apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Για μπαλλα μιλαμε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι και γκαβος
τι λεει το τοπικ ρε
για τον γιαννακη μιλαμε εδω
ξυπναααααααα
Για μπαλλα μιλαμε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εχω κανει προσποιηση και τριπλα και το γυρισα στη μπαλα??????εισαι και γκαβος
τι λεει το τοπικ ρε
για τον γιαννακη μιλαμε εδω
ξυπναααααααα
σαν έλληνες την ίδια φάση να δούμε ο ένας θα την λέει φάουλ ο άλλος καθαρό. μαλακία ίσως αλλά απο την μια το γουστάρωΠάμε στη διαπίστωση τότε, ότι τις ίδιες μαλακίες λέμε κ οι πρωην κ οι νυν.
Βαλε τουλαχιστον καμμια μουναρα!!!!!!ναι μας....πειραζει...μας πηρε παραμαζωμα ο γιαννακης...αχαχαχαχαχαχα
![]()
ufffffffff γαυρακια uffffffffff ufffffffffffff
Καλα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι εχω κανει προσποιηση και τριπλα και το γυρισα στη μπαλα??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν το επιασα το....υπονοουμενο...αμφιλεγομενο σε κοβω.....
σαν έλληνες την ίδια φάση να δούμε ο ένας θα την λέει φάουλ ο άλλος καθαρό. μαλακία ίσως αλλά απο την μια το γουστάρω
το να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή κακογάμησα χτες καταντάει γραφικό
πολλοί που γράφουμε στα αθλητικά ποστάρουμε και σε "κοινωνικού" περιεχομένου θρεντ
όλοι καλά τα λέμε, και συμφωνούμε, κατακεραυνώνουμε τους πούστηδες τους βολεμένους τα μμε και το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τόσα που βλέπουν, και πως να τα συμβουλέψω σωστά αφού τους έχουν πάρει τα μυαλά και μπουρου μπουρου και μπουρου μπουρου και το κέρατό μας το τράγιο
ε όταν βλέπω τα ίδια άτομα εδω μέσα, να βγάζουν μίσος για τον επαγγελματία που σωστά κοιτάει την καριέρα του και όχι ποια ομάδα διαλέγει, ενώ στα άλλα θέματα του φταίνε τα ΜΜΕ και οι λούγκρες, επέτρεψέ μου και εμένα να παίρνω ανάποδες.
χίλιες φορές να πω στο παιδί μου "ναι πήγαινε μπροστά με ότι μέσο βρεις" προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον του παρά να του δηλητηριάσω το μυαλό με αρχιδιές επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά επαγγελματία με οπαδού
αυτός και μόνο ο λόγος παρέμβασης μου στο θρεντ.
σήμερα έχω ξεμείνει απο κουτόχορτο κόκκαλη και μου ανέβηκε λίγο το iqΡε τους εχεις ξεκω....σει μαυτα που τους λες ....
Λυπησου τους σταματα δεν μπορεις να δειξεις λιγο ελεος?????
Μη δεις μα...α να πεσεις πανω του να τον φας!!!!!!!
Ντροπη σας ρε ξεφυγατε.....
Δεν το επιασα το....υπονοουμενο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα ασε και κανεναν για κανα αλλο.....Παρτουζα τους πηρεςσήμερα έχω ξεμείνει απο κουτόχορτο κόκκαλη και μου ανέβηκε λίγο το iq![]()
πολύ σωστά! άλλο όμως κάνω την πλάκα μου να ρίξουμε τα πουστριλίκια μας και δεν τρέχει τίποτα και άλλο αυτό που είπαΑυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως είναι ότι ο επαγγελματίας κάνει την δουλειά του, το ίδιο κ ο οπαδός. ;)
Αντε να έρθει κ πάλι ο χειμώνας να σε κατατοπίζω που θα δεις κάνα αγώνα του θρυνου στο internet![]()
![]()
Τωρα μπερδευτηκα....Aμφιλεγόμενο εννοεί ότι δεν ξέρει σε ποια θέση παίζεις, νόμιζε ότι ήσουν τερματοφύλακας κ ρούφαγες μπαλάκια![]()
, αλλά με τις ντρίμπλες που ανέφερες μπερδέυτηκε
![]()
![]()
![]()
Τωρα μπερδευτηκα....![]()
![]()
Για τι μιλαμε??????![]()
![]()
![]()
Για μπαλλα η για μπασκετ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εμείς βαριόμαστε να τις ακούμε τι ωραίο χρώμα έβγαλε η μαξ φακτορ και τι βρήκαν απο ζάρα, αλλά στη μουνάρα τουςΣυχαινομαι τους αντρες που ασχολουνται ολοι την ωρα με μπασκετ ποδοσφαιρο και αυτοκηνιτα.Το ιδιο και οι γκομενες.Οποτε αρχιστε να τραβατε καμια!!!