Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με δυστυχώς αρνητικά συμπεράσματα, Όλγα λυπάμαι αν σε στεναχωρήσω αλλά θα γράψω την αλήθεια μου.
Αρχικά να πω πως την έιχα κλείσει για δύο ώρες αλλά επειδή άργησε μία ώρα να έρθει, μόλις ήρθε την ενημέρωσα πως θα το περιορίσουμε στην μία ώρα γιατί είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Από εμφάνιση το κορίτσι έχει τα χαρακτηριστικά των φωτογραφιών αλλά δυστυχώς είναι αρκετά πιο ευτραφής από αυτό που φαίνεται. Το στήθος της όντως μεγάλο και δικαιολογημένα λόγο βαρύτητας έχει πάρει την κατιούσα. Ήρθε ντυμένη με τζιν και ένα μπλουζάκι με μια αστεία στάμπα, αθλητικό παπούτσι και τελείως αμακιγιάριστη παρόλο που από ότι μου είπε ήρθε από το σπίτι της (φάουλ).
Έχω την εντύπωση πως μου ήρθε λίγο πιωμένη, την ρώτησα, μου απάντησε πως είχε πιεί μόνο ένα ποτό, δεν την πίστεψα, δεν έχει σημασία....
Στον αγώνα δεν έγιναν πολλά, γδύθηκε, ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και περίμενε να κάνω εγώ όλη την δουλειά. Ξεκίνησα να της χώνω ένα δονητή που έφερε στο νινάκι της αλλά δυστυχώς μου ήρθε μια μυρωδιά που με ξενέρωσε οπότε της ζήτησα να έρθει στο πλάι της έχωσα και ένα δεύτερο δονητή στο κωλαράκι της και της έδωσα μια πολύ γρήγορη πίπα με τελειώμα στο πρόσωπο της.
Πλύσιμο στο νιπτήρα, επιστροφή στο κρεβάτι και επειδή ήμουν 1000% σίγουρος πως δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα, της ζήτησα να το λήξουμε στο 20 λεπτο, την πλήρωσα για μία ώρα +20 το ταξί γιατί της ζήτησα να έρθει Νότια, φιλάκι στο μάγουλο και γειά σας.
Συμπέρασμα, παρόλο που το κορίτσι έχει εμπειρία στο χώρο και φάινεται να είναι δεκτική και πρόθυμη, δεν θα ξαναπάρω.....
Γαμάτε γιατί χανόμαστε