Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τρεμετε ρε οχι γιατι ειστε φερπλειστες και .....ΗΘΙΚΟΙ   απλα γιατι βλεπετε οτι ειναι ο μοναδικος που μπορει να σας γκρεμισει απο τον ΧΑΡΤΙΝΟ θρονο σας!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ να τρεμετε......ΕΡΧΕΤΑΙ Ο   Δ Ρ Α Κ Ο Σ!!!!!!!!!

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

με την οπισθεν ομως
οπως και περισυ
χαχαχαχα

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ευγε laplace.....!!!!!!!!!
γκαβλα το θρεντ για τον ρουφιανο 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ευγε laplace.....!!!!!!!!!
γκαβλα το θρεντ για τον ρουφιανο 

ειδες πως τσιμπησαν τα γαυρακια
χαχαχαχ
τους τσουζουν οι ψωλιες που τρωνε απο τον παυλαρα τοσα χρονια
ρε παρτε και το μπραιντ
οσο ειναι παυλαρας και ζοτς στον παο σκυμενοι θαστε μια ζωη

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
χαχαχαχ
ρε παρτε και το μπραιντ

και να φανταστεις φιλε ειναι 1,50 με μια πουτσα  ΝΑΑΑΑΑΑΑ,ρωτα τους γαβρους να σου πουν..αναγκαστηκαν μεχρι κ τον κλαψομουνακη να επιστρατευσουν μπας κ κερδισουν αλλα ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ,φετος ειχαμε 6-2 νικες..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τις κοτες..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχ
ρε παρτε και το μπραιντ

Ρε μην τους το χαλάς, άσε να γελάσουμε λίγο, μα τι κακοί ανθρωποι που είστε ρε πούστη μου.  :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
50-50 είμαι τι να ψηφίσω, δεν τον ξέρω οπότε θέμα τύχης είναι η επιλογή
αλλά έχω απορία. τον κλαψιάρη καραγκιόζη φραγκοφονιά και όλα τα υπόλοιπα κάποτε τον είχατε στην ομάδα σας και τον αποθεώνατε.
πότε λέγατε μαλακίες λοιπόν, τότε ή τώρα?

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αλλά έχω απορία. τον κλαψιάρη καραγκιόζη φραγκοφονιά και όλα τα υπόλοιπα κάποτε τον είχατε στην ομάδα σας και τον αποθεώνατε.

δες στο 2.30 αυτου του βιντεο τι προσεφερε το μουνοσκυλο στην ομαδα μου...

τα ειχε παρει απο ισπανους,κλασσικος φραγκοφονιας...

[youtube=425,350]craWbPpcXm0[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΟΧΙ ρε πουστη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΙ ΤΟΥς ΕΙΠΕς ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΟΥς ΞΕΥΤΙΛΙΣΕς ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν γινονται αυτα  ρεεεεεεεεεεεεε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει πονεσει η κοιλια μου απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως το εκανες αυτο ρε μεγαλε??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα μιλαμε αν εχουν λιγο παντελονοντιτιδα(τι λεω ο πουστης!!!!)θα πρεπει να εξαφανισουν το θρεντ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα μιλαμε το απολυτο ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγαλε εγραψες :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Να πω οτι τους εκανες ρομπες ειναι ελαχιστο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο κωλοτουμπες μπορει να ειναι??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
χμμμ μου είχε διαφύγει αυτο το ντοκουμέντο
δεν παίζεστε ρε παλληκάρια, απλά δεν παίζεστε
μερικοί μου δίνετε την εντύπωση πως μικροί πέσατε στην μαρμίτα με τα νεύρα
τόσο μίσος και κόμπλεξ δεν εξηγείται

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε κηφίνα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει τώρα ως προπονητής σας ΔΕΝ τα έκανε μ εμάς. Εκτός κ αν θυμάσαι εσύ να έκανε τέτοια πράγματα, οπότε πάω πάσο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τον Γιαννάκη τον παρακολουθώ από τότε που έπαιζε στον Ιωνικό. Και σαν παίκτης και σαν προπονητής είναι αγωνιστής.
Αν ήθελε να έχει μαζί του όλους τους Έλληνες ας έμενε στην Εθνική γιατί πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό έχει εναντίον του τη μισή Ελλάδα.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι τα θέλει ο κώλος του και καλά κάνει και τα ακούει. (Δεν είμαστε Φινλανδοί και για μας τους Έλληνες το που ανήκεις μετράει)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε τον φουκαριαρη τον γιαννακη τι τραβαει
τον εχει τρελανει στο γαμησι ο γκαστονε
23 φορες ηρθαν αντιμετωποι ο ρουφιανος με τον γιγαντα τον ομπραντοβιτς....τον εχυσε 18 φορες ο ζελικο
να γιατι κανει σαν ζαβο ο γιαννακης μολις βλεπει τον ζελικο

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε κηφίνα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει τώρα ως προπονητής σας ΔΕΝ τα έκανε μ εμάς. Εκτός κ αν θυμάσαι εσύ να έκανε τέτοια πράγματα, οπότε πάω πάσο.
το κλάψε-κλάψε και η διαμαρτυρία δεν του βγήκε σαν προπονητής στον γαύρο ούτε στην εθνική, αλλά σαν παίχτης.
πάντα τα έκανε. αν δεν σε ενοχλούσαν επειδή τον έβλεπες στα πράσινα ή στα γαλανόλευκα δεκτόν. κατα 99% αν έπαιζε στην ομάδα μου ούτε εγώ να το "έβλεπα"!
το ερώτημα λοιπόν ισχύει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

γιατι τον θυμασε να κανει ετσι στην εθνικη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το κλάψε-κλάψε και η διαμαρτυρία δεν του βγήκε σαν προπονητής στον γαύρο ούτε στην εθνική, αλλά σαν παίχτης.
πάντα τα έκανε. αν δεν σε ενοχλούσαν επειδή τον έβλεπες στα πράσινα ή στα γαλανόλευκα δεκτόν. κατα 99% αν έπαιζε στην ομάδα μου ούτε εγώ να το "έβλεπα"!
το ερώτημα λοιπόν ισχύει

δλδ στην εθνικη εβγαζε και πεταγε τα σακακια?χτυπιοταν κατω σαν μαλακας?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε τον φουκαριαρη τον γιαννακη τι τραβαει
τον εχει τρελανει στο γαμησι ο γκαστονε
23 φορες ηρθαν αντιμετωποι ο ρουφιανος με τον γιγαντα τον ομπραντοβιτς....τον εχυσε 18 φορες ο ζελικο
να γιατι κανει σαν ζαβο ο γιαννακης μολις βλεπει τον ζελικο
Εμεις το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ(στο μπασκετ)!!!!!!!!γιαυτο ειμαστε ΑΛΑΝΙΑ!!!!!απλα περιμενουμε!!!
Εσεις ποτε θα παρετε χαμπαρι απο τις απανωτες σφαλιαρες στη μπαλα;!!!!!!
Ε???????????????  ΠΟΤΕ????????????????

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δλδ στην εθνικη εβγαζε και πεταγε τα σακακια?χτυπιοταν κατω σαν μαλακας?
τώρα δύο παίζουν
ή δεν διάβασες καλά τι έγραψα ή κάποτε έπαιζαν έπαιζαν μπασκετ με σακάκι και σορτσάκι

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το ερώτημα λοιπόν ισχύει

εσυ ΞΕΧΝΑΣ το 1996 στο σεφ που βαζατε στα μεγαφωνα το: ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ..???τα ξεχνας ?για τον γιαννακη δεν τα λεγατΕ?τι μας λες τωρα μωρε?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα το απαντησω εγω που ειμαι αντικειμενικος.
παντα οι οπαδοι ,εν αντιθεσει με τους φιλαθλους,
θα υποστηριζουν τυφλα την ομαδα τους.
ελπιζω να σας καλυψα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom