Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συχαινομαι τους αντρες που ασχολουνται ολοι την ωρα με μπασκετ ποδοσφαιρο και αυτοκηνιτα.Το ιδιο και οι γκομενες.Οποτε αρχιστε να τραβατε καμια!!!
Καμμια τιιιιιι????????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Συχαινομαι τους αντρες που ασχολουνται ολοι την ωρα με μπασκετ ποδοσφαιρο και αυτοκηνιτα.Το ιδιο και οι γκομενες.Οποτε αρχιστε να τραβατε καμια!!!

Kai με τι θες μωρή να ασχολούμαστε, με το πλέξιμο κ το τι θα φορέσουμε το βράδυ????
Λούγκρες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και εμεις σιχαινομαστε τις συκοφωλιες σαν εσενα
τι να γινει τωρα
ελα βαλε το ταμπον σου τωρα κια μπουλακο
χαχαχ

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδακια μου γενικα στην ζωη υπαρχουν πολλες ασχολιες δεν ειναι μονο η μπαλα κ τα αυτοκινητα.Οι γκομενες ξενερωνουν με την παρτη σας να το ξεετε αυτο.Δεν υπαρχει χειροτερο κ ποιο βαρετο θεμα απο την μπαλα.Φιλακια κ καλη μαλακια!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παιδακια μου γενικα στην ζωη υπαρχουν πολλες ασχολιες δεν ειναι μονο η μπαλα κ τα αυτοκινητα.Οι γκομενες ξενερωνουν με την παρτη σας να το ξεετε αυτο.Δεν υπαρχει χειροτερο κ ποιο βαρετο θεμα απο την μπαλα.Φιλακια κ καλη μαλακια!!!
Ρε φιλαρακι υπαρχουν χιλιαδες θεματα να ασχοληθεις στο σαιτ....κανεις οτι γουσταρεις.....αφου μπαινεις σαυτα τα θρεντ αυτα θα βλεπεις!!!!
Δεν το καταλαβαινεις???????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

γιαυτο μωρη κουραδα παμε στα μπουρδελα
για να μην εχουμε αναγκη να ανεχομαστε την καθε μαλακο
να γαμαμε με 20 ευρο και μετα να βλεπουμε παναθα να γαμαει τις κοκκινες πουτανες

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

και μετα να βλεπουμε παναθα να γαμαει τις κοκκινες πουτανες

[/quote]Καλα....μην ορκιζεσαι κιολας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[quotjavascript:void(0);
2funnye author=apolyto_arseniko link=topic=33682.msg574977#msg574977 date=1214062599]

και μετα να βλεπουμε παναθα να γαμαει τις κοκκινες πουτανες

Καλα....μην ορκιζεσαι κιολας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο δεν ειδαμε ρε?τον μητσαρα και τον μπατιστακο να σας τον βαζουν βαθεια,και τον ρουφιανακο να κλαει
χαχαχαχ

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ένας λόγος παραπάνω να αφήσεις εμάς τα παιδάκια στην μαλακία μας και να ασχοληθείς με ένα απο το πολλά.
το να μπαίνεις σε μια κουβέντα που δεν γουστάρεις το θέμα για να τραβήξεις την προσοχή μας (ενδεχομένως και τα πουστριλίκια πάνω σου) κάτι δείχνει.
συμβουλεύω να το κοιτάξεις
άλλα τόσα φιλάκια και απο μένα και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αυτο δεν ειδαμε ρε?τον μητσαρα και τον μπατιστακο να σας τον βαζουν βαθεια,και τον ρουφιανακο να κλαει
χαχαχαχ
Α.....δηλαδη τον ΛΟΜΑΝΑ  ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ στο κυπελλο δεν τον ειδαμε??????????
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????????????
Δεν τον .....ειδαμεεεεεεεεε????????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ένας λόγος παραπάνω να αφήσεις εμάς τα παιδάκια στην μαλακία μας και να ασχοληθείς με ένα απο το πολλά.
το να μπαίνεις σε μια κουβέντα που δεν γουστάρεις το θέμα για να τραβήξεις την προσοχή μας (ενδεχομένως και τα πουστριλίκια πάνω σου) κάτι δείχνει.
συμβουλεύω να το κοιτάξεις
άλλα τόσα φιλάκια και απο μένα και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου
Και εγω αυτο του ειπα και το καταλαβε!!!!!!!
Εμεις συνεχιζουμεεεεεεε...........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α.....δηλαδη τον ΛΟΜΑΝΑ  ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ στο κυπελλο δεν τον ειδαμε??????????
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????????????
Δεν τον .....ειδαμεεεεεεεεε????????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι γιατι ειναι πολυ πιθηκος ακομα κ για εσας
χαχχαχαχαχ
χριστιδακοοοοοοοοοοοοοοο

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Και εγω αυτο του ειπα και το καταλαβε!!!!!!!
Εμεις συνεχιζουμεεεεεεε...........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σε αφήνω να συνεχίσεις μόνος σου με τα σιχαμερά πράσινα αρούρια.  :grin:
έχω γάμο να πάω και 1 ώρα οδήγησης. άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι  :priest:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έχω γάμο να πάω και 1 ώρα οδήγησης. άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι  :priest:
Καλα να περασεις......
Και αν εισαι...ελευθερος.....
ΣΥΝΕΧΙΣΕ(να εισαι ;) ;) ;) ;) ;))
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

προσεχε μην σε περασουν για παρανυφο μονο κ εχουμε αλλα
χχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom