Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι μας....πειραζει...μας πηρε παραμαζωμα ο γιαννακης...αχαχαχαχαχαχα

9076tm4.jpg

ufffffffff γαυρακια uffffffffff ufffffffffffff

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εισαι και γκαβος
τι λεει το τοπικ ρε
για τον γιαννακη μιλαμε εδω
ξυπναααααααα
Καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εχω κανει προσποιηση και τριπλα και το γυρισα στη μπαλα?????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάμε στη διαπίστωση τότε, ότι τις ίδιες μαλακίες λέμε κ οι πρωην κ οι νυν.
σαν έλληνες την ίδια φάση να δούμε ο ένας θα την λέει φάουλ ο άλλος καθαρό. μαλακία ίσως αλλά απο την μια το γουστάρω
το να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή κακογάμησα χτες καταντάει γραφικό

πολλοί που γράφουμε στα αθλητικά ποστάρουμε και σε "κοινωνικού" περιεχομένου θρεντ
όλοι καλά τα λέμε, και συμφωνούμε, κατακεραυνώνουμε τους πούστηδες τους βολεμένους τα μμε και το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τόσα που βλέπουν, και πως να τα συμβουλέψω σωστά αφού τους έχουν πάρει τα μυαλά και μπουρου μπουρου και μπουρου μπουρου και το κέρατό μας το τράγιο
ε όταν βλέπω τα ίδια άτομα εδω μέσα, να βγάζουν μίσος για τον επαγγελματία που σωστά κοιτάει την καριέρα του και όχι ποια ομάδα διαλέγει, ενώ στα άλλα θέματα του φταίνε τα ΜΜΕ και οι λούγκρες, επέτρεψέ μου και εμένα να παίρνω ανάποδες.

χίλιες φορές να πω στο παιδί μου "ναι πήγαινε μπροστά με ότι μέσο βρεις" προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του παρά να του δηλητηριάσω το μυαλό με αρχιδιές επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά επαγγελματία με οπαδού

αυτός και μόνο ο λόγος παρέμβασης μου στο θρεντ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εχω κανει προσποιηση και τριπλα και το γυρισα στη μπαλα?????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

οχι γιατι ξερω οτι σαν γαυρος δεν θα κανεις κ τιποτα
σαρεσουν οι τριπλες βλεπω χριστακι ε
γενικα το τριπλαρεις το θεμα..........
αμφιλεγομενο σε κοβω.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι

Συνημμένα

• LaosTouKolou.jpg
    LaosTouKolou.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 19

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΔΗς ΜΕ ΤΠΤ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
σαν έλληνες την ίδια φάση να δούμε ο ένας θα την λέει φάουλ ο άλλος καθαρό. μαλακία ίσως αλλά απο την μια το γουστάρω
το να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή κακογάμησα χτες καταντάει γραφικό

πολλοί που γράφουμε στα αθλητικά ποστάρουμε και σε "κοινωνικού" περιεχομένου θρεντ
όλοι καλά τα λέμε, και συμφωνούμε, κατακεραυνώνουμε τους πούστηδες τους βολεμένους τα μμε και το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τόσα που βλέπουν, και πως να τα συμβουλέψω σωστά αφού τους έχουν πάρει τα μυαλά και μπουρου μπουρου και μπουρου μπουρου και το κέρατό μας το τράγιο
ε όταν βλέπω τα ίδια άτομα εδω μέσα, να βγάζουν μίσος για τον επαγγελματία που σωστά κοιτάει την καριέρα του και όχι ποια ομάδα διαλέγει, ενώ στα άλλα θέματα του φταίνε τα ΜΜΕ και οι λούγκρες, επέτρεψέ μου και εμένα να παίρνω ανάποδες.

χίλιες φορές να πω στο παιδί μου "ναι πήγαινε μπροστά με ότι μέσο βρεις" προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του παρά να του δηλητηριάσω το μυαλό με αρχιδιές επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά επαγγελματία με οπαδού

αυτός και μόνο ο λόγος παρέμβασης μου στο θρεντ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως είναι ότι ο επαγγελματίας κάνει την δουλειά του, το ίδιο κ ο οπαδός. ;)
Αντε να έρθει κ πάλι ο χειμώνας να σε κατατοπίζω που θα δεις κάνα αγώνα του θρυνου στο internet :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τους εχεις ξεκω....σει μαυτα που τους λες ....
Λυπησου τους σταματα δεν μπορεις να δειξεις λιγο ελεος?????
Μη δεις μα...α να πεσεις πανω του να τον φας!!!!!!!
σήμερα έχω ξεμείνει απο κουτόχορτο κόκκαλη και μου ανέβηκε λίγο το iq  :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν το επιασα το....υπονοουμενο... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Aμφιλεγόμενο εννοεί ότι δεν ξέρει σε ποια θέση παίζεις, νόμιζε ότι ήσουν τερματοφύλακας κ ρούφαγες μπαλάκια :grin: :grin:, αλλά με τις ντρίμπλες που ανέφερες μπερδέυτηκε :grin: :grin: :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως είναι ότι ο επαγγελματίας κάνει την δουλειά του, το ίδιο κ ο οπαδός. ;)
Αντε να έρθει κ πάλι ο χειμώνας να σε κατατοπίζω που θα δεις κάνα αγώνα του θρυνου στο internet :2funny: :2funny:
πολύ σωστά! άλλο όμως κάνω την πλάκα μου να ρίξουμε τα πουστριλίκια μας και δεν τρέχει τίποτα και άλλο αυτό που είπα
θεωρώ πως είμαι σε μια ηλικία που καταλαβαίνω πότε γίνετε πλάκα και πότε ο άλλος βγάζει κόμπλεξ  ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Aμφιλεγόμενο εννοεί ότι δεν ξέρει σε ποια θέση παίζεις, νόμιζε ότι ήσουν τερματοφύλακας κ ρούφαγες μπαλάκια :grin: :grin:, αλλά με τις ντρίμπλες που ανέφερες μπερδέυτηκε :grin: :grin: :grin:
Τωρα μπερδευτηκα.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Για τι μιλαμε?????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Για μπαλλα η για μπασκετ?????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συχαινομαι τους αντρες που ασχολουνται ολοι την ωρα με μπασκετ ποδοσφαιρο και αυτοκηνιτα.Το ιδιο και οι γκομενες.Οποτε αρχιστε να τραβατε καμια!!!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συχαινομαι τους αντρες που ασχολουνται ολοι την ωρα με μπασκετ ποδοσφαιρο και αυτοκηνιτα.Το ιδιο και οι γκομενες.Οποτε αρχιστε να τραβατε καμια!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και εμείς βαριόμαστε να τις ακούμε τι ωραίο χρώμα έβγαλε η μαξ φακτορ και τι βρήκαν απο ζάρα, αλλά στη μουνάρα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom