You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε για παρτούζα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αντε πηγαινε τωρα για υπνο μικρο εισαι ακομα θα βρεις να σε γαμησουνε παντως σημερα πηρες τ αρχιδια μουsebome thn idieterotita sou,pou eisai bi,ntrepese na to pis edw pou de se ksereis kanis? otan xaidebese me antres de ntrepese
μαλακα ξερεις καλα τι ειναι να εισαι πουστης και να μην σε γαμανε ε?μικρε γανημηδη
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πανε και οι πουστηδες στο μπουρδελο μπραβο κωστακιse simboulebw san filos na kopsis na pigenis me antres,kane mia sxesh me mia gynaika,pigene kai kapies fores se bourdelo na ekpedeftis,oloi oi antres pame se bourdela.
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
λοιπον αντε και γαμησου τωρα κουραστηκα να παιζω μαζι σου τριπουστα που θελεις και παρτουζα
τυφλοποντικα
τυφλοποντικα
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε μαλακα μηπως εισαι καθυστερημενος πουστης μοναδικο ειδοςo mounopanas mou eipe sto prive otan mou eipe ola ayta oti to name tou mounopan-as to telefteo as bgeni apo to kolopar-as
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
14 μελη και 27 επισκεπτες....καθολου ασχημα....
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω εδω ειμαι και περιμενω μαλακαan hksera mori loukra (mounopana) na anebasw ayta pou grafes tha to xa kani,tha se kseprostiaza sta paidia,mori linatsa,teliomenh
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
με εχεις κανει μεγαλη ρομπα σε εχουν πιστεψει ολοι μην τα λες ολαpes re oti mou eipes oti saresi na se xaideyoun agoria fit,pes to
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κωτακι σταματα τα πμ το τηλ το εχω ειπαμε αυριο θα σου στειλω καποιον να σε ξεσκισει ασχημα φτανει για σημερα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Γινεται να παρακαλεσω να συνεχισετε αλλες πεντε σελιδες στο θρεντ την συζητηση...γιατι εχω βαλει 100 ευρω στοιχημα με καποιο αλλο μελος.... οτι θα τις φτασετε 11 τις σελιδες??????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις