Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης:το φτωχόπαιδο απο την Νικαια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι πιστευεις για τον γιαννακη?

• ρουφιάνος κ υπαλληλος του χρηματος και κλαψιάρα πουτανίτσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ενας παρεξηγημένος ηρωας με παντούφλες κ δακρυσμένα ματάκια..

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν του τη λέγατε ή όχι πιο πρίν. Δέν έκατσα να διαβάσω ολόκληρο το thread απο την αρχή. Αυτό μου έλλειπε. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Γιαννάκης το μεγαλύτερο flaming το έχει φάει απο τη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό και κυρίως απο βάζελους...

εγώ προσωπικά τον έχω γράψει στ αρχίδια μου από τότε που καθότανε στην εξέδρα στον Αρη, έπαιρνε εκατομμύρια και το έπαιζε πριμαντόνα γιατί δε δεχόταν να είναι νο2 μετά το γκάλη.....

Και καλά να ήταν νο1.
ΑΛΛΑ Αφού ρε μαλέα είσαι νο2 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αυτός δεν ήταν παιδάκι όμως!Ο Άρης δεν ήταν ταφόπλακα για κανέναν παίχτη εκείνα τα χρόνια!Δηλαδή πήγε στον Πανιώνιο για να κάνει την μεγάλη καριέρα και να αναδειχθεί?
Εννοείται ότι  ήταν δικαίωμα του να πάει όπου θέλει...αλλά εννοείται ότι μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν του τη λέγατε ή όχι πιο πρίν. Δέν έκατσα να διαβάσω ολόκληρο το thread απο την αρχή. Αυτό μου έλλειπε. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο Γιαννάκης το μεγαλύτερο flaming το έχει φάει απο τη στιγμή που πήγε στον Ολυμπιακό και κυρίως απο βάζελους...
δεν εννοώ στο thread εννοώ του τη λέγαμε και όταν έπαιζε στον άρη και μετά σε εμάς σαν παίκτης και όταν έφυγε από την Πανάθα.
Πολύ πριν γίνει προπονητής.
Τώρα απλά το έχουν ακούσει όλοι.
Είναι παλιά ιστορία.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Άλλο πράγμα η αξία του Γιαννάκη σαν παίκτη, άλλο οι επιτυχίες του σαν προπονητή κι άλλο τα περσυνά καραγκιοζιλίκια που έκανε προκαλώντας την κερκίδα του ΟΑΚΑ για να εμφανιστεί μετά σαν ήρωας του γαυρισμού στο ΣΕΦ - δεν μου φαίνεται και πολύ επαγγελματικό αυτό...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι......
αλλά κόφτε τη μαλακία με το φτωχόπαιδα και τους ήρωες...
Εχει γιομίσει η γαμωχώρα εκατομμυριούχους φτωχόπαιδα από τη νίκαια και εκατομμυριούχους τατουατζήδες ήρωες-σωτήρες σωματείων.
ΗΜΑΡΤΟΝ.
Γιατί μωρέ ποιός βγήκε να μιλάει για φτωχόπαιδά και ήρωες? Ανάγκη έχει πλέον ο Γιαννάκης. Στα @@ του. Το παρόν thread μάλλον όσοι έχουν θέμα μαζί του το άνοιξαν...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και αυτός δεν ήταν παιδάκι όμως!Ο Άρης δεν ήταν ταφόπλακα για κανέναν παίχτη εκείνα τα χρόνια!Δηλαδή πήγε στον Πανιώνιο για να κάνει την μεγάλη καριέρα και να αναδειχθεί?
Εννοείται ότι  ήταν δικαίωμα του να πάει όπου θέλει...αλλά εννοείται ότι μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του...

Ασφαλώς...Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να τον συμπαθείς ούτε και να τον κάνεις παρέα...

Αλλά αυτά τα οπαδικά του τύπου "πρόδωσε την ομάδα που τον ανέδειξε" όταν μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ τα ακούω λίγο γραφικά έως και αφελή...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άλλο πράγμα η αξία του Γιαννάκη σαν παίκτη, άλλο οι επιτυχίες του σαν προπονητή κι άλλο τα περσυνά καραγκιοζιλίκια που έκανε προκαλώντας την κερκίδα του ΟΑΚΑ για να εμφανιστεί μετά σαν ήρωας του γαυρισμού στο ΣΕΦ - δεν μου φαίνεται και πολύ επαγγελματικό αυτό...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Σου είπα, μάλλον εργάζεσαι δωρεάν, ή σε ταίζει ο μπαμπάς σου.
Πρόσεξε όμως μη σου κόψει το χαρτζηλίκι...

Αλλιώς δε θα έλεγες τέτοιες μαλακίες...
Ο μπαμπάς μου δεν με ταίζει τα τελευταία 28 χρόνια που είμαι ενήλικος.
(Άμα μπορείς να κάνεις τη πρόσθεση)
Εσύ γλύφε τον ρουφιάνο και βγάλε συμπεράσματα ανάλογα με τα πρότυπά σου.
Και βέβαια συνέχισε να λες μαλακίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί μωρέ ποιός βγήκε να μιλάει για φτωχόπαιδά και ήρωες? Ανάγκη έχει πλέον ο Γιαννάκης. Στα @@ του. Το παρόν thread μάλλον όσοι έχουν θέμα μαζί του το άνοιξαν...

του Γκάλη φιλαράκο του είχαν τάξει μερσεντέ 100 μύρια τότε και συνέχισε να παίζει....παρόλο που τον κορόιδεψαν φόρα παρτίδα
δεν είπε τίποτα μέχρι όταν σταμάτησε το μπάσκετ....

Οι σπάθοι φαίνονται από τις πράξεις τους.
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο μπαμπάς μου δεν με ταίζει τα τελευταία 28 χρόνια που είμαι ενήλικος.
(Άμα μπορείς να κάνεις τη πρόσθεση)
Εσύ γλύφε τον ρουφιάνο και βγάλε συμπεράσματα ανάλογα με τα πρότυπά σου.
Και βέβαια συνέχισε να λες μαλακίες.

έλα μωρέ μην τους δίνεις αξία.
γράφοτυς στα παπάρια σου.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
του Γκάλη φιλαράκο του είχαν τάξει μερσεντέ 100 μύρια τότε και συνέχισε να παίζει....παρόλο που τον κορόιδεψαν φόρα παρτίδα
δεν είπε τίποτα μέχρι όταν σταμάτησε το μπάσκετ....

Οι σπάθοι φαίνονται από τις πράξεις τους.
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.
Ο γκάλης έκανε κάποιους ανθρώπους και τώρα τον ξέχασαν.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συνημμένα

• galis.jpg
    galis.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Anyway...
Δεν θα γίνω και συνήγορος του Γιαννάκη. Βαριέμαι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ασφαλώς...Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε να τον συμπαθείς ούτε και να τον κάνεις παρέα...

Αλλά αυτά τα οπαδικά του τύπου "πρόδωσε την ομάδα που τον ανέδειξε" όταν μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ τα ακούω λίγο γραφικά έως και αφελή...
Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα φίλε!Όταν θες να λέγεσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ όποτε σε συμφέρει δεν μπορείς να πουλάς ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ,να φιλάς σύμβολα ομάδων , να ψευτοσυγκινείσαι , να εκθειάζεις τον υπέροχο λαό και να κάνεις βαρύγδουπες οπαδικές δηλώσεις!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Οι Έλληνες βρίζουν τον Γιαννάκη....
Κάθε σχόλιο επ'αυτού είναι πλέον περιττό!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλα αμα καποιος απο εσας που τον κραζετε παρει Ευρωπαικο σαν παιχτης και με την εθνικη και με συλλογο,
και παρει και ευρωπαικο σαν προπονητης, και αργυρο σε παγκοσμιο τοτε ας βγει να τον κραξει οσο θελει,
μεχρι τοτε ομως μουγκα.

Οσο για αυτος τους ανωριμους που καθονται και ζωχαδιαζονται για τον αν επαιζε καποιος στον Παναθηναικο και πηγε στον Ολυμπιακο ή στον Αρη κτλ. κτλ. τι να πω? Ειναι τοσο βλακες που αντιλαμβανονται την μπιζνα του καθε επιχειρηματια σαν να ειναι η οικογενεια τους :jerking:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Stories

Νέο!