Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί είναι κακό ένας επαγγελματίας παίχτης ή προπονητής να αναζητά τα καλύτερα δυνατά συμβόλαια και να κάνει κινήσεις που προωθούν την καρριέρα του...
Αλλά ακόμη και αν το δούμε από άποψη φιλοδοξιών και αγάπης για το άθλημα, μέσω ποιας ομάδας μπορούσε ο κάθε Γιαννάκης να πετύχει περισσότερα ως παίχτης και προπονητής;
Μέσω του παρηκμασμένου άρη ή μέσω τεραστίων ομάδων μπασκετικά, όπως ο παο, ο οσφπ και η εθνική;

Ας μην ηθικολογούμε...

Ο Γιαννάκης υπήρξε ιδιαίτερα πετυχημένος παίχτης και ιδιαίτερα πετυχημένος προπονητής και ιδιαίτερα πετυχημένος επαγγελματίας...
Και εμένα μου την σπάνε κάποια κλαψομούνικα που κάνει αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έχει κάνει καρριέρα σε όλα τα πόστα που δύσκολα θα επαναληφθεί, όχι μόνο σε ελλαδικό αλλά σε διεθνές επίπεδο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Όσοι γνωρίζουν τον ΠΓ λένε πως ήταν κλάψας από μικρός. Μαθητής και στη σχολή (τότε ΕΑΣΑ).  ;)

Είναι ίδιον του χαρακτήρα του. Απλά ο τρόπος που εκφράζεται.  :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
γίνετε καλοί επαγγελματίες και θα γίνουμε καλοί πελάτες σας

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως εγώ τον παραδέχομαι, όπου πάει φτιάχνει ομάδες!!!
Η εθνική πριν το Γιαννάκη μπουρδέλο,ο Ολυμπιακός μεγαλύτερο και στις δύο περιπτώσεις να 2 ΟΜΑΔΕΣ!!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Δε το κρίνω απαραίτητο φίλε kanenas80. ΑΝ σε αφορά το καταλαβαίνεις. Αν όχι, δε χρειάζεται.

ok.. εγώ πάντως για τον Γιαννάκη από όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερα αρνητικό... μάλλον θετική είναι η γνώμη μου... τώρα για το τι είναι πατριωτισμός και τι είναι προδοσία δεν ξέρω τι γνώμη έχεις εσύ φίλε μου πάντως η δική μου γνώμη είναι κάπως μακρυά από τον μέσο όρο... γιατί εγώ γύρω μου βλέπω καθημερινά εφιάλτες που κάνουν κυρήγματα περί πατριωτισμού και όταν πρέπει να πληρώσουν εφορία κάνουν ό,τι μπορούν για να κλέψουν το κράτος, κάνουν ό,τι μπορούν για να διοριστούν στο δημόσιο και να κάααααααααθονται για πάντα και άλλα τέτοια όμορφα.. αν όλα αυτά σου φαίνονται άσχετα με την έννοια του πατριωτισμού προφανώς σκεπτόμαστε πολύ διαφορετικά και δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ok.. εγώ πάντως για τον Γιαννάκη από όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερα αρνητικό... μάλλον θετική είναι η γνώμη μου... τώρα για το τι είναι πατριωτισμός και τι είναι προδοσία δεν ξέρω τι γνώμη έχεις εσύ φίλε μου πάντως η δική μου γνώμη είναι κάπως μακρυά από τον μέσο όρο... γιατί εγώ γύρω μου βλέπω καθημερινά εφιάλτες που κάνουν κυρήγματα περί πατριωτισμού και όταν πρέπει να πληρώσουν εφορία κάνουν ό,τι μπορούν για να κλέψουν το κράτος, κάνουν ό,τι μπορούν για να διοριστούν στο δημόσιο και να κάααααααααθονται για πάντα και άλλα τέτοια όμορφα.. αν όλα αυτά σου φαίνονται άσχετα με την έννοια του πατριωτισμού προφανώς σκεπτόμαστε πολύ διαφορετικά και δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα..
Κι άμα γύρω σου βλέπεις κλέφτες θα γίνεις κι εσύ?

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Κι άμα γύρω σου βλέπεις κλέφτες θα γίνεις κι εσύ?

αν ρωτάς εμένα προσωπικά όχι ... αλλά το να μη γίνω δεν μου το υπαγορεύει ούτε η ηθική, ούτε ο πατριωτισμός... αυτό έχει να κάνει με το τι είναι για μένα ηθική (όχι τι είναι ηθικό) και τι είναι ο πατριωτισμός

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αν ρωτάς εμένα προσωπικά όχι ... αλλά το να μη γίνω δεν μου το υπαγορεύει ούτε η ηθική, ούτε ο πατριωτισμός... αυτό έχει να κάνει με το τι είναι για μένα ηθική (όχι τι είναι ηθικό) και τι είναι ο πατριωτισμός
Αυτός που προσπερνάς είναι ο ορισμός της Ηθικής, το έθος, το τι πράττεις.
Άμα επίσης δεν είσαι πατριώτης είναι δικό σου θέμα όπως και το κλέφτης, πρεζόνι κλπ

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Αυτός που προσπερνάς είναι ο ορισμός της Ηθικής, το έθος, το τι πράττεις.
Άμα επίσης δεν είσαι πατριώτης είναι δικό σου θέμα όπως και το κλέφτης, πρεζόνι κλπ

Τι είναι για μένα ηθική: αν είμαστε 10 άνθρωποι στον κόσμο και ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει χωρίς προειδοποίηση ένα μαχαίρι και να σκοτώσει ακόμα και τον πιο δυνατό καταλαβαίνουμε ότι έτσι θα σκοτωθούμε όλοι και κανείς δεν θα βγει ζημιωμένος... και για να μη συμβεί αυτό το συζητάμε μεταξύ μας και λέμε ότι κανένας δεν θα σηκώσει μαχαίρι στον άλλο χωρίς προειδοποίηση... ο λόγος που βάζουμε τέτοιους κανόνες είναι προφανώς πρακτικότατος και όχι κάτι αφηρημένο... αν με τόν καιρό κάποιος από τους 10 γίνει τόσο δυνατός ώστε να πιστεύει ότι κανείς από τους υπόλοιπους δεν θα μπορέσει ποτέ να τον σκοτώσει ακόμα και αν σηκώσει μαχαίρι απροειδοποίητα είναι πολύ λογικό να παραβεί τον κανόνα που όλοι θεσπίσαμε γιατί απλά μπορεί να το κάνει... τέτοιου είδους κανόνες που έχουμε θεσπίσει ως κοινωνία των ανθρώπων είναι αυτό που λέμε ηθική...

τι είναι για μένα πατριωτισμός: εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι άνθρωποι όπως φτιάχνουν κοινωνικές ομάδες και εντάσσονται σε αυτές... κάποιες άπό αυτές τις ομάδες των οποίων τα μέλη έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά είναι τα κράτη και πάει λέγοντας... αυτό προφανώς γίνεται για την προστασία των μελών της ομάδας από εξωτερικούς κινδύνους (κοινώς όποιο πρόβατο είναι έξω από το μαντρί το τρώει ο λύκος)... στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία όμως αφενός την ίδια την ύπαρξη της πατρίδας μας την υπονομεύουν οι ίδοι οι Έλληνες αφετέρου η ανάπτυξη της τεχνολογίας οδηγεί είτε μας αρέσει είτε όχι σε μια παγκοσμιοποίηση με την πάροδο των ετών και όταν αυτό ολοκληρωθεί θα χαθεί από μόνη της σταδιακά και η έννοια της πατρίδας γτ δεν θα έχει λόγο ύπαρξης..θα μπορούν τα πάντα να ελέγχονται από μια κεντρική διαχείριση (αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα προλάβουμε να δούμε εμείς αυτό το τελικό στάδιο)...

με βάση λοιπόν τα παραπάνω αφενός δεν κατηγορώ ως ανήθικους αυτούς που σπάνες τους κανόνες της ηθικής γτ αυτή έχει σπάσει προ πολλού... αφετέρου έχει σταματήσει να με καίει και πάρα πολύ το μέλλον της πατρίδας μου γτ δεν πιστεύω ότι προσφέρει σήμερα που μιλάμε και τίποτα το σημαντικό στον ανθρώπινο πολιτισμό... αν ήμουν δε πατέρας θα μεγάλωνα το παιδί μου με σκοπό να έχει μια μέρα τα εφόδια να αλλάξει χώρα...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
προφανώς εννοούσα κανείς δεν θα βγει κερδισμένος  στο παράδειγμα με το μαχαίρι

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
όπως σου είπα και πριν , επιλογές.
Πάντως η ανάλυσή σου είναι σωστή.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
νομιζω πως μερικοι εχουνε πραγματικα προβλημα εδω μεσα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχετε ιδέα μέσα σε τι οικογενειακό περιβάλον και τι φτώχεια μεγάλωσε ο Γιαννάκης? Ένα αγράμματο φτωχόπαιδο ήταν με πολύ αγάπη για το μπάσκετ. Είναι λογικό να του έχουν μείνει απωθημένα και να κυνηγάει ακόμα και τώρα τα λεφτά. Επαγγελματίας είναι στο κάτω κάτω. Όσοι επιτίθεντε στο Γιαννάκη ότι είναι ρουφιάνος και φιλοχρήματος και κλαψιάρης είναι 100% ιδιοτελείς. Ίσως τους χαλάει που πήγε στον Ολυμπιακό, λέω ίσως...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έχετε ιδέα μέσα σε τι οικογενειακό περιβάλον και τι φτώχεια μεγάλωσε ο Γιαννάκης? Ένα αγράμματο φτωχόπαιδο ήταν με πολύ αγάπη για το μπάσκετ. Είναι λογικό να του έχουν μείνει απωθημένα και να κυνηγάει ακόμα και τώρα τα λεφτά. Επαγγελματίας είναι στο κάτω κάτω. Όσοι επιτίθεντε στο Γιαννάκη ότι είναι ρουφιάνος και φιλοχρήματος και κλαψιάρης είναι 100% ιδιοτελείς. Ίσως τους χαλάει που πήγε στον Ολυμπιακό, λέω ίσως...
το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Όχι ξέρω ένα με έναν γερμανό, έναν άγγλο και έναν έλληνα που τους πιάσαν οι κανίβαλοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσοι επιτίθεντε στο Γιαννάκη ότι είναι ρουφιάνος και φιλοχρήματος και κλαψιάρης είναι 100% ιδιοτελείς. Ίσως τους χαλάει που πήγε στον Ολυμπιακό, λέω ίσως...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά να τα πεις στους αρειανούς που τον είχαν στην εξέδρα για ένα χρόνο γιατί ήθελε για μερικά μύρια παραπάνω να φύγει και ενώ τον είχαν κάνει χρυσό με τα τότε δεδομένα...
έαν δεν έχετε μεγαλώσει στη σωστή εποχή μόκολα.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτά να τα πεις στους αρειανούς που τον είχαν στην εξέδρα για ένα χρόνο γιατί ήθελε για μερικά μύρια παραπάνω να φύγει και ενώ τον είχαν κάνει χρυσό με τα τότε δεδομένα...
έαν δεν έχετε μεγαλώσει στη σωστή εποχή μόκολα.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναι ...Έπρεπε να παραμείνει στον Άρη...
Και να βάλει ταφόπλακα σε κάθε φιλοδοξία τόσο προσωπική όσο και αθλητική...
Το ότι πήρε ευρωπαϊκά ως προπονητής και ως παίχτης και έφτασε την εθνική πολύ ψηλά είναι αποδείξεις της αχαριστίας του προς τον Άρη...
Α, ρε Περίανδρε, που έκοβες όποιο στάχυ ήταν ψηλότερο από τα άλλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ...Έπρεπε να παραμείνει στον Άρη...
Και να βάλει ταφόπλακα σε κάθε φιλοδοξία τόσο προσωπική όσο και αθλητική...
Το ότι πήρε ευρωπαϊκά ως προπονητής και ως παίχτης και έφτασε την εθνική πολύ ψηλά είναι αποδείξεις της αχαριστίας του προς τον Άρη...
Α, ρε Περίανδρε, που έκοβες όποιο στάχυ ήταν ψηλότερο από τα άλλα...

ναι αυτός τα πήρε.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
και καλά ρε μαλέα υποστηρίζεις το μεγαλύτερο αθλητικό πασοκόσκυλο μετά τον φασούλη;

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom