάκη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ,και σαν παίκτης και σαν προπονητής....Πολύ μεγαλύτερη η προσφορά του απο του Γκάλλη,αν και ο τελευταίος ήταν σαφως καλύτερος σαν παίκτης.

Οσο για τα λεφτά.....δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται οτι οι άνθρωποι αυτοί ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....Πέρασαν τα νιάτα τους μέσα στα γήπεδα,δεν σπούδασαν,δεν γκομένισαν,δεν ξενύχτησαν,δεν χάρηκαν οπως ολοι οι άλλοι....Ειχαν ενα ταλέντο.Το αξιοποίησαν και το αξιοποιουν....Αν δηλαδή αυριο ο Γιαννάκης πάει σε άλλη ομάδα,πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία?

Στην Ελλάδα εχουμε μάθει να λατρευουμε τους μέτριους,τους ασήμαντους....Και να φθονούμε τους πετυχημένους,τους άριστους....Σας ειπα,ειμαι Παναθηναικός....Εχθές ομως εβγαλα το καπέλλο μου στον Γιαννάκη....Αντιμετώπιζε μια ομάδα που ποιοτικώς ειναι μια κλάση καλύτερη.Που εχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης,το καλύτερο τεχνικό τημ,την καλύτερη διοίκηση.Και τους έπαιξε στον πόντο.Και έχασε στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....Και μετά βγηκαν οι προπονητές της πολθρόνας και έβγαλαν χολή....Αν ειχε δώσει την μπάλλα ο Μπουρούσης,αν έβαζε νωρίτερα τον α,τον β,αν έπαιρνε ταιμ αουτ,αν,αν.....Είναι οι ίδιοι που σχολιάζουν απο τον πρωθυπουργό,μέχρι τους σεισμολόγους....Είναι οι ίδιοι που έχουν άποψη τι μπλουζάκι πρέπει να φορέσει ο Ρουβάς στη Eurovision....

Xθες είδαμε ενα μεγάλο παιχνίδι...το ευχαριστηθήκαμε...κάποιος θα κέρδιζε,κάποιος θα εχανε...Ολα τα άλλα,ειναι η μιζέρια του Νεοέλληνα....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε άστονα να γράφει παπαριές....
όταν γκάλης γιαννάκης έπαιρναν 400 μύρια το χρόνο όλοι οι υπόλοιποι έπαιρναν 300 χιλιάρικα μισθό.......
αυτοί οι δύο πτώχευσαν τον Αρη τότε.
εξήγησε τους ότι άλλο να βγάζει το ψωμί του κάποιος -που δεν είναι κακό- κι άλλο να βγάζει το gucci του.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά να τα πεις στους αρειανούς που τον είχαν στην εξέδρα για ένα χρόνο γιατί ήθελε για μερικά μύρια παραπάνω να φύγει και ενώ τον είχαν κάνει χρυσό με τα τότε δεδομένα...
έαν δεν έχετε μεγαλώσει στη σωστή εποχή μόκολα.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Καλά έκανε, ο καθένας αξιολογεί τον εαυτό του όπως νομίζει. Εσύ τι ζόρι τραβάς με το Γιαννάκη? Τα μοκόλα αλλού. Επίσης το πώς μεγάλωσε ο Γιαννάκης το ξέρω απο ανθρώπους που τον έζησαν απο πρώτο χέρι απο την εποχή που έπαιζε ακόμα στον Ιωνικό Νικαίας. Έχω άποψη για το ατομό του και ξέρω οτι ειναι αμόρφωτος, αλλά μια χαρά χαρακτήρας σαν άνθρωπος και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς σε τι λούμπεν περιβάλλον μεγάλωσε. Πρίν πάει στον Ολυμπιακό δεν τραβούσε κανείς σας ζόρι με την πάρτη του...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο αιώνιος Νεοέλληνας με την αποψάρα του....για τους πάντες και τα πάντα....που καλύπτει με τον τρόπο αυτόν,τη δική του μιζέρια και αποτυχία.....

Εγώ ειμαι Παναθηναικός....Εκτιμώ πολύ ομως τον Γιαννάκη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ,και σαν παίκτης και σαν προπονητής....Πολύ μεγαλύτερη η προσφορά του απο του Γκάλλη,αν και ο τελευταίος ήταν σαφως καλύτερος σαν παίκτης.

Οσο για τα λεφτά.....δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται οτι οι άνθρωποι αυτοί ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....Πέρασαν τα νιάτα τους μέσα στα γήπεδα,δεν σπούδασαν,δεν γκομένισαν,δεν ξενύχτησαν,δεν χάρηκαν οπως ολοι οι άλλοι....Ειχαν ενα ταλέντο.Το αξιοποίησαν και το αξιοποιουν....Αν δηλαδή αυριο ο Γιαννάκης πάει σε άλλη ομάδα,πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία?

Στην Ελλάδα εχουμε μάθει να λατρευουμε τους μέτριους,τους ασήμαντους....Και να φθονούμε τους πετυχημένους,τους άριστους....Σας ειπα,ειμαι Παναθηναικός....Εχθές ομως εβγαλα το καπέλλο μου στον Γιαννάκη....Αντιμετώπιζε μια ομάδα που ποιοτικώς ειναι μια κλάση καλύτερη.Που εχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης,το καλύτερο τεχνικό τημ,την καλύτερη διοίκηση.Και τους έπαιξε στον πόντο.Και έχασε στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας....Και μετά βγηκαν οι προπονητές της πολθρόνας και έβγαλαν χολή....Αν ειχε δώσει την μπάλλα ο Μπουρούσης,αν έβαζε νωρίτερα τον α,τον β,αν έπαιρνε ταιμ αουτ,αν,αν.....Είναι οι ίδιοι που σχολιάζουν απο τον πρωθυπουργό,μέχρι τους σεισμολόγους....Είναι οι ίδιοι που έχουν άποψη τι μπλουζάκι πρέπει να φορέσει ο Ρουβάς στη Eurovision....

Xθες είδαμε ενα μεγάλο παιχνίδι...το ευχαριστηθήκαμε...κάποιος θα κέρδιζε,κάποιος θα εχανε...Ολα τα άλλα,ειναι η μιζέρια του Νεοέλληνα....
Ο Γιαννάκης είναι απλά σιχαμένος και δεν έφτασε ποτέ τον Γκάλη σε αξία.
Τώρα άμα είναι καλός προπονητής τον προτιμώ στον γάβρο πελάτη παρά σε εμάς.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Γιατί, τους άλλους προπονητές ποιος τους πλέρωνε?

για τη φουκαριάρα τη μάνα του

Εσύ μάλλον εργάζεσαι δωρεάν, αλλιώς δεν θα πέταγες τέτοιες μαλακίες ...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλά έκανε, ο καθένας αξιολογεί τον εαυτό του όπως νομίζει. Εσύ τι ζόρι τραβάς με το Γιαννάκη? Τα μοκόλα αλλού. Επίσης το πώς μεγάλωσε ο Γιαννάκης το ξέρω απο ανθρώπους που τον έζησαν απο πρώτο χέρι απο την εποχή που έπαιζε ακόμα στον Ιωνικό Νικαίας. Έχω άποψη για το ατομό του και ξέρω οτι ειναι αμόρφωτος, αλλά μια χαρά χαρακτήρας σαν άνθρωπος και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς σε τι λούμπεν περιβάλλον μεγάλωσε. Πρίν πάει στον Ολυμπιακό δεν τραβούσε κανείς σας ζόρι με την πάρτη του...
καλά πριν πάει στον Ολυμπιακό δεν του την λέγαμε???
Τι λές τώρα???

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι αυτός τα πήρε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
και καλά ρε μαλέα υποστηρίζεις το μεγαλύτερο αθλητικό πασοκόσκυλο μετά τον φασούλη;

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Όταν έφυγε, πήγε πρώτα στον πανιώνιο...Και μετά στον Παναθηναϊκό...
Και ο Άρης δεν ήταν πια αυτός που ήταν πρώτα...

Και στην τελική, επαγγελματίας είναι, όπου θέλει πηγαίνει...

Τα περισσότερα λεφτά τα έβγαλε από την καρριέρα του σε ιδιωτικές ΚΑΕ...
Και ως προπονητής της εθνικής έφερε πολύ καλά αποτελέσματα...
Ας έφερναν όλοι όσοι πληρώνονται από τον έλληνα φορόλογούμενο αντίστοιχα αποτελέσματα στους τομείς τους...
Στον Γιαννάκη τα λεφτά έπιασαν τόπο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι......
αλλά κόφτε τη μαλακία με το φτωχόπαιδα και τους ήρωες...
Εχει γιομίσει η γαμωχώρα εκατομμυριούχους φτωχόπαιδα από τη νίκαια και εκατομμυριούχους τατουατζήδες ήρωες-σωτήρες σωματείων.
ΗΜΑΡΤΟΝ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μα συγκρίνουν τον Γιαννάκη με τον Γκάλη???
Πότε τον είδαν στο youtube???

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
καλά πριν πάει στον Ολυμπιακό δεν του την λέγαμε???
Τι λές τώρα???
Δεν ξέρω αν του τη λέγατε ή όχι πιο πρίν. Δέν έκατσα να διαβάσω ολόκληρο το thread απο την αρχή. Αυτό μου έλλειπε. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Γιαννάκης το μεγαλύτερο flaming το έχει φάει απο τη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό και κυρίως απο βάζελους...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν έφυγε, πήγε πρώτα στον πανιώνιο...Και μετά στον Παναθηναϊκό...
Και ο Άρης δεν ήταν πια αυτός που ήταν πρώτα...

Και στην τελική, επαγγελματίας είναι, όπου θέλει πηγαίνει...
Και αυτός δεν ήταν παιδάκι όμως!Ο Άρης δεν ήταν ταφόπλακα για κανέναν παίχτη εκείνα τα χρόνια!Δηλαδή πήγε στον Πανιώνιο για να κάνει την μεγάλη καριέρα και να αναδειχθεί?
Εννοείται ότι  ήταν δικαίωμα του να πάει όπου θέλει...αλλά εννοείται ότι μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom