Σου ειπα κ χθες οτι ειμαι αντιβαζελος,δηλαδη με οποια ομαδα παιζει ο παναθηναικος ειμαι με την αλλη εστω και με Τουρκικη!!Αν ηταν στην θεση του καποια αλλη ομαδα θα την υποστηριζα!!!ο Γιαννάκης έδωε οδηγία να σουτάρει ο Γκριρ.
Κάποια στιγμή ο Μπουρούσης ήταν μόνος του πριν την μπασκέτα και ο Φώτσης μακριά.
Του την έδωσε όταν είχε καλυφθεί και το παιδί προσπάθησε να σουτάρει αλλά καλυμμένος πλέον.
Αν είχε δώσει άλλες οδηγίες ο Γιαννάκης τώρα θα είμασταν στην παράταση με άνετο κάρφωμα του Μπουρούση.
Μείνει με τον Οικοδόμο άμα θες.
Εγώ θέλω δυνατό Ολυμπιακό και όχι κλαψιάρη.
Και επίσης άμα ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του φ4 θα ήθελα να το πάρει.
Όχι σαν κι εσένα που είσαι με τους ξένους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 284
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
άρα κι εγώ έπρεπε να πανηγυρίζω όταν έβαλε γκολ η ΓαλατάΣαράι σε εσάς???Σου ειπα κ χθες οτι ειμαι αντιβαζελος,δηλαδη με οποια ομαδα παιζει ο παναθηναικος ειμαι με την αλλη εστω και με Τουρκικη!!Αν ηταν στην θεση του καποια αλλη ομαδα θα την υποστηριζα!!!
Πως θα σου φαινότανε??
Δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις!!Ποιος σου απαγορεψε να μην πανυγυρισεις,αυτο εκανα κ γω οταν χασατε απο την ΒΙΓΙΑ φετος!!!άρα κι εγώ έπρεπε να πανηγυρίζω όταν έβαλε γκολ η ΓαλατάΣαράι σε εσάς???
Πως θα σου φαινότανε??
αυτή είναι η διαφορά μας,Δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις!!Ποιος σου απαγορεψε να μην πανυγυρισεις,αυτο εκανα κ γω οταν χασατε απο την ΒΙΓΙΑ φετος!!!
εμείς είμαστε έλληνες εσείς όπου το συμφέρον.
παλι το γαμησατε το thread! για τον Γιαννακη τα πραγματα ειναι απλα.σκεφτειτε την πορεια του ως αθλητη και ως προπονητη.πηγαινε και πηγαινει οπου εχει λεφτα...μετα τον ιωνικο νικαιας πηγε στον Αρη οπου τοτε επαιζε μονος του...μετα στα τελειωματα του τα πηρε και απο τον ανερχομενο με πολλαααααα λεφτα Παναθηναικο.Στη συνεχεια επαιξε πολυ μπαλα με Ελληνικη Ομοσπονδια οπου ειχε την Εθνικη.Οσο ειχε την Εθνικη δεν ειχε συμβολαιο.Κανεις δεν ξερει τις αμοιβες του...Στη συνεχεια πηγε με τους Αγγελοπουλους...Στον Ολυμπιακο! Ανερχομενη δυναμη με διοικηση που βαζει τρελα λεφτα (σας θυμιζει κατι????)! Εγωτ τον ξερω και προσωπικα λογω εντοπιοτητας και τον εκτιμαω αλλα μερικα πραγματα πρεπει να λεγονται...Στην τελικη αν ειχε τα παπαρια να πηγαινε στον Αρη που τον παρακαλαγαν και κανεις δεν θα μιλαγε τςρα και θα τον ειχαν ολοι Θεο! Εκει ομως δεν μπορουσαν αν του πληρωσουν τιποτα απο αυτα που ηθελε....
ακριβώς, για τα λεφτά τα κάνει ΌΛΑ!!!παλι το γαμησατε το thread! για τον Γιαννακη τα πραγματα ειναι απλα.σκεφτειτε την πορεια του ως αθλητη και ως προπονητη.πηγαινε και πηγαινει οπου εχει λεφτα...μετα τον ιωνικο νικαιας πηγε στον Αρη οπου τοτε επαιζε μονος του...μετα στα τελειωματα του τα πηρε και απο τον ανερχομενο με πολλαααααα λεφτα Παναθηναικο.Στη συνεχεια επαιξε πολυ μπαλα με Ελληνικη Ομοσπονδια οπου ειχε την Εθνικη.Οσο ειχε την Εθνικη δεν ειχε συμβολαιο.Κανεις δεν ξερει τις αμοιβες του...Στη συνεχεια πηγε με τους Αγγελοπουλους...Στον Ολυμπιακο! Ανερχομενη δυναμη με διοικηση που βαζει τρελα λεφτα (σας θυμιζει κατι????)! Εγωτ τον ξερω και προσωπικα λογω εντοπιοτητας και τον εκτιμαω αλλα μερικα πραγματα πρεπει να λεγονται...Στην τελικη αν ειχε τα παπαρια να πηγαινε στον Αρη που τον παρακαλαγαν και κανεις δεν θα μιλαγε τςρα και θα τον ειχαν ολοι Θεο! Εκει ομως δεν μπορουσαν αν του πληρωσουν τιποτα απο αυτα που ηθελε....
Δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις!!Ποιος σου απαγορεψε να μην πανυγυρισεις,αυτο εκανα κ γω οταν χασατε απο την ΒΙΓΙΑ φετος!!!
σωστός κι εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω τον ολυμπιακό ποτέ, ούτε στην ευρώπη και χαίρομαι απίστευτα όταν χάνει... θυμάμαι είχα εκνευριστεί πάρα πολύ όταν κέρδισε εκτός την ταου.. για να βοηθήσω τον φίλο μας να ξεπεράσει τις αναστολές του πάνω σε αυτό θα θυμίσω ένα πράγμα.. όταν ο ρεχάγγελ ήρθε στην εθνική ομάδα στο ποδόσφαιρο δεν είπε στους παίχτες παίξτε για την τιμή της πατρίδας σας.. παίξτε για να πάρετε μεταγραφές τους είπε.. και ξαφνικά έγινε το θαύμα και εκεί που όλοι οι παίχτες (εξαιρείται ο ζαγόρ) την είχαν γραμμένη την εθνική έγιναν όλοι εθνικάρες και τους πειράζει κιόλας που ο κόσμος τώρα δεν πάει να τους δει να παίζουν αντιποδόσφαιρο... από εκεί και πέρα παληκάρια για να ολοκληρωθεί το concept πρέπει να καταλαβαίνει και κανείς από μόνος του για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η έννοια της πατρίδας κλπ ώστε να αντιλαμβάνεται και πώς μεταβάλλονται οι έννοιες καθώς περνάει ο χρόνος... τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι η έννοια της πατρίδας σημαίνει ό,τι σήμαινε πριν 100 χρόνια τι να πω ... ας κάνει delete από το μυαλό του ό,τι έγραψα
παλι το γαμησατε το thread! για τον Γιαννακη τα πραγματα ειναι απλα.σκεφτειτε την πορεια του ως αθλητη και ως προπονητη.πηγαινε και πηγαινει οπου εχει λεφτα...μετα τον ιωνικο νικαιας πηγε στον Αρη οπου τοτε επαιζε μονος του...μετα στα τελειωματα του τα πηρε και απο τον ανερχομενο με πολλαααααα λεφτα Παναθηναικο.Στη συνεχεια επαιξε πολυ μπαλα με Ελληνικη Ομοσπονδια οπου ειχε την Εθνικη.Οσο ειχε την Εθνικη δεν ειχε συμβολαιο.Κανεις δεν ξερει τις αμοιβες του...Στη συνεχεια πηγε με τους Αγγελοπουλους...Στον Ολυμπιακο! Ανερχομενη δυναμη με διοικηση που βαζει τρελα λεφτα (σας θυμιζει κατι????)! Εγωτ τον ξερω και προσωπικα λογω εντοπιοτητας και τον εκτιμαω αλλα μερικα πραγματα πρεπει να λεγονται...Στην τελικη αν ειχε τα παπαρια να πηγαινε στον Αρη που τον παρακαλαγαν και κανεις δεν θα μιλαγε τςρα και θα τον ειχαν ολοι Θεο! Εκει ομως δεν μπορουσαν αν του πληρωσουν τιποτα απο αυτα που ηθελε....
και γιατί το να κυνηγάει ο Γιαννάκης τα χρήματα είναι κακό???... τα έκλεψε μήπως???
το ρουφιάνος σου θυμίζει τίποτα ή δεν είναι κακό???και γιατί το να κυνηγάει ο Γιαννάκης τα χρήματα είναι κακό???... τα έκλεψε μήπως???
το ρουφιάνος σου θυμίζει τίποτα ή δεν είναι κακό???
δλδ τι ακριβώς ρουφιάνεψε;;;
οκ κοίταξε την ιστορία του και το πως έφτασε να γίνει προπονητής της εθνικής και ελπίζω να καταλάβεις.δλδ τι ακριβώς ρουφιάνεψε;;;
Άμα είναι το πρότυπό σου να σαι καλά.
οκ κοίταξε την ιστορία του και το πως έφτασε να γίνει προπονητής της εθνικής και ελπίζω να καταλάβεις.
Άμα είναι το πρότυπό σου να σαι καλά.
δεν είναι το πρότυπό μου αλλά δεν έκανε (τουλάχιστον με τρόπο που να το καταλάβω εγώ) κάτι κατάπτυστο... τώρα για το ότι κυνηγούσε τα λεφτά όπως λένε sorry παιδιά αλλά ζούμε σε μια κοινωνία που από την συντριπτική πλειοψηφία οι μισοί κάνουν το ίδιο και οι άλλοι μισοί τους καταγγέλλουν επειδή θα ήθελαν και αυτοί να κάνουν το ίδιο αλλά δεν μπορούν... τώρα αν κάποιος ανήκει στην μειοψηφία που δεν σκέπτεται έτσι προς τιμήν του είναι αλλά δεν είναι λογικό να κατηγορεί κάποιον που σκέπτεται όπως η πλειοψηφία...
ΑΝ κάποιος θέλει να υποστηρίζει τους Τούρκους ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
Στο κάτω κάτω της γραφής και ο Εφιάλτης υποστήριζε τους Πέρσες. Δικαίωμά του κι αυτού.
Και δικαίωμα των άλλων ΟΛΩΝ να κρίνουν.
μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;;;
Εσύ αν ήσουν Γιαννάκης, γιατί θα το έκανες? Για την ψυχή της μάνας σου?παλι το γαμησατε το thread! για τον Γιαννακη τα πραγματα ειναι απλα.σκεφτειτε την πορεια του ως αθλητη και ως προπονητη.πηγαινε και πηγαινει οπου εχει λεφτα...Εγωτ τον ξερω και προσωπικα λογω εντοπιοτητας και τον εκτιμαω αλλα μερικα πραγματα πρεπει να λεγονται...Στην τελικη αν ειχε τα παπαρια να πηγαινε στον Αρη που τον παρακαλαγαν και κανεις δεν θα μιλαγε τςρα και θα τον ειχαν ολοι Θεο! Εκει ομως δεν μπορουσαν αν του πληρωσουν τιποτα απο αυτα που ηθελε....
Εσύ αν ήσουν Γιαννάκης, γιατί θα το έκανες? Για την ψυχή της μάνας σου?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις