You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε για παρτούζα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κερνας καυλιαρη μου?οποιοςφιλος θελει να παμε για παρτουζα φυλις ας στιλειπριβε,οι φιλοι μου δεν ξερουν οτι γαμαω σε μπουρδελα...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φιλαράκι να ερθουμε οκ αλλά χωρίς κοστούμι γιατί πιάσαν κι οι ζέστες.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξεχασες να γραψεις οτι ψαχνεις μονο σοβαρα ατομα τυπε
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχει ερθει κανενας μαζι σου,τελικα? η ακομα ψαχνεις..ψαχνω καποιον αν παμε για παρτουζα σε μπουρδελο ειμαι 32,δεν ξερουν οι φιλοι μου οτι γαμαω πουτανες,,οποιος θελει ας στιλει πριβε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
κωστακη αμα δεν φοραω κουστουμι πειραζει?ψαχνω καποιον αν παμε για παρτουζα σε μπουρδελο ειμαι 32,δεν ξερουν οι φιλοι μου οτι γαμαω πουτανες,,οποιος θελει ας στιλει πριβε
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τυπε στις 17:00 θα ειμαι εκειψαχνω καποιον αν παμε για παρτουζα σε μπουρδελο ειμαι 32,δεν ξερουν οι φιλοι μου οτι γαμαω πουτανες,,οποιος θελει ας στιλει πριβε
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πειραζει...αφου το εχει πει καθαρα κ ξαστερα οτι φοραει κ κουστουμι.κωστακη αμα δεν φοραω κουστουμι πειραζει?
υπαρχουν κ καλοκαιρινα κουστουμια.αν δεν εχεις να πας να αγορασεις ενα,η στην αναγκη νοικιασεις ενα βρε αδελφε.
Eμεις που το ξερουμε δεν ειμαστε φιλοι σου;οποιοςφιλος θελει να παμε για παρτουζα φυλις ας στιλειπριβε,οι φιλοι μου δεν ξερουν οτι γαμαω σε μπουρδελα...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Μην στεναχωριεσαι dude , εισαι και εσυ φιλος του γιατι ξερεις οτι φοραει κουστουμι και ειναι σοβαρος ..
Τωρα τι φιλοι του ειναι οι αλλοι που δεν τους λεει οτι παει σε μπουρδελο δεν μπορω να καταλαβω ... Δεν παει να κανει μπουκα και ριφιφι , να γαμησει παει ,δεν βλεπω που ειναι το κακο σε αυτο..
Τωρα τι φιλοι του ειναι οι αλλοι που δεν τους λεει οτι παει σε μπουρδελο δεν μπορω να καταλαβω ... Δεν παει να κανει μπουκα και ριφιφι , να γαμησει παει ,δεν βλεπω που ειναι το κακο σε αυτο..
Τι ντρεπεσαι ρε μαλακα;Να πας μονος σου το σκεφτηκες;απλα ρε παιδια ντρεπομαι να πω οτι παω σε βουρδελα,για αυτο ζιτησα καποιον απο δω να γαμησουμε παρτουζα
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Τυπε στο βουρδελο κανεις βαρτουζα?απλα ρε παιδια ντρεπομαι να πω οτι παω σε βουρδελα,για αυτο ζιτησα καποιον απο δω να γαμησουμε παρτουζα
Επισκέπτης
πως θα κανει ρε φιλε παρτουζα μονος του ο ανθρωποςΤι ντρεπεσαι ρε μαλακα;Να πας μονος σου το σκεφτηκες;
Παρεα θελειγιατι φοβαταιπως θα κανει ρ ε φιλε παρτουζα μονος του ο ανθρωπος
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις ο τυπος θελει να κανει βαρτουζαΤι ντρεπεσαι ρε μαλακα;Να πας μονος σου το σκεφτηκες;
Επισκέπτης
τι φοβαται? μην του φαει καμια πεινασμενη τανα το φυστικι?Παρεα θελειγιατι φοβαται
Μπορει να φοβαται μηπως δεν την ικανοποιήσει!!τι φοβαται? μην του φαει καμια πεινασμενη τανα το φυστικι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις